9-годишно момиче прекара 2 дни в катастрофирала кола

При инцидента в Северна Каролина загинал бащата на детето
15 ное 2011 17:07,
11
9-годишно момиче прекара 2 дни в катастрофирала кола
Снимка: архив, Reuters

9-годишно момиче прекара почти два дни блокирано в катастрофирала кола в Северна Каролина, съобщи Асошейтед прес. При инцидента загинал бащата на детето – 39-годишният Дъглас Ландън.

Джордан Ландън от Коув Сити била извадена от останките на автомобила в неделя и отведена в болница. Автомобилът се преобърнал в канавка край пътя още в петък, докато двамата отивали към магазина.  

Колата била забелязана случайно едва в неделя следобед, повече от 40 часа след инцидента. Заклещено в автомобила, детето се хранило с бисквити с пълнеж и пило енергийни напитки. Вечер в източната част на Северна Каролина температурата пада до под нулата, отбелязва АП.

Километражът на колата бил застинал на 160 км/ч. От полицията казаха, че детето се е държало геройски и запазило спокойствие, въпреки че стояло затворено на тъмно и студено.

Момичето било контактно и се очаква да се възстанови напълно от травмата, макар че е много разстроено от загубата на баща си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
val4o преди 12 години
Нещо не ми се връзва. Нали са отивали към магазина....Кай носи бисквити с пълнеж и енергийни напитки,когато отива в магазина.Друго което ме кара да не вярвамна тази новина е, че в Испания имаше идентичен случай по същото време и за него съобщиха в неделя.
8
0
 
2
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Абе вие четете ли какво пиша въобще?Казах, >>>АКО<<< бащата се беше спасил!
7
0
 
8
 
! Отговори
Debora преди 12 години
до - Machiavelli "Да и следващия път бащата пак да кара като луд и тогава да заминат всички "------------------------------Не винаги има "следващ път".. и пътищата понякога свършват
6
0
 
7
 
! Отговори
това е живота 1 миг преди 12 години
Бог да го прости човека, но с дете в колата 160 км. е безумие на път който води 90% към гробищата. Горкото дете какво е преживяло, нормален баща не би го направил.
5
1
 
10
 
! Отговори
Име преди 12 години
А на снимката POLICE DEPARTMENT CITY OF NEW YORK :)
4
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до номер 3 прочети и тогава пиши бащатае загинал
3
19
 
15
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Да и следващия път бащата пак да кара като луд и тогава да заминат всички, че и майката.Айде моля ти се. До някъде си е късмет. Такива хора не си взимат поука и продължават да правят каквото си искат, явно на тоя му е дошло времето.
2
6
 
40
 
! Отговори
до Machiavelli преди 12 години
а би било най-добре и двамата да се бяха отървали
1
14
 
20
 
! Отговори
Machiavelli преди 12 години
Пак добре, че се е отървало живо детето, а не бащата.