САЩ: Хизбула са част от военната машина на Асад

Сюзън Райс иска противопоставяне на терористичната активност
Обновена: 16 окт 2012 09:02 | 16 окт 2012 08:48, Петя Славова
53
САЩ: Хизбула са част от военната машина на Асад
Сюзън Райс иска противопоставяне на тероризма на Хизбула. Снимка: Reuters

Съединените щати обявиха официално, че ливанските милиции Хизбула засилват подкрепата си за сирийския режим и са станали част от машината за убийства на Башар Асад, предаде Асошиейтед прес.

Американският представител Сюзън Райс каза пред месечното заседание на Съвета за сигурност на ООН за Близкия изток, че лидери на Хизбула продължават също да планират нови мерки с Иран в подкрепа на кървавия и отчаян диктатор в Сирия.

Райс каза, че САЩ насърчават международната общност да се противопостави на терористичната активност на Хизбула и да разобличи нейното задълбочаващо се участие във войната на Асад, пише БТА.

Израелският представител в ООН Рон Просор каза, че в сирийски градове като Хомс, Хама и Дамаск милициите на Хизбула "колят арабските си братя и и сестри".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
5
 
! Отговори
do 46 преди 11 години
"Руснаците за пореден път показаха, че най доброто което умеят е да предават тези които им се доверяват. Пример са Сърбия и Либия ".Малко си в грешка. Точно руснаците пазят много надеждно Асад. Снабдяват го с оръжие, пари и петрол. Блокират всички проекто резолюции на ООН, които ще доведат до същата инвазия, както в Либия. Е това е надежден съюзник.И за Либия грешеш. Русия нямаше нищо общо с Кадафи. Той се заигра със САЩ. Беше ги пуснал с 49% в добива на петрол. И те решиха да вземат всичко.
45
0
 
5
 
! Отговори
морски преди 11 години
Гадна,лъжлива,обслужваща интересите на САЩ статия.Лъжи,лъжи,лъжи.....до кога ще заливат обществото с лъжи произведени в САЩ.И децата вече разбраха политиката на Империята на Злото-САЩ,че който не е с тях бива смазван и унищожаван!
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А АЛКАЙДА Е ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ НА ЦРУ!!! Кой мислите удари кулите Близнаци на 9/11 Алкайда с позволението на ЦИОН за да им даде повод да отидат в близкия изток да крадат наред петрол под предлога "Борба с Тероризма", а всъщност най-големия -свръх нагъл терорист са сащ.Който е умен нека знае истината, че 666 е име на човек представляващ същата частна държава с първата частна печатница за пари в света федералния резерв.*** им е цъфнал пред света така, че неофициално ги презира цял свят и са посмешище
43
1
 
9
 
! Отговори
666 преди 11 години
Ползвайте информацията давана от сирийската информационна агенция САНА.Ще видите истината в друг формат.Сирийската армия ДОУНИЩОЖАВА намиращите се на територията и чужди терористи.ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ЛИБИЯ ПРЕТЪРПЯ ФИАСКО В СИРИЯ.Зад Сирия застана Иран.Руснаците за пореден път показаха, че най доброто което умеят е да предават тези които им се доверяват. Пример са Сърбия и Либия ИРАН И СИРИЯ ЩЕ ПОБЕДЯТ ЦИОНИЗМА
42
0
 
4
 
! Отговори
до 28,44 преди 11 години
Мислите ти са в грешна посока.Ние не сме "заплаха", БГ просто е стратегически подходяща територия, погледни картата и ще видиш.Израел напада Иран- къде извън страната си могат да имат военни бази и летища? На изток- не мисля,по-скоро на запад от тях- БГ,Гърция,Турция и Кипър, затова беше и антентата у нас,за да "имаме нужда от НАТО".Що се отнася до първия ти въпрос -за евреите няма значение дали християнството е православно или не.Потърси в нета "талмуда"и прочети кои са ционистите и защо.
41
0
 
0
 
! Отговори
до 36 от 28 преди 11 години
Мда, така... Все още търся отговор на въпроса- защо? ЗАЩО? Ако е за територия-това сега е лесно , под формата на инвестиции могат да ни купят...Явно мерака не е само в парчето земя- Защо сме заплаха?
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САЩ: Хизбула са част от военната машина на Асад--А пък САЩ са част от военната машина на Израел!
39
1
 
17
 
! Отговори
do 33 преди 11 години
Евреина, а стига с тая пропаганда. Ако сирийците не искаха Асда, за година и половина да го бяха махнали. Там е работата, че сирийците си искат Асад и искат да изгонят натрапниците, пратени от вас.Дории ООН признаха, че срещу Сирия се бият почти изцяло наемници. И твърде малко серийци. Които дори взеха да се връщат обратно в армията.За *** ли ни вземаш.
38
1
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
AX TIQ MRASNI AMERIKANCI KAK PODNASQT NOVINITE KAKTO DQVOLA 4ETE EVANGELIETO.TE ISKAT VOINA ZA6TOTO POTAVAT V KRIZA DO U6I A TQXNITE SAUIZNICI AL KAIDA KAKVO PRAVQT V SIRIQ KOGO IZBIVAT TAM Q GI VIJ KAK NAGLO NAXALNO MANIPULIRAT SVETA KAJI MU AMERIKANEC MRASEN PODAL I LAJLIV I TOVA E
37
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въвличат ни насила във военен конфликт, жални ни майка!
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Откъде черпят опит евреите днес? От Хитлер !На времето Хитлер е започнал строежа на Нова Германия,като за целта се натрупва огромен дълг.Дълг, който той много добре е знаел, че може да се изплати САМО и единствено със война чрез завладяването на други държави, ресурси и репарации.Какви са сметките на евреите днес? САЩ е във фалит отдавна,долара е обезценен,война ЩЕ има на всяка цена! А къде ще бъде Новият Ерусалим? Англия- там им били Давидовите наследници-кралското семейство на Англия.
35
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нещата вървят към лошо1.Нетаняху свиква предсрочни избори и си е осигурил "комфортна преднина"2.Ромни набира все повече актив в САЩ3.Путин сключи договори с Киргистан,Таджикистан и настани свои боенни бази в Афганистан(съседни държави на Иран)4.След (НАТОвските) артилерииски снаряди над Турция бе осигурен въздушен коридор на НАТО(посока Иран)5.След бургаския атентат и на БГ бе показано, че имаме нужда от "защитата" на НАТО(т.е. пак военни базиТериториите са разпределени, очакваме включване
34
4
 
11
 
! Отговори
... преди 11 години
Израелският представител в ООН Рон Просор каза, че в сирийски градове като Хомс, Хама и Дамаск милициите на Хизбула "колят арабските си братя и и сестри". 4e malko li civilni izklaha i o6te izbivat deca i jeni v palestina s bel fosfor ta mi prikae za klaneta toq *** anti-usa anti-israel
33
2
 
19
 
! Отговори
До 28 преди 11 години
Клинтън в предизборен дебат през 90-те беше казал, че славянските народи на балканите трябва да бъдат унищожени. Прави си сметка. Не мисля, че по-късно нещо в това отношение се е променило.
32
31
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
НЕ МОЖЕ МАЛЦИНСТВОТО В СИРИЯ ДА УПРАВЛЯВА МНОЗИНСТВОТО ! ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОИ СА МНОЗИНСТВОТО В СИРИЯ И КЪМ КОИ ПРИНАДЛЕЖИ БАШАР АСАД /към малцинството/ ! ЗАТОВА И НЕ РАЗРЕШАВА В СТРАНАТА ДА ИМА СВОБОДНИ ИЗБОРИ ЗАЩОТО МНОЗИНСТВОТО ЩЕ ГО СВАЛИ ОТ ВЛАСТ ! ВСЕ ЕДНО *** ЦАР КИРО ДА Е ПРЕЗИДЕНТ В БГ. И ДА НЕ ДАВА ПРАВО ДА СЕ ГЛАСУВА СВОБОДНО ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ КАТО МНОЗИНСТВО ЩЕ ГО СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ ! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В СИРИЯ !
31
2
 
5
 
! Отговори
bg преди 11 години
Kogato ima konflikt mejdu hristijani i muslemi evreite vinagi vzimat stranata na muslemite.
30
3
 
17
 
! Отговори
bg преди 11 години
Evreite mrazat Hristijanstvoto pove4e otkolkoto muslemite.
29
1
 
13
 
! Отговори
bg преди 11 години
Evreite iskat imeto na Isus Hristos da bude napulno zabraveno.
28
1
 
10
 
! Отговори
bg преди 11 години
Nai-ve4e Pravoslavieto,no sled tova i katolicizma.
27
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има резон в думите на тези,които твърдят,че идеята на САЩ е да унищожат христянството...Но как мислите за христянството ли става въпрос или само за източното православие? Според мен е второто