Жириновски отиде в парламента с униформа на полковник

Майданът беше организиран от САЩ, категоричен е руският политик
Обновена: 15 апр 2014 14:15 | 15 апр 2014 12:15, Елка Василева
118
Жириновски отиде в парламента с униформа на полковник
Снимка: YouTube

Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия Владимир Жириновски дойде на заседанието на Държавната Дума, облечен с униформа на полковник от армията на Русия.

Самият Жириновски каза пред журналисти преди началото на заседанието: „Днес облякох униформа, която по закон мога да нося – на полковник, защото виждам как военната хунта в Киев се преоблече. И Турчинов, и други бивши цивилни – дадоха им камуфлажни дрехи“.

Жириновски подчерта, че днес властите в Киев говорят за вкарване в Доннецка област  на военна техника, включително танкове, БТР-и. По думите му там се движи пъстра маса: и спецчастите, и армията, и националната гвардия, предаде РИА Новости.

“Ето затова беше направен Майданът. Не за борба с корупцията, не за сваляне на властта. Майданът беше организиран от САЩ, за да започне това, което е започнало тази нощ. За това в Европа да замирише на барут, за да може с това оправдание рязко да бъде увеличен бюджетът“, каза Жириновски.

Той допълни, че докато загиват хора, в кабинетите в Брюксел и Вашингтон се договарят как да бъде поделена Европа.

По-рано днес и.д. президент на Украйна Олександър Турчинов обяви началото на мащабна спецоперация в източната част на страната срещу привържениците на федерализацията.

Руският външен министър Сергей Лавров нарече вчера решението на новите украински власти да използват сила, включително армията, срещу протестиращите привърженици на федерализацията, крайно опасно развитие на събитията, посочва Lenta.ru.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
тупан преди 10 години
До АнонименТъпанар
99
0
 
3
 
! Отговори
тя преди 10 години
Много е прав и " право куме в очи" .БРАВО Жириновски!
98
0
 
2
 
! Отговори
до 107 преди 10 години
то пък един "запад" , видяхме го, като се започне с гейовете и се стигне до извратеняците.
97
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 10 години
Абсолютно е прав.
96
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жириновски.Товае Руският Сидеров.Самонадейни ***,които от нищо не разбират знаят само дасе заканват и да стискат юмрука както Доган паша.*** червени,целият свят неве иска,а народа върви към западат.
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Sashoсамо да знаеш-Хр. Ботев не е русофоб(иначе не знам кво е дирил там да събира пари и оръжие). В. Левски никъде не се е изкарвал против РУсия, повече от колкото против например Англия. А ако четеш да кажем Вазов, той пък е огромен фен на Русия. Ако не вярваш прочети Русия! Да си русофил или русофоб граничи с шизофренията
94
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
изкукуригал,ето какви ги управляват руснаците!!
93
9
 
6
 
! Отговори
Божо преди 10 години
За сведение на всички "антиевреи" путинофили ще кажа , че жириновски е евреин. Което говори, че ако е отвратителен един човек, няма никакво значение етническия произход !!! "защитникът" на Православието - путин ще бъде виновен за всички православни жертви , украинци и руснаци , обаче за чугунените червени глави това няма значение !!! Кога ли руснаците ще изметат ченгесарската си мафия !!!!!
92
7
 
5
 
! Отговори
one.of.all преди 10 години
Този,когато и да го вкарат в лудницата,все ще е късно.
91
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американците искат да се настанят до границите на Русия ! Не им стига заобикалянето с военни бази !Този ГАЗ , не им стига , ни от Ирак , ни от Либия ! Кранчетата от Русия в Украйна ??? А за Европата , пак ли искат те да го доставят ?
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КУКУ МЯУ МЯУ
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименКУ КУ ilii КУ КA ot РИГA ??? ; ))
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КУ КУ РИГУУУУУ !
87
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Be golqma rabota sme bylgarite sys slavno minalo,yjasno nastoq6te i bez nikakvo byde6te i nikoi ne ni e vinoven za tova.Narod pred iz4ezvane.
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До SashoBrato ti pak zavartia Gatlinga - razstrelia gi !!! Tezi *** si go zasluzzavatt !
85
0
 
6
 
! Отговори
Sasho преди 10 години
kolkoto i minusi da mi slagate TOVA SA FAKTITE. KOGATO TE GOVORYAT I BOGOVETE MALCHAT. za jalost sme naistina prost narod koito veche e pred izchezvane (((((
84
3
 
7
 
! Отговори
Sasho do Angel преди 10 години
Znaesh li che pone 3 naroda v Russia v momenta iskat da se narekat BALGARI a tvoite gospodari ne im davat??
83
12
 
15
 
! Отговори
Sasho преди 10 години
Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.Русчук, 1-й Март 1886 г.З.Стоянов
82
4
 
12
 
! Отговори
Sasho преди 10 години
Голямата новина е, че благодарение на ветото на Гърция и Кипър руско-сръбското искане е пропаднало. Така в рамките на 48 часа дипломацията ни получи една добра и една лоша новина. Лошата е, че Русия и Сърбия не са наши приятели по македонския казус. Добрата е, че Атина и Никозия са наши съюзници (поне засега) в битката срещу македонизма TA KOI KAZVASH SA PREDATELITE V MOMENTA???? NE SME NAROD A SME MARSHA-P.R. SLAVEIKOIV
81
2
 
8
 
! Отговори
Sasho преди 10 години
На 5 и 6 декември 2006 г., в Страсбург се проведе редовно заседание на Комитета на постоянните представители на Съвета на Европа. На него се обсъдиха въпроси, свързани с контрола по изпълнението на решенията на Европейския съд по правата на човека, включително изпълнението на решението на Европейския съд по правата на човека по делото ОМО Илинден ПИРИН. По време на заседанието Русия и Сърбия поискали от България да регистрира въпросната организация, което не изненадва.