Банди демонстрират сила чрез групови изнасилвания

Феноменът е широко разпространен в Лондон
20 юли 2014 10:10, Александър Попов
77
Банди демонстрират сила чрез групови изнасилвания
Снимка: Reuters, архив

Лондонските улични банди са въвели нов ужасяващ аресенал в битка за надмощие. Все повече те използват груповите изнасилвания на момичета за утвърждаване, пише в. "Обзървър".

Бандите съставят списъци на момичетата, които са сестри, братовчедки, приятелки на членове на конкурентни банди. Някои от тях дори са сваляни насила от училищни автобуси, за да бъдат отведени на място, на което да бъдат насилени групово.

Други момичета са шантажирани с компрометиращи записи на техни сексуални контакти, за да се оставят да бъдат насилени.

Когато пък става дума за момичета, членове на улична банда, честа практика била те да бъдат предлагани на друга
улична банда за групов секс, за да се скрепят връзките между двете групировки.

Феноменът е толкова широко разпространен, че Скотланд ярд го е поставил начело на списъка с престъпленията, с които да се бори.

Членовете на уличните банди, използващи изнасилванията като оръжие знаят, че за подобни престъпления се дават по-леки присъди, отколкото например на хора, заловени с незаконно оръжие.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
------- преди 7 години
Прочетете и в "Улични банди в Лондон използват групови изнасилвания за установяване на надмощие" в ***.bg
36
0
 
4
 
! Отговори
Аспар преди 9 години
Проблема е лесно решим, но се иска воля да се стигне до края и да не се зачитат блудкавите международни сатанински организации защитаващи това което не трябва да се защитава. Първо се посещават местните предатели от такива организации като отворено общество и т.н. които изчезват безследно, после се прави опит за арест на бандите но понеже оказват съпротива при арест всички са застреляни. Повече няма такива престъпления, няма банди, няма и кой да се оплаква за правата на изверги. Happy End.
35
1
 
11
 
! Отговори
Атакист следвал там преди 9 години
Като бях студент в Лондон моят хазяин(който е ветеран от втората световна война)имаше един добър приятел с който са били заедно на фронта.И тоя редовно ставаше жертва на такива банди там.Слагаха му кучешки *** в пощенската кутия,палеха му димки до вратата и други такива.И тоя накрая си взе щика и влезе в подлеза където се събират да се дрогират и изнасилват отвлечените момичета,да ги плаши че ще ги коли и..те го заклаха с щика му.После хазяинът ми си взе нелегален пищов и ги разстреля всичките
34
4
 
12
 
! Отговори
Val преди 9 години
До HahahaИзнасяй се да живееш на запад. И да работиш на запад. Същото важи и за всички други привърженици на запада/изтока които не могат да мислят а само повтарят това което мама и тате са им казали за света и имат една гледна точка. Кон с капаци
33
9
 
17
 
! Отговори
мими преди 9 години
Путин е виновен...
32
3
 
9
 
! Отговори
ДИДО преди 9 години
Странно....и те като в България .Тук го правят в манастирите, мафията си води уличници и ги изнасилват групово .
31
3
 
14
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ОТ КОЙ ЕТНОС СА ,ЗНАЧИ СИСТЕПАТА НА УПРАВЛЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА КУЦА И ЗА ТОВА, ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ САМИЯ СТРОЙ
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Нигерия е масова практика да отвличат ученички. В Пакистан и Индия груповия секс е разрешен и един мъж може да прави секс с няколко жени.
29
3
 
45
 
! Отговори
Ще променят закона преди 9 години
англичаните, но тези улични банди от кои етноси са? Защото изнасилването на жена или момиче от противников клан (фамилия) се практикува от векове в някои ислямски държави от племена, запазили свои древни племенни обичаи, които продължават да практикуват и след като са станали мюсюлмани.Къде са сега защитниците на теорията за мултикултурализма - в една държава, под общо законодателство да живея не само различни народи, но и племена, за които обичаят е над закона? Щото нацията била отживелица!
28
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е като Фарадж пуска ***, пакистанци и индийци в Англия. В тези страни изнасилването на жени не е престъпление и се плодят яко.
27
4
 
2
 
! Отговори
до 30 преди 9 години
Чел съм и знам!Ти какво знаеш?Хайде,да ти чуя гласа меден загорски!Ама бързичко,че тръгвам за вилата!:)
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До лондончанинА пък на туй му викат:Надай се к.ре на пияни жЕни!
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ха На туй му викат:"бълнувания на болен мозък".
24
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До do 21английското население от пакистанци и индийци и тем подобни ориенталци и тук таме някой пропаднал *** ???
23
8
 
34
 
! Отговори
ха преди 9 години
Нещо подобно е било в Одеса през 20-те години,след края на гражданската война!Чичко Сталин изпраща НКВД да въведе ред,и за 24 часа не остава жив бандит!Личния екзекутор на Сталин ЛИЧНО разстрелва 422 човека!Английския и френския посланици протестирали срещу "кървавата вакханалия",но след като им обърнали внимание за "недопустима намеса във вътрешните работи на държавата",бързо си затворили устата!
22
10
 
43
 
! Отговори
лондончанин преди 9 години
До АнонименОт 20г. живея в Лондон, що така не съм го разбрал това нещо. Уж чета вестници, гледам ТВ. По-скоро мен щяха да ме изнасилят едни пияни 17-18 годишни ученички с къси полички.
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия дето гледат просташкото предаване на Иван и Андрей "Валя и Моро презвемат света", сигурно знаят за какво става въпрос!
20
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 19И какво ме топлят тия неща като дойде * у дома и изпозастреля семейството ми? Хич не ми трябват-достатъчни са ми филмите им за гадната им действителност-"американската мечта" иначе казано.
19
3
 
18
 
! Отговори
do 21 преди 9 години
вярваш или не-става дума и за самото английско население.Аман от разбирачи
18
10
 
7
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Kefi me kak cherveno orientiraniq sait e pulen s *** tip: kolko e losho na zapad, strashno e, tova i onova se slu4va. Ili drugoto: nai-dobrite orujiq, nai-ogromnata mosht e na s s sr. Obache gledam, 4e golqma chast ot vas ne mogat da budat zabludeni veche, tova e hubavo :)