Не са необходими извънредни мерки за Украйна или "Минск-3"!

Путин: Война между Русия и Украйна е малко вероятна
Обновена: 23 фев 2015 22:45 | 23 фев 2015 22:41, Анисия Иванова
274
Не са необходими извънредни мерки за Украйна или "Минск-3"!
Снимка БТА

Засега няма необходимост да се вземат извънредни дипломатически мерки за уреждане на ситуацията в Украйна или провеждане на "Минск-3", заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

"Засега няма необходимост от някакви извънредни мерки", каза  той в интервю за телевизия "Россия-24", имайки предвид нова среща с лидерите на Франция, Германия и Украйна в т.нар. "нормандски формат".

Още по темата

Путин отбеляза, че най-важното е да се изпълняват постигнатите в Минск договорености.

"Много разчитам те да се изпълняват. А ако се изпълняват, това е верният път към нормализиране на ситуацията в този регион на страната", каза Путин.

Той заяви, че европейските страни също са заинтересовани от нормализиране на ситуацията в Украйна. "Европа има не по-малък интерес от Русия Минските споразумения да се изпълняват. На никого не е нужен конфликт на периферията на Европа", каза руският президент.

Между държавното ръководство на Русия и европейските й партньори по уреждането на украинския конфликт - Франция и Германия като цяло съществува разбиране и доверие, заяви Путин.

Пълно доверие няма дори във всяко семейство, а на международно ниво е още по-сложно, отбеляза той.

"Струва ми се обаче, че се разбираме взаимно и че като цяло си имаме взаимно доверие", каза Путин. Той отбеляза, че продължава да съществува известно недоверие и заключи, че по негово впечатление "партньорите ни по-скоро ни се доверяват, отколкото не ни се доверяват, и във всеки случай вярват в нашата искреност".

Путин определи като "пълна глупост" твърденията, че сътрудници на администрацията в Кремъл са били замесени в събитията на Майдана през 2014 г.

"Това е абсолютна, пълна глупост, толкова далече от действителността, че човек направо се учудва откъде се е взела. Понякога научавам впоследствие, че подобни изказвания се дължат на неточни данни от специалните служби. Бих помолил повече да се внимава при използването на тези сведения, които се слагат на масата на моите украински колеги", заяви Путин.

Той същевременно отбеляза, че продължава да поддържа контакт с украинския президент Петро Порошенко.

Путин заяви, че очаква международната общност в крайна сметка да се отнесе с уважение към решението на народа на Крим да се присъедини към Русия.

На въпрос дали очаква война между Русия и Украйна, руският президент заяви, че това е слабо вероятно, предаде Ройтерс.

"Смятам, че такъв апокалиптичен сценарий е слабо вероятен и се надявам това никога да не се случи", заяви Путин. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
8
 
4
 
! Отговори
Бедният Путин преди 9 години
Кой е този възрастен, объркан и нещастен старец на снимката.Туй е Путин, в очакване на деня когато ще отиде да отговаря в съда в Хага, за престъпления срещу човечеството.
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 189Ми то и за това се иска акъл...
71
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евреите са най-интелигентния и буден народ на земята, затова всички останали им завиждат..
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДо 175Много си бос , драги. Юдаизма, както и самата Библия е препис на дакниги от далеч по древни народи, като тези от Двуречието, намример само мита за Ной е директно преписан от митът за Гилгамеш. Не случайно сега се унищожават артефакти в Двуречието , за да се докаже, че няма по древна цивилизация от бедуинските племена, каквито са били юдеите. А разликата между юдеизма е християнството е като между златото и поезията. Анадъму.
69
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално е да се помирят и да се нахвърлят заедно точно върху Китай и Индия. И така ще стане, предполагам.
68
1
 
1
 
! Отговори
неук преди 9 години
Бах кво стана ама то всичкио автомат тръгнал от немското чудо m16 газов двигател ак 47 пак G3 и той обаче Дегтарйое още 1934 година направил такава картечница е сега въпроса е Кой?
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко известен факт е, че по-малко от 50 % от германската армия по време на ВСВ е била моторизирана. Все още широко се използвала конска тяга, особено на източния фронт...
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да погледнем реално, евреите управляват САЩ, Русия, Германия и Украйна, Израел и Саудитска Арабия, Турция( Ердуган подобно на Ататюрк е дьонме), тоес почти цял свят, без Индия и Китай.
65
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин е масон.Не че "русофилите" с червени петолъчки на ревера тук ще го признаят това, но е така. Както са масони и самите комунисти, както е масонски и тозио символ "червена петолъчка".
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щях да забравя, Райховете също са дело на евреите, понякога стават и грешки, но който не работи, той и не греши. Абе, надарена нация са, спор няма.
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента Европа страда от германския икономически империализъм.Дълги години германските банки "щедро" раздаваха заробващи заеми на страните от периферията на ЕС, за да стимулират потреблението на германски стоки (тъй като германската икономика е силно зависима от износа). В един момент се оказа, че въпросните заеми просто няма как да бъдат върнати никога.Добре е, че Гърция, Испания, а скоро и други държави започнаха да се пробуждат срещу създаването на новия "Четвърти райх"...
62
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освем че Калашников стреля с патрони а не със стрели или сачми друго общо със Щурмгевер няма. А, и двата имат цев и пълнител. И приклад. И спусък. И мерник - всичко това е копирал Калашников. Но меанизма на стрелба, приципа а въртящ се затвор е напълно различен, а механизма за отвеждане на газове и при Калашников и при Щурмгевер е бил известен много преди това. Щурмгевер е бил провал, дори не е влязъл на въроражеине в Германия.
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи тези дето са имигрирали до 17 година, се и връщат обратно в Русия, сменят си имената с руски и правят ВОСР. СССР не е руски проект, той е еврейски. Почти цялото държавно ръководство е било от йудеи. Гулаг, Голодоморите и т.н. пак са техни. Украйна и Македония, също тяхно дело и да не продължавам...
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въобще не могат да се сравняват STG-44 с АК-47. Последният е доста по-мощно оръжие...
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 153я се осведоми по добре преди да се изказваш цитирам с най-голям мащаб е еврейската имиграция към сащ в последната петина на 19 век и в периода до февруарската революция от 20 век когато в русия се въвеждат майските закони
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега един от нашите, българските евреи прави опит да докаже, че траките са чисти семити евреи. Има резон, траките са живели в Мала Азия, а истинският Израел е бил точно там, а не където е днес. Ако го докаже, шапка му свалям, и те и ние сме едни и същи омрази и тарикати.
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АК е гениално оръжие. Просто, надеждно и ефектовно. АК направи всички равни. Във Виетнам американците са изхвърляли скапаните емшеснайски и са ползвали АК ако са могли да се сдобият. Щурмгевер никой не го и искал, дори немците не са го искали и не е бил на въроацение и механизма и принципа на действие на АК няма нищо общо с този на Щурмгевер.
56
0
 
2
 
! Отговори
до боби преди 9 години
Ти пушка държал ли си някога ,тоест имаш ли база за сръвнение?
55
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За 5 години след като получава нобелова награда за мир Барак Обама е бомбардирал и нападнал 7 държави при което е убил десетки и стотици хиляди жени и деца. Тактиката му е проста - който не иска да си продава на безценица суровините на Америка и който не иска да използа долара ще бъде бомбардиран.
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брей, много си нахална! Искаш всичко да знаеш. Колко милиарда има примерно Путин? Да кажем 100, най- вероятно 200. А в Русия има още по- богати от него и си купуват хората оръжия всякакви, наемат обиграни бойци с боен опит, екипират ги с брони, жилетки, каски и так дале, подсигуряват им спътникови данни и гледай кво става!