Минското споразумение е под въпрос

Тази сутрин е открит отново огън в Дебалцево
26 мар 2015 14:15, Екип на Bulgaria On Air
154
Минското споразумение е под въпрос
Снимка: bgonair.bg

Мирното споразумение от Минск е пред провал, след като тази сутрин е открит огън по позиции на правителствени военни край Дебалцево.

В същото време 4 души загинаха, след като мина избухна под преминаващ автобус в източната част на страната.

Подробности за случващото се в Украйна във видеото:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страх и автоцензура заля нета! Защо ли?
119
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 130 / явно историята ти куца / англия е била саюзник на турция когато сме биле под турско робство , така че няма как да ни е помагала
118
6
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
До До Пешо--127;САЩ ни даде много.Ако не бяха Ю. Скайлър и Макгахан нямаше да Има ЦАРИГРАДСКА КОНФЕРЕНЦИЯ. Там ни дадоха АВТОНОМИЯ и там РАЗРЕШИХА на Русия да води воина с Турция,Англия първа призна СЪЕДИНЕНИЕТО. САЩ ни спаси в НЬОЙ. У. УИЛСЪН предложи границата ни с Турция да Минава по линията МИДИЯ --РОДОСТО. Ю. СКАЙЛЪР спаси РАЙНА княгиня от бесилка.САЩ и Англия спсиха ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ от АЛКОХОЛИКА Г. ДИМИТРОВ.
117
3
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
До Анонимен--123;Един Русофил ,Проф. Ан. Пантев, каза; Руско турската война не беше хуманитарна акция на Русия , а преследване на ИМПЕРСКИТЕ и ИНТЕРЕСИ. Платихме и сума равняваща се на 32,5тона злато.Тя ни раздели с Англия, Договора Шувалов--Солсбъри. Тя не призна СЪЕДИНЕНИЕТО и насъска Сърбия срещу нас.
116
0
 
15
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Пешо 125Знаеш ликакво е принципа плащаи и ако искаш взимай. При първите преговори нашите дупедавци поръчаха по-големи количества от колкото можем да потребим. Плащаме за 1000 а ползваме няма и 800 принципа плащаш и ако искаш взимай. Ет за това нашия газ е толкова скъп. А излишния няма инфраструктура изградена да го пратим на друга страна и да го подарим или продадем
115
0
 
17
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До ГУРБЕТЧИЯ 122То сякаш американците друго не правят. Всяка срана дето се въоръжи малко по-добре и Американците губят интерес освен да им продавартр оръжия.САЩ сега управляват Украйна и да сте съгласни да не сте това е факт.САЩ ще продължат конфликата в Украйна докато не ги прогонят (няма значение кой и как или до последния Украинец. Приемете го за факт.Украйна ще се поддържа от САЩ дори не фалирала в състояние на Анархия само и само конфликта да продължава.Мир на праха им на всички жертви
114
3
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
До Боби--107; Много драго ти става че *** ни наказва.Южен поток е транзитен а не за Б--я. Русия ни продава най--скъпия газ. Да си е.е майката ***. Русия винаги се е отнасяла с нас така. . *** близачи на руски ***.
113
1
 
14
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 115Кой ще плаща Руснаците? Абсурд. България - ок и ще го построим. А ГАЗ от где ще вземем? От въздуха?
112
2
 
15
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 114това че БеляНЕ още съществува като проект също нищо не означава. Няма да има нови Ядрени мощности и то поради една много проста причина Ядрената енергетика е много по-скъпа от ВЕИ. Не говорим за далечния север макар, че и за там почват да се появяват ВЕИ технологии.
111
1
 
14
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 112Занчи пак се изказа неподготвен. Че има кражби от парите за олимпиадата има - и унас и в САЩ и на Марс все ще има като има голямо гърне с мед.Войната в Украйна е една голяма минусова стойност в руския бюджет. не защото се дават пари за войната а защото Уктрайна оряза търговията.И да нашите са виновни парите не идват от Русия само щяха да идват и от Италия.А сумата за инвестиране Газпром отдавна я има в някоя банка
110
2
 
19
 
! Отговори
333 преди 9 години
Киев отдавна нарушава, но Европа мълчи. Що за ценности и тях искат да ни ги натресат. Едно говорят, друго вършат - лицемери. Та украинските олигарси ще се изтрепят един друг. Защо Европа им помага??? Не ги ли вижда що за стока са???
109
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подробностите от видеото са - лалугери стрелят от дупките си.Много убедително наистина! А сега потърсете нещо истиско в тубата и сравнявайте!
108
0
 
19
 
! Отговори
... преди 9 години
То споразумението отдавна не се спазва от урките, просто тука нищо не пишат.Нали НАТО е в информацщинна война...
107
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проектът Южен Поток не е спрян:Преди броени дни МРРБ пусна нова обществена поръчка, свързана с изграждането на трасето през българска територия.
106
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е вярно, че България е спряла проекта Южен Поток, според документите написани черно на бяло, Южен Поток все още съществува като действащ проект. Така, че се разпространява една лъжа, говори много за хората които са фабрикували тази лъжа и за хората които я разпространяват.
105
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За всички беше ясно, че режима в москва профука парите за олимпиада и войната в Украйна, а после България била виновна за провалянето на Южен Поток.
104
1
 
14
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Анонимен 109Оановните договори бяха подписани преди третия енергиен пакет - тка че да България спря Южен поток.
103
2
 
17
 
! Отговори
учуден преди 9 години
До Анонимен----------------Не съм русофоб но и не виждам какво Русия е помогнала на България ?Освобождение от турско робство няма-ясно е че са искали да ни заробят.На 9 септември ни заробиха ,избиха над 70 хиляди българи,вкараха ни в комунизум,върнаха ни с 100 години назад !Къде е тук помоща братска ?
102
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още по-голяма глупост беше че обвиниха България, най-бедната и най-безгласната държава в ЕС, че е спряла Южен Поток
101
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Недомислиците на руския диктатор нямат край