Подкрепа за Асад – ключ към края на войната в Сирия

Военните части в Сирия целят да спасят режима, призна Путин
25 сеп 2015 14:52,
191
Подкрепа за Асад – ключ към края на войната в Сирия
Снимка: Reuters, архив

Руският президент Владимир Путин смята, че единственият начин да се сложи край на войната в Сирия е да бъде подкрепен президентът Башар Асад в борбата с тероризма.

Това ново изказване на началника на Кремъл бе направено в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по телевизия CBS, предаде Франс прес.

На коментар на журналиста от предаването "60 минути", че струпването на руски военни части в Сирия цели да спаси Асад, руският президент отговори: "Ами да, имате право".

"И съм дълбоко убеден, че всички действия с обратен знак - които целят да премахнат легитимното правителство - ще създадат ситуация, която вече сме наблюдавали в други страни - в този или други региони, например Либия, където се разпаднаха всички държавни институции", каза Путин.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: путинСирияАсад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
путин извади голямата гаубица от гащитя и всички взеха да залягат и падат под масата
67
1
 
21
 
! Отговори
*/* преди 8 години
Оди сей направо бъкаш от простотия.Какво направиха САЩ с тъпите си революции ,майдани и т.н Неконтролиран хаос.Мюсулманин-демократ ...но комент.Тотален оксиморон.В далаверата(бъркоча който сътвориха) са босовете на САЩ- ВПК....а кой създаде ИД да не говорим...и кой купуваше нефта също.Господ бави но не забравя.
66
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да се унищожи средновековната теократична монархия Саудитска Арабия, тоя отдавнашен и масов развъдник на ислямски тероризъм под формата на уахабитизъм. Народите пропищяха от наглостите на семитската клика в Тел Авив и Белия дом! Виждам как ботовете и тъдява им повтарят глупавите медийни мантри. Асад е светец за своя народ.
65
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сваляне на Асад е ключът към края на конфликта!
64
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слава на РФ, слава за нейния велик дървавник.
63
0
 
33
 
! Отговори
GoGo преди 8 години
Защо Америка има 300 интернационални бази, а държи сметка, че Русия има 1 база в Сирия.Защо Америка не се радва, че Русия ще помогне за победата над ИД???
62
0
 
44
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Какво постигна САЩ със свалянето на легитимните управляващи в страни като Либия, Ирак или Украйна? Да не говорим за Афганистан, където от както имат 'присъствие' производството на опиум се е увеличило поне десет пъти.. Кой има полза от тези конфликти?
61
1
 
21
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 101 продПродажната Украйна продаде на Китай прототипите на Су-33 Тежкия Морски изтребител на Русия. Така че Китай направи собствена версия. Едва ли Китаеца ще може да носи Москит противокорабна свръхзвукова ракета(4,5т) но пък за сметка на това Китай има ракети еквивалентни на САЩ Харпун които се пускат залпово по 4-6 ракети от самолет. Така че щом Пентагона счита Китайските ВМС за заплаха вземи попрочети малко инфо за модерните Руски и Китайски системи.
60
0
 
32
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Човека попита "Кой ви разреши да убивате Кадафи?!"Кои им разреши да налагат "деморкация"-та си (каквото и да значи това) където си поискат?!Иран ще започне големия ремонт ;-)
59
1
 
20
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 101Умнико САЩ корабите вярно имат супер радари но точно поради тази причина имат не Ахилесова пета а цял ***. По-голямата част от корабите на САЩ са с версия на ЕГИДА както се нарича радара за засичане на спътници и носят включително противоспътникови и противоракетни ракети СТАНДАРТПоради това кораба губи възможности да засича добре крилати и противокорабни ракети.Рашките имат по радар за тип задачаЕдин за оръдие, един обзорен, един за ракети, един срещу корабиЗабий всички а
58
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е човекът. Американците да си оправят Либия, Афганистан, Ирак и след това да се тревожат за "режима" в Сирия. Бежанците идват от Афганистан, от Либия, от Ирак - там ТЕ победиха и управляват много години. Целта им е да съборят проруския режим, да затворят руските бази на Средиземноморието.
57
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Одисейчо, т.нар. корита са за 6 американски флот, да си наляга парцалите и за логистика при сухопътните операции...
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Одисей 194нещо като знаменцата на бсп и фланелките на герб ти сериозно ли
55
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДИСАГИТЕимаш напредък - цели 3 изречения. Обикновено на атакизите им се удава максимум едно.
54
2
 
23
 
! Отговори
до 90 преди 8 години
Израелците бяха в Москва два дни, НЕ за да заплашват, а да подсигурят сигурността си, когато руснаците започнат "играта", по същата причина и принца на саудитите, а сега и краля им са в Москва, Ердоган не за турски поток долетя в Москва и всичко това преди 28 септември и речта на Путин в ООН... Нова руска ескадра и авианосна група на Китай навлизат следващата седмица в Средиземно море, не ми трябва ни Алфа тж, нито друга бг медия...
53
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
местната атакизка е получила *** при вида на Жужо Аутиста.
52
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Вятъра на промянататия глупости по ТВ Алфа ли ги гледа? Израелците отидоха да го предупредят да внимават рашките, че глави ще хвърчат, ако настъпят мотиката.Жужо лично е помолил Обама за среща - инфо от Песков.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Одисей 1 84 е пиъай ги ти да ти се изясни де
50
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин мести "отпускарите" в Сирия, да помагат на Асад. Не знам той колко ще изкара, но донецките талибани ще дадат фира съвсем скоро :)
49
1
 
33
 
! Отговори
Вятъра на промяната преди 8 години
Натанияху и шефа на генщаба на Израел на крака при Путин..., Ердоган заедно с палестинския Президент откриват най-голямата джамия в Европа...при Путин..., краля на Саудитска Арабия при Путин..., египетския президент при Путин... Обама моли за среща с Путин в Ню Йорк...ами голям ИГРАЧ е Владимир Путин...