Очевидец на атентата в Анкара: Неописуемо!

Имаше кръв и тела навсякъде, разказва турска журналистка
Обновена: 11 окт 2015 10:29 | 11 окт 2015 10:28, Веселина Йорданова
113
Очевидец на атентата в Анкара: Неописуемо!
Снимка: Ройтерс

Трудно е да се опише с думи ... Беше толкова неочаквано. Една от най-ужасяващите картини, които съм виждала.

Още по темата
Така журналистиката Онур Бурчак Бели коментира разигралата се в съботния ден трагедия в Анкара, при която загинаха 97 души, а други 246 бяха ранени.

"Пристигнах, за да отразявам марша на мира и внезапно прогърмяха две експлозии. Десетки загинали, кръв навсякъде, парчета от тела. Трудно е да се опише с думи ... Това беше толкова неочаквано. Една от най-ужасяващите картини, които съм виждала”, каза журналистката пред rt.com, цитирана от "24 часа".

Тя добави, че на митинга не е имало полиция и служители от службата за сигурност.

"Обикновено всички демонстрации в Турция се съпровождат от полицията, винаги се минава през контролни пунктове”, обясни тя.

"В демонстрацията участваха различни групи, но експлозия възникнали точно там, където бяха кюрдите, така че може би те са били мишената", каза още Онур Бурчак Бели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: Турцияатентат в Анкара
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
3
 
! Отговори
чооо преди 8 години
Сега разбирам защо Славейков е написалНе сме народ, не сме народ, а ***....Хората във Турция се борят са страната си, а не като нас да са силни само на приказки. Това ни е в кръвта да завиждаме и да оплюваме другите. За това ще тънем в мизерия и ще напускаме Майка България за да робуваме на другите. Лека им пръст на починалите !
51
0
 
1
 
! Отговори
1и1 преди 8 години
Благодарим на приятелите в този труден изпит на думата народ в изпитания. Големите знаят как да скьрбят заедно. Левите са антихриста те митингуват в момента . Когато ХДП ,кюрдска'' трьгна и почнаха де се сьбират различни течения пкк беше катогарично против политическо решения на вьпроса ,, и още как та нали това е огромен тьмен бизнес за лидерите марксисти думата йолдаш е другар използват я и марксисти и ленинисти има такива там бивши студенти от студената война маши на гордите кумунисти ''
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Spored men amerikancite go napraviha
49
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен -39 да господине Българите и Арменците сте народи , които се гордеете с робство и сте най бедните , народи с робска психика никога не са имали държавници и винаги са били роби на великите сили , за разлика от вас другите държави от територията на бишата османска империя строят паметници на османските вои-----------------------------Българите са били винаги по богати от турците, включително и сега, България я има от 1300 г. Турция откога я има - от 1922 г. нали?
48
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТурчинЕрдоган в ЕС в САЩ и Русия и Китай ГО ПОСРЕЩАТ ВЕЧЕ КАТО СУЛТАН,и лидер на мюсюлманите в ЦЯЛ СВЯТ :)-------------------------------Но му показаха средния пръст за ЕС, а Плевненлиев и Борисов са всяка седмица в Брюксел Ердоган е ползван за изтривалка и да им върши работата по изхранването на бежанците. Нещо като гастербайтер, но на дипломатическо нив!Хахаххахаха
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТурчинТурция на практика има итерес тръбите да минават през Турция а не през Сирия, заради войната ПЕТРОЛОПРОВОДИТЕ от ИРАК минват в МОМЕНТА през ТУРЦИЯ и същите имат проект да ги свържат с Катар :))))--------------------------------Само дето му набиха шамарите в Египет и Алжир, беше изгонен с камъни от Кайро след като се опита да управлява чрез "Мюсюлмански братя" оттам!
46
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция на практика има итерес тръбите да минават през Турция а не през Сирия, заради войната ПЕТРОЛОПРОВОДИТЕ от ИРАК минват в МОМЕНТА през ТУРЦИЯ и същите имат проект да ги свържат с Катар :))))---------------------------------------Т.е. това доказва защо Ердоган направи войната в Сирия, Катар също е в играта, но не ви мина номерът. Сирийците не са като вас да се *** при вида на един вражески самолет на 20 м във въздушното ви пространство, а 4 години устояха на износа на тероризъм от вас!
45
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ха-ха-ха-хаааТурската икономика е ТРИЛИОН долара :)))) Днес пак са подписали с катарците за половин милиард :))) Тук никой не говори за няколко милиарда катарски и арабски пари, това са смешни пари, а това че икономикта се крепи на тях е смешно, това са митове и легенди :)))---------------------------------------------------------------------Това е профилът на бнановите икономики с ръст 10 % за пет шест години и после рецесия в следващите 20.
44
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТУРЦИТЕ ИМАТ 4000 ГОДИНИ ИСТОРИЯ !!!!НИЕ ТУРЦИТЕ И КЮРДИТЕ---------------------------------------------Преди 4000 години, както казваш на земята е имало само питекантропи и малко австралопитеки.Радвам се, че си осъзнал какви сте всъщност!
43
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турците са измислена нация, те нямат корени освен все някакви долни дивашки племена. Затова са с такива *** физиономии на питекантропи.
42
0
 
5
 
! Отговори
МИР ЛИ?! преди 8 години
Религиозен фанатизъм в действие!А те протестираха за МИР!Кого плашат исканията на тези хора? Кой има полза от смъртта им и ужаса от експлозиите?
41
2
 
4
 
! Отговори
Anonyme 999 преди 8 години
Vie mn znaete koi kakav e ama parvo e hubavo da razberete vav tazi darjava koi kakav e... a i tezi tai nareceni veliki sili sa veliki samo za malki darjavi kato bg zastoto nisto ne mozete bez tqh...
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БГPredi 130 god i ti beshe guzen smachkan ,no sega i ti se pravish na svoboden za koeto me sumnqva 4e si
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Украинец, българин, турчин... Утре за 100$ можеш и зинзибарец да станеш. В Турция Таийб води война срещу кюрдския народ, а твойте глупости са вятър и мъгла.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво очакваш от хора, чийто прадеди продадоха Иисус Синът на Ие_ова, за едни турски шалвари, фес, елече и къща на два ката? Днес тези същите продадоха и НАРОДА СИ БЪЛГАРСКИ за стотина долара в повече жизнен стандарт. Пфу!
37
1
 
4
 
! Отговори
9/11 преди 8 години
То и в кулите близнаци евреи нямаше, но полицаи и пожарникари имаше.Турция е по-благородна от Америка.Комшии, седете си мирни и не се мешайте в шамарите на големите! Ако започнат разни цветни революцийки ще се лее кръв и тая ще е капка.Учете се от нас-доволни и охолни не си пипаме властта.
36
3
 
15
 
! Отговори
БГ преди 8 години
АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И В НАШЕТО СЕЛО ИМА ТАКА КАКТО СЕ НАРИЧАТ ТУРЦИ,ТРУДОЛЮБИВИ СА ОТ КАКТО ГИ ПОМНЯ.НО КАТО ГЛЕДАМ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ДОБИВАТ НЯКАКВО САМОЧУСТВИЕ,НАД ТОВА КОЕТО СМЕ СВИКНАЛИ ДА ГИ ВИЖДАМЕ.ОБЕКНОВЕННО СА СВИТИ,ГУЗНИ И ДОБРОНАМЕРЕНИ.НЕКА СИ ИМАТ САМОЧУСТВИЕ,НО НЕ ДА ДЕКЛАРИРАТ И НАЛАГАТ СВОЕТО МНЕНИЕ.ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ ПРЕД ГОСПОД ИНИЩА НЕ ТРЯБВА ДА ГИ КАРА,ЧЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА ТАЗИ СТРАНА.ТЕ СЪЩО СА НАШИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ГРАЖДАНИ НА ТУРЦИЯ,ТАЗИ ГРЕШКА Е НА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ ИМ
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е турчин, тези глупости ги пише Шоп, а шопа е етнически украинец. ФСБ скоро ще му отиде на гости.
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
50.Ама тия турски служби са го замислили , защото се ръководят от Ердоган . Да си запази власта и другият момент е " Иска помощ от САЩ ", пак за власта си - уж терористите ! И по новините на САЩ се чудят каква е Турската политика .Не им даваха въздушен коридор срещу И.Д , а сега ще " бият " терористите !На всеки митинг в Турция има полицай. На този не е имало, да не стане някой жертва на атентата . Загиват невинни хора !
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Таийб лидер на мюсюлманите? Откога едно дюнме е лидер на мюсюлманите? Рамазан Кадиров е лидер на мюсюлманите и Таийб трепери само като чуе името му!