Сирийски паспорт намерен до трупа на единия терорист

Мъжът се е самовзривил до стадион "Стад дьо Франс"
Обновена: 14 ное 2015 15:10 | 14 ное 2015 14:50, Елка Василева
37
Сирийски паспорт намерен до трупа на единия терорист
Снимка: Reuters

Сирийски паспорт бил намерен до трупа на един от атентаторите самоубийци, които се самовзривиха близо до стадиона "Стад дьо Франс" в Париж.

Още по темата

Това съобщиха световните агенции, позовавайки се на източници от следствието.

Правоохранителните органи се опитват да проверят дали личността на престъпника съответства на данните от открития документ, но състоянието на тленните останки затруднява процеса.

Отговорност за серията терористични актове, извършени в Париж, пое групировката Ислямска държава. Ислямистите заявиха, че Франция ще продължи да бъде подложена на терористични атаки, докато Париж не прекрати бомбардировките в Сирия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен #25Ti iavno ne razbirash. Pasportite na teroristite sa specialni. Ne pomnish li na 11S, ne ostana nishto ot samoletite y ot kulite, no pasaporta na edin ot teroristite ostana. Y v Ispania kogato vzriviha metroto na 11M, susto nameriha pasporta v djoba na ranicata v koiato bila bombata. Predpolagam che s materiala s koito se praviat pasportite na terroristite, mogat da se praviat super tankove, no iavno v evropa oshte ne sme dostignali do kamilarskia tehnologichen nivel.
24
0
 
9
 
! Отговори
Kkk преди 8 години
Евала на тези примерни терористи, всички до един си носят паспортите. Така беше в Америка, Англия, Испания, България и още много други страни.....
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...и в Сарафово си носеше паспорта човека,примерно момче!Не може да се греши !Ред трябва да има и да се знае, без никакви съмнения!
22
0
 
11
 
! Отговори
zaw12929 преди 8 години
Мъжът се е самовзривил до стадион "Стад дьо Франс" а паспортът оцелял. Чудо!
21
0
 
6
 
! Отговори
zaw12929 преди 8 години
Сирийски паспорт може да носи всеки атентатор...каквото трябва, такова се случва. шоу за нас овцете. Шоуто ще продължи на срещата на Г-20
20
0
 
4
 
! Отговори
zaw12929 преди 8 години
Сирийски паспорт може да носи всеки атентатор...каквото трябва, такова се случва. Поу за нас овцете.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Паспорта бил до него !Като се взриви , няма ли вълна която да отнесе всички наоколо . То едва тялото ще изследват , трябва време.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега ще има ли селфита с фалшификатори на паспорти или със самия паспорт? А свидетлства за съдимост, шофьорски книжки, актове за раждане, кредитни карти, застраховки живот, няма ли да намерят или вече терористите хептен се разпасаха и ходят неподготвени?
17
1
 
4
 
! Отговори
ALO преди 8 години
АБЕ, МИСЛЕТЕ МАЛКО БЕ! КАК КАТО СЕ САМОВЗРИВИ, ЧЕ И ДОСТАТЪЧНО ТРУП ЩЕ ОСТАНЕ, ЧЕ И ПАСПОРТЪТ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ!!!!!!!!!!!АЛО! Ама разсъждавайте!
16
0
 
2
 
! Отговори
и за нас преди 8 години
Не ме интересува какво цели имало правителството, фактът, че е сирийски, развързва нашите ръце да искаме стоп на политиката на Меркел на прием без никаква проверка, карта и .н.
15
1
 
14
 
! Отговори
Удобен предлог преди 8 години
До аааПомним когато на 9/11 намериха цял непокътнат афганистански паспорт на земята и наскоро след това нападнаха и окупираха Афганистан, а след това го набучкаха с опиумен мак.
14
1
 
16
 
! Отговори
акт за раждане преди 8 години
Стига бе тия все си губят паспортите предишния път когато изпотрепаха шарлитата арабелите си бяха забравили тескеретата в една кола, по-преди в краварника след кулите близнаци някак си много удобно намериха един паспорт на терорист както казаха та и сега хайде малко да сменят сценария ,че вече става блудкаво.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЯСНО Е...ОТ "УМЕРЕНИТЕ "ТЕРОРИСТИ ....
12
1
 
16
 
! Отговори
Запомнете преди 8 години
Пияните истории с паспортите на терористи, намерени до трупа на жертвата, продължават. Още от вчера казвам, че запада и ОТАН ще използват нападението в Париж, за да нападнат Асад и да окупират Сирия и да не позволят на Русия да развие своя успех в борбата с Идил и тероризма като цяло.
11
0
 
21
 
! Отговори
РЕАЛНО преди 8 години
Тоя паспорт да го подарят на Меркел,Оланд и кратунковците от Брюксел--щото много слушкат САЩ-----та да си сложат паспорта в рамка на стената--нали е на "борец за свобода"...или на "умерената опозиция"..............
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЯВНО ТОЯ СИРИЕЦ ЩЕ ДА Е ОТ ЛЮБИМЦИТЕ НА САЩ И ИАЗРАЕЛ (УМЕРЕНИ ) СИРИЙСКИ ОПОЗИЦИОНЕРИ
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Sredizemno more , dobre beshe zapochnalo da obryshta vsichki lodki :)
8
1
 
20
 
! Отговори
ааа преди 8 години
А когато на 9/11 намериха цял непокътнат афганистански паспорт на земята помните ли ? Много е важно за всеки самоубиец да си вземе документите за самоличност. Случаенос...немисля
7
2
 
5
 
! Отговори
Туба преди 8 години
До конспирация или квоЩом са тръгнали да стават камикадзета, представи си колко им е умствения капацитет. Ти искаш и за такива неща да мислят...
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега Меркел да започне пак да блее глупостите си за солидарност с "бежанците" и как трябвало да им помогнем. Тия 160 убити и над 250 ранени лежат на нейната съвест, както и на съвестта на Оланд, който подкрепя бръщолевенето й.