Срещу калашник с меченце и цветенце нямаш шанс!

Джамбазки: Оланд и Меркел се правят, че не разбират какво се случва
16 ное 2015 11:08,
133
Срещу калашник с меченце и цветенце нямаш шанс!
Снимка: Reuters

Европейският континент е в състояние на война и нападение. САЩ и Русия са силите, които могат да се справят с дижахадистите от "Ислямска държава", смята евродепутатът Ангел Джамбазки. Според него европейските лидери бездействат.

Още по темата

"Оланд и Меркел се правят, че изобщо не разбират какво се случва. С меченце и цветенце срещу калашник нямаш шанс за победа", коментира Джамбазки в предаването "Днес" по Bulgaria ON AIR.

По думите му Европа е във война, която се води от десетилетия заради навлизането на хора от ислямски произход, които не могат да се впишат в обществото. Според него Европа страда от болна толерантност и не вижда, че на нейна територия се образуват анклави с хора с различна култура.

Джамбазки смята, че има ясна връзка между бежанските потоци и радикализацията на Европа.

"Намират сирийски паспорт, египетски. Интеграцията е провалена - в Германия, Франция и Белгия ислямистите искат да наложат своята идеология", каза той. По думите му не е случайно, че в Париж има втори атентат само след 10 месеца.

"Франция се приема за културното светско сърце. Вижте колко е лесно. Осем човека могат да шокират света за 3 часа. Няма с какво да уплашиш човек, който е решил да умре", коментира евродепутатът.

Според него тези, които не се интегрират в обществото, се радикализират. А тези, които са родени в европейски държави, отиват да се бият за "Ислямска държава".

"Факт е, че никой не знае колко европейски граждани са в момента в Сирия и Ирак", каза Джамбазки.

По думите му само Русия и НАТО могат да се справят с терористите, но под НАТО трябва да се има предвид САЩ. Той разкритикува политиката на европейските държави за намаляване на бюджета за отбрана след падането на Берлинската стена. Според него много държави не спазват изискването 2% от БВП да отиват за бюджета за отбрана.

"Паднаха бюджетите за отбрана, вместо това започнаха да раздават социални пакети точно за мигрантите. После се чудят защо им се случват тези неща. Те не искат да се бият за държавите си - няма родина, няма чест...", заяви той.

"За да се пребори тероризма, трябва да се вземат крайни мерки - да се затворят границите, да се спрат бежанците, да се екстрадират хората, които нямат място в Европа, да се разбият терористичните клетки", заключи евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
5
 
! Отговори
АК 12 преди 8 години
До Засечени разговори:Путин не моли, Путин казва какво да стане. Ако не си разбрал всичко става както го пойска още преди да започнат но тогава еврогей дружинката се направиха на велики. Сега всички тичат при него да му се МОЛЯТ на него бе пич.
77
0
 
11
 
! Отговори
ГРАЖДАНИНЪТ С преди 8 години
БОРЦИТЕ С ЦВЕТЕНЦА И МЕЧЕНЦА СРЕЩУ КАЛАШНИЦИ И БОМБИ НАПРАВО ДА СЕ ПРИЕМАТ В ПСИХИАТРИЧНИ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ!
76
0
 
4
 
! Отговори
tt преди 8 години
След атентатите в Париж чета статии, коментари,анализи и навсякъде е едно и също: как да се ЗАЩИТИМ от терора.Хора осъзнайте се -със ЗАЩИТА война не е печелена.НИКОГА!!!
75
5
 
3
 
! Отговори
Засечени разговори: преди 8 години
ПУТИН --Е МОЛИЛ ОБАМА ЗА ПОМОЩ , СРЕЩУ ОЗАКОНЯВАНЕ НА РУСКАТА БАЗАТА В ЛАТАКИЯ.ОБЯСНИЛ Е----ЧЕ САМ НЕ МОЖЕ ДА ВОДИ ВОЙНАТА В СИРИЯ!ИСКАЛ Е СУХОПЪТНИ ВОЙСКИ ОТСАЩ И ЕВРОПА /..и БЪЛГАРИЯ/...!!!
74
0
 
9
 
! Отговори
Yosif преди 8 години
Войната е нещо, при което едни непознати хора убиват други непознати хора, а тези които имат интерес от войната се познават един друг и не се убиват друг другиму.
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А! Ще откриваме топлата вода!Доколкото си спомням, подобни факти бяха публично изложени от "еферейтор" Вонегът пред завършващите преди 40-на години. Нещо от типа на : "The only man who ever beat a tank was John Wayne, and ... he was in another tank!"
72
6
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Европа се управлява от евреи- Те не искат християни мюсюлмани и т.н. - Те широко отвориха портата на Европа за да сблъскат две религии - две култури- да унищожат бялата раса християни и католици-Жив пример е Шарл Ебдо- последните карикатури бяха преди два месеца с-удавеното на брега детенце и- отгоре табела с Макдоналдс- Шарл Ебдо са евреи и постоянно всяваха етнически конфликти с тяхните вестници- затова ние българите ще кажем- НЕ ! -НИЕ НЕ СМЕ 'ШАРЛИ"! - Вие евреите сте хората всяващи омраза!
71
13
 
8
 
! Отговори
Филип преди 8 години
Да знаете това е резултата от такива като Валери Симеонов, Каракачана и Сидерката, те тез освен бел прах нищо друго не виждат, единия вече едвам върви от шкембето си, на гърба на народа.
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това думи на българин ли са?!
69
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джамбазки да не се занимава с люлката на цивилизацията , тя ще си подреди нещата.Ами да иде щом е голям националист пред БХК и да им направи една обсада и да им търси сметка.
68
5
 
17
 
! Отговори
13 преди 8 години
Стига плюхте, че ме е СРАМ ДА ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ!!!Българи ли сте ИЛИ ИСЛЯМИСТИ! ПО ТОВА, КОЕТО ПИШЕТЕ - ПО-СКОРО С Т Е ИСЛЯМИСТИ!!!ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ Щ Е Г И ИМА - ВАС НЯМА ДА ВИ ИМА СЛЕД ВРЕМЕ!!!ЗАХВАНЕТЕ С ДРУГО ХОБИ - ПИСАНИЯТА ВИ СА ОТВРАТИТЕЛНИ, А СТЕ И Н Е Г Р А М О Т Н И!!!
67
11
 
18
 
! Отговори
само България! преди 8 години
Ако това беше станало в България, дали щеше да се шуми толкова дни и по медиите по целия сват или в знак на солидарност да оцветят емблематични паметници и сгради в цветовете на българския флаг? Не, разбира се! Затова ще кажа: НЕ МИ ПУКА ЗА ФРАНЦИЯ!!! А И ФРЕНСКАТА КУХНЯ Е ПЪЛНА ОТВРАТ!!!
66
2
 
4
 
! Отговори
Любо преди 8 години
До SeoKungFuЕвала пич, смял съм се до припадък, много си прав.
65
7
 
26
 
! Отговори
До Анонимен преди 8 години
За 12 години Русия увеличи бюджета си 22 пъти , военните разходи - 30, БВП - 12 пъти. От 36-то на пето място в света по БВП. Валутните резерви се увеличиха 48 пъти! Национализира петролната индустрия 65% и 95 % от газа и много други. Ръст в селското стопанство: пет последователни години се класира 2-3 място в износа на зърно в света надминавайки САЩ, които сега са на 4-то място! Повишение на заплати в публичния сектор с 18,5 пъти! Повишение на пенсии -14, 5 пъти! Намаление на смъртността сред руското население с 1,5 милиона души годишно!
64
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименстига с тая русия,толкова ли не виждате истината че тая държава се разпада като ссср.най ниската продължителност на живот,...Куба има по висока продължителност на живот от САЩ, Дания, богатите Катар (уикипедия). САЩ и Дания се разпадат!
63
2
 
33
 
! Отговори
СУНАЙ преди 8 години
КЪДЕ Е ДПС В ЦЯЛАТА ТАЗИ СХЕМА??"ПАЗРАДЖИШКИТЕ ИМАМИ" КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ РАЗЛЕДВАНЕТО???ДПС НЕ СКРИ СИМПАТИИТЕ СИ, НАПРОТИВ ДОРИ ПОДКРЕПИ СТАВАЩОТО?? АДВОКАТИ, ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ И ПРОТЕСТИ НА ДПС ПРЕД СЪДА В ПАЗАРДЖИК!!!ДАЛИ ПАРАЗИТНИ ОБРАЗУВАНИЯ (НЯКОЛКО ЧОВЕКА-ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ) СТРУВАТ КОЛКОТО ЕДНА ДЪРЖАВА???
62
2
 
24
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Руснаци, американци, европейци...........Високоточни оръжия, модерни самолети-могат и врабче да уцелят.....Всичкото хубаво ама що никой, аджаба, не удари петрола на ислямистите??? Нали и на децата им е ясно, че от там се финансират? Странна работа, а..:))
61
4
 
22
 
! Отговори
янев преди 8 години
МОЖЕ ДА ЗВУЧИ ЦИНИЧНО НО ИЗБИТИТЕ ФРАНЦУЗИ СА ЖЕРТВА ЕВР. УПРАВНИЦИ КОИТО ВКАРАХА ТАЯ *** В ЕВРОПА И ОЩЕ ГИ КАНЯТ ПОЛИТИЦИТЕ ИМ ТРЯБВА ИЗОБЩО ДА ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ И ВСИЧКО КОЕТО Е МЮСЮЛМАНИН ЦЮРЮК НАЗАД ДАЖЕ И ТИЯ РАЖДАНИ В ЕВРОПА ДО ТРЕТО КОЛЯНО ИНАЧЕ БОМБИ УБИЙСТВА И ТЕРОР
60
2
 
30
 
! Отговори
SeoKungFu преди 8 години
Как ве - фъргаш мечето във въздуха, талибанина се залиса и пуска откос, тогава с маваши гери му го избиваш и го млатиш с букета до посиняване !
59
28
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
русия е бита карта