Принц Чарлз: Конфликтът в Сирия е заради сушата!

Според него затова сирийците са напуснали земите
Обновена: 23 ное 2015 21:43 | 23 ное 2015 21:41,
71
Принц Чарлз: Конфликтът в Сирия е заради сушата!
Снимка: Reuters, архив

Климатичното затопляне е плодородната почва, върху която просперират конфликтът в Сирия, кризата с бежанците в Европа и тероризмът, заяви британският приц Чарлз в интервю за телевизия "Скай нюз", което ще бъде излъчено тази вечер, предаде Франс прес.

"Доказателствата са налице, че една от основните причини за тези ужаси в Сирия е сушата, която продължи 5-6 години и накара много хора да напуснат земите си", каза престолонаследникът в заснетото преди три седмици интервю, от което тази сутрин бяха публикувани извадки.

"Имаме класически случай на проблем, на който не е обърнато внимание. Някои от нас казваха преди 20 години, че ако не се погрижим за тези въпроси, ще наблюдаваме все по-големи конфликти за редките ресурси", каза 67-годишният Чарлз седмица преди конференцията по климата в Париж.

Принцът, който ще произнесе реч на откриването на конференцията, предупреди, че може да станем свидетели на "фалит на банката природа" по примера на банковия фалит, ударил света на финансите през 2008 г.

"Трябва ли наистина да дойде катастрофа и да настане хаос, за да разберем какво трябва да правим", попита той и изрази съжаление за неуспеха на предишната среща на върха за климата в Копенхаген през 2009 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
6
 
! Отговори
Минко 47г. ерген преди 8 години
Колегата е виден специалист по пеперуди и затова си има Камила. Да бори сушата с нея. Щом казва така значи е тъй.
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЯ ЯКО ГО Е ЗАКЪСАЛ,С СТАРЧЕСКАТА ДЕМЕНЦИЯ,***,ТРЯБВАЛО Е ДА ЕСИНОПТИК,А НЕ ПРИНЦ ЧАРЛИ
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо като идват твърдят че ще ги бесят? Какво общо има с климата.
22
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живее си в свой собствен свят, добре че не взима решения.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали има бежанци от Саудитска Арабия, на картата изглежда да сушаво е там...
20
1
 
5
 
! Отговори
знаете ли че преди 8 години
Знаете ли как ме накара да се замисля този принц .През 7 век арабите нападнали Византия и Персия.Византия загубила половината си територия но устояла в Мала Азия като изградила защита в планините .Персия по същото време паднала цялата ,при все че била със сходен релеф .Какво ги различавало .Византия била християнска държава и устояла на исляма.Персия не била християнска и паднала .Та мисля си как Европа ще устои на пришълците след като смята ,че не е християнски контитент по думите на Меркел.
19
1
 
5
 
! Отговори
Тел-авив преди 8 години
Сушата ?!! Хайде да ги намокрим че да си седат у дома !Всички европейци ли витаят в облаците ?
18
0
 
9
 
! Отговори
Уточнение преди 8 години
А Кадафи като беше направил най-големата мрежа от водопроводи от огромната подземна река и беше направил Либия от пустиня градина защо му разрушихте всичко? Включително завода за бетонни тръби. Понеже го правеше сам, без да зависи от МВФ и запада.Знае, знае тоя Чарлз за какво става въпрос, не е хич глупав. А тези дето се смеят нека да прочетат предсказанията на Ванга, че до 2030 година водата ще стане дефицит и по-скъпа от златото.
17
0
 
2
 
! Отговори
биров преди 8 години
Принца не оеснява,той се изказва.Ако има нещо вярно в това,то значи има нещо което ние,не принцовете,не знаем за глобалното затопляне.А ГМО-то,най вероятно ще е един от вариантите ни за оцеляване.Колко хора са яли само истински домати,отгледани на чист въздух в последната година?
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мислех, че Чарлз е само грозен, а той за сметка на това бил и ***.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е кой да ходи да им прави инсталации за обезсоляване на вода?Ние ли ?Принц Чарлз ли.Цялата работа с имигрантите е елементарна.Идват защото могат.Самите европейци си ги канят.Във всички арабски държави навсякъде има следната пропаганда "Идете в ЕС там всичко ви е безплатно и колкото повече деца правите толкова повече пари ще имате"Не е нужно да работите само да се забавлявате и да правите секс с жените си."Ето това накратко им се рекламира.Те са *** хора -секс,манджа мързел и мизерии.Тва им дай
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Велик ум ..... поклон :)
13
1
 
16
 
! Отговори
Суша преди 8 години
На някои ПРИНЦОВЕ им е ИЗСЪХНАЛ МОЗЪКА от ЗАТОПЛЯНЕТО
12
0
 
23
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Видяхте ли бе! А, вие си мислите, че войната била причината и някакви конспирации ви гонят.. Добре, че е рептила да обясни реално какво става..
11
2
 
18
 
! Отговори
ss преди 8 години
Принце идват към Англия да ви изпият водата, първо от шадраваните после от басейните и накрая ще ви изпият атлантическия океан...може и шотландското уиски
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя на снимката не е добре
9
0
 
11
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 8 години
Барак Обама си призна в национален ефир, че е МЮСЮЛМАНИН. Много ясно, че един правоверен мюсюлманин няма да тръгне да воюва срещу Ислямска Държава, това е все едно да кажеш, че папата е католик. Американски пилоти на мисия срещу ИД в Сирия разказват, че самолетите само излизали от базите кръжали над обектите на ИД И НЕ ХВЪРЛЯЛИ БОМБИТЕ, а ги връщали непокътнати в базата по заповед на командващ офицер. Чалмата в Белия Дом само се прави, че воюва срещу "ектремистите".
8
0
 
10
 
! Отговори
Уилям Уолъс преди 8 години
Така казаха и преди 700 години ,че проблема на Шотландия са шотландците,.Кралски *** играещи си с народите.Ама аз им разказах играта.
7
1
 
19
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 8 години
По левите американски медии се върти лъжата, че Ислямска Държава ... била резултат от глобалното затопляне представете си. Сугурно Чарлз ги е гледал и се убедил в тяхната "инстинност". Освен това в сандинавските страни 99% от изнасилванията са дело на мюсюлмани от Близкия Изток. Причината за това предполагам, че студеното време принуждава тези бедни душици, свикнали на живот в пустинява да се сгреят в пазвата на някоя сгодна женица. Горките как да не ги ожалиш далеч от род родина...
6
1
 
19
 
! Отговори
ПАРКИНСОН преди 8 години
ПОЛОЖЕНИЕТО СЕ Е ЗАСУШИЛО В ГЛАВАТА МУ! МОЗЪКА ИЗСЪХВА И КЕ ТРЕБЕ ДА СЕ ОТСТРАНИ СКОРО :D