Диктаторът с брониран "Мерцедес" срещу бомби

Ким Чен Ун явно се страхува за живота и династията си
Обновена: 4 дек 2015 08:53 | 4 дек 2015 08:43,
49
Диктаторът с брониран "Мерцедес" срещу бомби
Снимка: Reuters

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун е получил лимузина "Мерцедес-Бенц" , премоделирана с добавянето на бронирани части, планирани да издържат на всичко, включително и граната, съобщава "The Telegraph".

Високото ниво на защита води до предположение, че младият лидер все още смята, че съществуват възможни предизвикателства срещу неговия режим.

Още по темата

"При него е често срещано да се вземат подобни предпазни мерки, понеже той е изправен пред опасността от покушение", заяви експертът по Северна Корея професор Тохимицу Шигемура от университета "Уаседа" в Токио.

Само преди дни стана ясно, че лидерът на Северна Корея пътува из страната с персонална мобилна тоалетна.

Тя винаги се намира в някой от придружаващите го автомобили при посещенията му във военни бази или държавни заводи.

"Daily NK" отбелязва, че всеки, който се осмели да се облекчи в личната тоалетна на лидера на КНДР, ще бъде наказан и то много строго.

Тъй като много граждани възприемат Ким Чен Ун като божествено създание, той трябва да има лична тоалетна, е подчертал източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че другите държавни глави да не се возят в каруци, а?!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наште и-диоти имат и служебни и лични бронирани, т. е. "ДВА ПЪТИ ДИКТАТОРИ", ако се съди по това кой е диктатор. Но ато ти диктуват в държавата си да приемеш ислямистти, това не е никаква диктатура.
25
7
 
3
 
! Отговори
коко преди 8 години
Лошо другарю Ким лошо -къде отиде подпомагането на руския пролетариат,къде отиде вечната и нерушима дружба?Къде забравихте марксизма-ленинзма?Та съветски автомбили ЗИЛ няма ли?Бива ли така!Да купувате от загнилия капитализъм и зловонен империализъм!А какво ще каже др.Путин за това а??
24
0
 
6
 
! Отговори
Toй преди 8 години
е Бок като нашия Боко, печели изборите с мега мнозинство
23
0
 
3
 
! Отговори
До 33 преди 8 години
Бок си, бате...истински Бок!
22
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето това е то свобода и равенство там. Едни имат мерцедеси, други.... А какво стана със забраната на стоки от западния свят? Нямат ли си корейски брониран Мерцедун...
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Български политик спестил на данъкоплатеца пари"-по голям виц едва ли някой е чувал през живота си
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А сега ако ми назовете един държавен ръководител, чиято лимузина не е бронирана...
19
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сидеров е спестил на държавата десетки милиони за това, че за 10 години не ползва охрана от НСО и не се вози в колите на НСО.А да не гледаме в Корея,а да си видим нашите башибузуци от ГЕРБ и другите десни партии в какви бронирани и луксозни коли се возят и с каква охрана от стотици охранители. Борисов и компания превърнаха държавата в абсолютна монархия и какво заповяда Краля-Слънце Борисов това става в България. Разбира се тези заповеди той ги е получил предварително от американското посолство
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма начин и путин да няма лична тоалетна или той всъщност е Бок и не ходи по нужда??!
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Учените и научните работници получават от държавата многостайни жилища безплатно. В България в БАН научен сътридник е на заплата 420 лева.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Д-р ГробарскиИмаш в предвид Белия дом, ако тия им пуснат междуконтиненталните ракети? Няма да издържи, ще стане на кюфте - затова краварчетата ги е страх не смеят да ги демократизират.
15
3
 
8
 
! Отговори
Джико преди 8 години
Че то те нямат нито чалга нито терористи нито....телевизор..дискотеки...живеят си спокойно живота ... >ставаш>работиш>ядеш>семейството 2часа->лягаш и спиш>повтаряш пак....но понеже и те са животното наречено 'човек' единствената им мечта е да станат като нас...после да си блъскат главите...чалга...б.б. .. ц.ц. кметове..разврат..пиене...наркотици...ама все пак не са доволни от живота си
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ееех, кога ли и ние от евроатлантическа България ще ги стигнем севрнокорейците...
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 9 Луциферто и боико си купи такава
12
2
 
22
 
! Отговори
ПОЛИТБЮРО преди 8 години
Що за безмислена статия?!? Някой въобще помислял ли си е, че той се вози в обикновенна кола? Диктатор или не, той е ръкововдител на многомилионна страна. Богата или бедна, тя е военна супер сила с най-голямата редовна армия.... Та в нашата смешна страна с бронирани коли (държавни) возят дори партийни лидери, а не само "голямата" тройка. Освен това на снимката е старата "S" класа W220, така че човека направо си е скромен!
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Обама кара стара разбрицана каруца и ходи зад храстите. Ха-ха-ха.
10
3
 
4
 
! Отговори
Д-р Гробарски преди 8 години
А на ядрен взрив дали ще издържи
9
3
 
8
 
! Отговори
Ал преди 8 години
През осемдесетте години на миналия век члена на политбюро на ЦК на БКП Цола Драгойчева ползваше цукало в автомобила , с който я возеха.
8
0
 
9
 
! Отговори
Rommel преди 8 години
Горките хора в тази държава, американците като са големи радетели за свободата, защо не отидат да ги освободят, както направиха с редица петролни държави.Ами как да стане, тях красивата природа на С.Корея няма да ги сгрее. Великите сили са длъжни да направят нещо за тия клети хора там