Ердоган към народа: Запазете спокойствие!

Турският президент видя, че държавата оздарява
24 юли 2016 10:47,
207
Ердоган към народа: Запазете спокойствие!
Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Таип Ердоган призова в телевизионно обръщение турския народ да запази спокойствие по отношение на ситуацията в страната. Речта му беше излъчена пряко в ефира на телевизия "Ал Арабия", предаде ТАСС.

Ердоган каза, че броят на арестуваните след опита за преврат в Турция военни и граждански лица е 13 156 души. Сред тях има 126 генерали.

Още по темата
Турският президент се зарече да изчисти всички държавни структури от привържениците на ислямиста Фетхуллах Гюлен, когото властите определиха като отговорен за организирането на метежа.

"Страната се избави от болестта и върви към оздравяване. Турската икономика запазва стабилността си и се развива. Очаква ни осъществяването на много нови и важни проекти", каза Ердоган, цитиран от БТА.

Междувременно стана ясно, че турските власти са задържали един от главните сподвижници на намиращия се в САЩ Фетхуллах Гюлен, обвиняван от тях за опита за военен преврат. Това заяви вчера пред репортери официален представител на турското президентство, цитиран от Ройтерс.

Халис Ханджъ, определен като дясна ръка на духовника Гюлен, както изглежда е влязъл в Турция два дни преди неуспешния преврат, каза официалният представител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
1
 
! Отговори
Турски тролове преди 7 години
Колкото и да плюете България тя е тази която унищожи и византийската, и османската империя. А младите ви хора масово идваат в България щото тука е либерален айляк. Това което е в БГ никъде другаде го няма по света.
105
1
 
2
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Не знам дали Ердоган е организирал преврата, дали наистина са турските военни или ЦРУ или Фетхуллах Гюлен. Имам си мнение, но то няма значение. Знам обаче, че Ердоган направо разказа играта на Турция, че каквото и да се случи оттук нататък турците доста ще страдат заради политиката, която той води, заради алчността му и жаждата му за повече и повече власт.
104
1
 
1
 
! Отговори
V преди 7 години
Ердоган - за едно по-добро, светло и европейско бъдеще на Турция. Правилнен избор, неограничени възможности за младите!
103
0
 
0
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
КАКВО РАЗБИРАШ ТИ ОТ ИКОНОМИКА, ЖИВЕЕШ ВЪВ ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА, В КОЯТО НЯМА ДАЖЕ РЕАЛНА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА :)))))))------------Ми, повече разбира от тебе, ти живееш в държава, която е на издръжка от Запада без реална икономика!
102
0
 
2
 
! Отговори
Коки преди 7 години
Адолф от Анадола идва ...
101
2
 
5
 
! Отговори
СЛАВА НА МУСАКАТА преди 7 години
До ЕРДУГАН :)С две думи това е турския Бойко ли бе ? Строителя на новото време ?Ти ако разбираше от икономика и търговски отношения, щеше да те избива студена пот по челото само, като го видиш по телевизора :) :) Какво да ти обяснявам, Трилионерче :) Пии една вода и лягай да се молиш ***.Като дойда на власт ще ви оправя всичките вярващи овце. :):):)
100
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този път Русия няма да на освобождава обаче бъдете сигурни !
99
2
 
6
 
! Отговори
... преди 7 години
До АнонименДано не си прав, щото ние сме първите ;) При евентуална сухопътна операция, но не вярвам да е толкова глупав.Ще ревем тогава, защо не сме още сателит на Русия :)Ако мислиш, че Доналд Тръмп ще дойде да ни спаси :Д :Д :Д :Д :Д :Д
98
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този на снимката ще нападне Европа и Америка !Демокрацията свърши идва диктатура и ВОЙНА !
97
11
 
6
 
! Отговори
СЛАВА НА ЕРДОГАН преди 7 години
ТЕЗИ КОИТО ИЗБИВАХА ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ И ГИ ГАЗЕХА С ТАНКОВЕТЕ---ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА 300-УБИТИ И НАД 1000-РАНЕНИ В ТУРЦИЯ!СТИГА МИЛОСТИ ЗА УБИЙЦИТЕ НА 21-ВЕК!!!ТЕ , ПОЖАЛИХА ЛИ НЯКОГО...????????!!!!!!!!!!!
96
10
 
5
 
! Отговори
СЛАВА НА ЕРДОГАН преди 7 години
БЪЛГАРИЯ --СЕГА ЩЕ Е ДАЛЕЧ ПО-СИГУРНО МЯСТО , СЛЕД ЛИКВИДАЦИЯТА НА ПРЕВРАТАДЖИЙТЕ В ТУРЦИЯ И ЗДРАВАТА РЪКА НА ЕРДОГАН!СТИГА , ПРОЛИВАНЕ НА КРЪВ С АТЕНТАТИ И ТАНКОВЕ ПО УЛИЦИТЕ!!!!ИСКАМЕ СПОКОЕН ЖИВОТ С КОМШИЙТЕ И СВОБОДНИ ДЪРЖАВНИ ВРЪЗКИ!1/5-ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ОТ ТУРСКО-ЕЗИЧЕН И МЮСУЛМАНСКИ ЕТНОС---ТЕ СЪЩО СА БЪЛГАРИ И ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!
95
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велик е турският народ, а не като нашия възпяван от поети
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като повечето българи и доктора е за асимилация или изгонване.
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като повечето българи и доктора е асимилация или изгонване.
92
7
 
13
 
! Отговори
до 137 доктора преди 7 години
Ако толкова ви харесва в турция моля границата не е далеч.=======А бе докторе....нещо трябва да смениш тактиката. От 89 та година , все хора гоните и както е тръгнало хора няма да останат в Бг. Руснаци ли ще внасяте какво ?
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Запазете Вие, г-н Ердоган!
90
0
 
10
 
! Отговори
Ердоганя-османя преди 7 години
Султан Ердоган: Спокойно! Всичко върви по план!
89
1
 
14
 
! Отговори
60006 преди 7 години
Африканците са с по-големи заплати от българите!
88
6
 
15
 
! Отговори
Lothbrok преди 7 години
Преврата всъщност беше зле режисиран, актьорите ще платят с живота си заради некадърната си игра, а режисьора ердоганчо ще мисли нови театрални постановки. А турския народ са ов,це, пастира им е ердоган.
87
1
 
13
 
! Отговори
Обръщение преди 7 години
Ердоган към народа: Запазете спокойствие! Всичко съм го обмислил много отдавна !