Българинът от метрото – освободен! Германците: Експулсиране!

Нападателят на германката избягал в чужбина, до дни ще го арестуват
Обновена: 14 дек 2016 07:01 | 14 дек 2016 07:00,
338
Българинът от метрото – освободен! Германците: Експулсиране!
Българинът е ограден с кръгче. Снимка: "Билд"

Арестуваният българин, участвал в атаката срещу млада жена в берлинското метро, възмутила цяла Германия, е освободен от ареста.

И четиримата млади мъже, участвали в хулиганския акт, са от Източна Европа, пише в. "Билд". За българина е ясно, че е без адресна регистрация в Берлин. Полицията отказва да потвърди засега всяка друга информация за него освен ареста му.

Той бил арестуван във вторник след сигнал на гражданин, разпознал го на видеозаписа от нападението.

Още по темата

На 27 октомври една 26-годишна германка е ритната изневиделица в гръб по стъпалата на берлинското метро. Момичето прелита с главата надолу осем стъпала и си чупи ръка при падането.

Нападателят й дръпва безучастно от цигарата си и продължава по пътя си. Същото правят и придружителите му, един от тях взима и забравена бутилка бира от стълбището. Именно той е арестуваният българин.

Според "Билд" самият нападател вече бил в чужбина.

"Въпрос на дни е да го арестуваме", заявиха обаче от берлинската прокуратура, без да уточняват повече подробности. Българинът е освободен от ареста след многочасов разпит. Засега не може да се повдигне обвинение срещу него, тъй като няма доказателство за престъпно намерение, съобщиха от прокуратурата. Разследва се обаче възможността да бъде съден за престъпно бездействие.

Не се съобщава засега и дали останалите трима от групата, атакувала момичето, също са българи.

Първоначално имаше слухове, че блъснатата жена е сирийка и затова е атакувана, но полицията отрече това. Впоследствие медиите в Германия разтръбиха, че тя е германка, а нападателите й са бежанци, но и тази версия бе отхвърлена.

Междувременно социалните мрежи в Германия пламнаха от възмущение и се появиха снимки на българина с надпис отгоре: "Експулсиране!"

Частни лица пък са обявили парична награда за онзи, който посочи името и адреса на нападателя на младата жена. Сумата до вторник вечерта достигна 10 000 евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
6
 
6
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Значи утре другиден ако някой ганаец дойде в Бг живее , вземе гражданство и отиде в Берлин и стори зулум и ще пишат българин. Красота! Хаха. Ами ако инопланетянин вземе гражданство , пак българин нали. Е че как.
138
2
 
7
 
! Отговори
до 171 преди 7 години
а в Слънчев бряг пък е пълно с продаващи се англичанки и западнячки!
137
1
 
3
 
! Отговори
До 170 преди 7 години
Темата е "българин от метрото". Не изпадай в лирични отклонения!
136
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този изобщо не ми прилича на българин. Само му кажете името.
135
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идете в кой да е бардак по Европа и ще видите, че над половината от жените там са българки. Какво да си мислят след това европейците за българите!? Ами че или са престъпници или са ***.
134
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И що му цъкате минуси на човека? В Брюксел и Амстердам, че и Люксембург, е пълно с продаващи се българки.
133
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 153А ти имаш типичната реакция за изгонен член на Атака заради кражба и налудничави, npocташки прояви, озлобен до такава степен, че брътви несвързани и извън "темата" злоботии.
132
6
 
10
 
! Отговори
до турски подлоги преди 7 години
Ако не знаеш да ти кажа, че 15% от населението на България т.е. от българите са български турци. В някои големи части в родопско, разградско, търговишко не можеш да си купиш един кибрит ако не знаеш турски. Ама ти явно си паднал от луната и тези неща не ги знаеш!?
131
1
 
5
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
А аз да попипам за протоколя! Има ли разлика между българин и български ***? За един преятел питам просто. ;)))
130
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми е кеф тези, дето дават парична награда за името и адреса на тоя *** да го намерят!
129
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 154Не се прави, че не разбираш.В коментар 148 е казано по-подробно, ако пък наистина не си разбрал.
128
11
 
8
 
! Отговори
Булгар преди 7 години
До българинНа глава от населението в България има най-много престъпници и ***. Ние сме 7 милиона а по бардаците в Германия 2/3 от проститутките са българки. Ясно е че не са всички българки ***. Но на глава от населението най-много *** са българките. Това е всеизвестен факт.
127
8
 
4
 
! Отговори
До 154 преди 7 години
Само, че в България всеки е дошъл от някъде. Едни от Македония, други от степите на Азия.
126
8
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Пак се прочухме по света. Те затова хората на запад като чуят за българи и бягат надалеч.
125
3
 
19
 
! Отговори
българин преди 7 години
До БулгарМного е лошо да се дават общи квалификации за цял народ. Аз съм българин и жена ми също. Нито съм престъпник, нито тя е пр0ститутка. Всичките ни познати българи са, като нас обикновени хора спазващи законите и моралните ценности. Всяко стадо си има мърш@. В случая, като гледам обаче не става дума за българин, а за 0рка с български паспорт. Той е толкова българин, колкото хамстера Гошо е риба, защото е роден в аквариум.
124
11
 
6
 
! Отговори
Азъ преди 7 години
До Анонимен 156,гледай видеото със задържането на оня българин от Гърция и виж, че е бял! По-бял от маса българи в това число и Бойко Борисов и Лиляна Павлова, които имат 2 бои повече от него.
123
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
братчеда на снимката много си прилича с Гл.редактор горе в дясно на снимката , пасват си от към боята
122
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе не знам от каква етническа група е, но е ясна партийната му принадлежност. Атакист на 100%!!!Спомнете си лидерът им за какво е осъждан многократно.
121
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Върнете ни УБИЙЦИТЕ на български граждани които се крият в Германия. Живота на българите НЕ Е ПО-ЕВТИН от счуната ръка на една германка. Германия отказва да ни предаде доказани убийци на българи защото затворите ни били претъпкани, ама сега за едната счупена ръка веднага ще ни го експулсират.
120
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този човек на снимката изобщо не е българин!!! Слепи ли сте, та не виждате антропологията му - вида му като цяло, черепната му конструкция, носа, впадналите дивашки очи, изследвайте и кръвта му - това не е българин! Може да е български гражданин по някакъв начин, както сега се предвижда на много пещерни хора да бъде дадено извоюваното от българите с много кръв и мъка гражданство, но този със зверския просташки израз не е българин. Не трябва да бъде, трябва да бъде лишен от наше гражданство!!!