Путин иска да знае кой е направлявал ръката на убиеца на посланика

Русия ще участва в разследването на престъплението
19 дек 2016 22:26, Елка Василева
69
Путин иска да знае кой е направлявал ръката на убиеца на посланика
Андрей Карлов и Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че Москва трябва със сигурност да знае кой стои зад убийството на посланика на Русия в Турция Андрей Карлов.

„Следственият комитет на Русия вече образува наказателно дело за убийството. Възложено му е да сформира междуведомствена работна група, която ще замине за Анкара, за да участва заедно с турските партньори в разследването на това престъпление“, заяви Путин на съвещание в Кремъл.

Още по темата

Путин добави, че договореност за това е била постигната по време на телефонния му разговор с президента на Турция Реджеп Ердоган.

„Ние трябва да знаем кой е направлявал ръката на убиеца“, подчерта руският лидер, цитиран от ТАСС.

Путин заяви, че убийството на руския посланик в Анкара е провокация, целяща провал на нормализирането на двустранните отношения и на уреждането на конфликта в Сирия.

Президентът на Русия поднесе съболезнованията си на роднините и близките на Карлов и нареди дипломатът да бъде предложен за държавна награда.

Путин посочи, че отговорът на убийството на руския посланик може да бъде само засилване на борбата с тероризма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще ти кажа кой направлява ръката на убиеца, бе Жужи. Този, който заповяда на руските самолетите да бомбардират наред сирийските градове. Точно този.
28
7
 
9
 
! Отговори
Руснаците ли !!? преди 7 години
С Русия шега не бива !Тича Мохамед по улицата и вика - Бягайте руснаците идат ! - Какво като идат ? пинта го Ахмид - Как саква, който има три тестеса между краката, единия му го режат ? - Че ти с три топки ли си ? - попитал Ахмед.- Не не съм с три, но руснаците първо режат, после броят.Ха ха ха ха !
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еманацията на путинофилската мисъл: "и ТРИ НОЩИ непрестанно бомби и ракети от въздуха."Питам се по рождение ли сте си такива, или в последствие сте се разболяли?Не се ли научихте от историята, че бомбите и ракетите не са решение?
26
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джуджето търси вдъхновителя? Просто да погледне в огледалото!
25
6
 
10
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
Кой е направлявал ръката на убиеца???Как кой? Ескимосите от Гренландия разбира се. Путин ти в коя война се намеси,че сега питаш -кой?Или си мислеше,че това е някакъв майтап????
24
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жужо искал да знае ... И като разбере, кво?Като му гръмна Ердоган таралясника, да не би да направи нещо? Направи се, че дъжд го е навалял ... Така и сега. Ще се порепчи два-три дена и толко. После следващия посланик е наред.
23
3
 
12
 
! Отговори
ууу преди 7 години
До Анонимен 54По- добре виж жена си, защо се разтрива сама, докато пишеш недоказани глупости.
22
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган се изложи като кифладжия.Джуджето плаче от яд в Кремъл.Да живее свободен Кюрдистан!Дребния не биваше да лъже кюрдите, като му бяха на гости в Москва... но нали е КГБ кадър, той друго не може. Но кюрдите не са евтините чеченци, не може да ги лъже дълго.
21
41
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това си е работа на Путин. Търси повод за война.Русия няма друго занимание освен да убива и граби другите народи.
20
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези които убиха Борис Немцов, са същите които убиха посланика - руските служби ФСБ!Просто ползват други средства, сиреч хора.
19
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
туркия е ислямистка държава от третия свят, докато е под диктатурата на амгъл и дума не може да става за светски отношения
18
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз викам в отговор на убииството на дипломата Русия да атакува Алепо по въздух ТРИ ДНИи ТРИ НОЩИ непрестанно бомби и ракети от въздуха.После да трябва една седмица да се разнесе пушака от отломките.Атакувайте Алепо здраво избийте всички там !!!
17
0
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 7 години
До Анализаторщото само това има нали4но в булгаристанмалоумщина слабомислие простотия и ***
16
34
 
15
 
! Отговори
харалампи преди 7 години
спусъка го натиска путин с провокацията си в алепо убивайки масово невинни цивилни,деца,жени..това е ясно на цял свят
15
5
 
21
 
! Отговори
Анализатор преди 7 години
Защоо тук коментират само Малкоучили се в школото дрогирани или такива дето имат ментални проблеми досойни за Карлъково???
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ние искаме да знаем,кой насочи ръкат ана терориста,веднага след това,в Берлин?
13
1
 
2
 
! Отговори
кой си преди 7 години
До Анонимен хаха
12
0
 
3
 
! Отговори
Вангелия преди 7 години
Леле ИСТАНБУЛ???
11
16
 
8
 
! Отговори
TOP SECRET преди 7 години
Аз пък искам да знам какво общо има Санстефанския мирен договор между Османска Империя и Русия и така нареченето Освобождение на 3 март 1878 като в Санстефанския мирен договор не пише за никакво Освобождение
10
8
 
11
 
! Отговори
Анализатор преди 7 години
"турските партньори" ... Спукана им е работата на турците. Путин много добре контролира нюансите на думите си, а е известно в какъв смисъл употребява думата "партньори" - пренебрежителен. Можеше да каже "колеги". Със сигурност турските власти настъпиха голямата лопата и много лошо им се пише. Няма да се размине като със сваления самолет да се откупят с милиарди долари. Предусещам, че ще се форсира държавата Кюрдистан, и от Турция ще остане само европейската част