Тръмп - готов за среща с "врага", Ким Чен Ун. Ще е чест за мен!

От идването си на власт Ким Чен-ун не се е срещал с чужд лидер
Обновена: 1 май 2017 21:36 | 1 май 2017 21:34, Петя Славова
120
Тръмп - готов за среща с "врага", Ким Чен Ун. Ще е чест за мен!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че е готов да се срещне със севернокорейския лидер Ким Чен-ун при подходящите условия за това, предаде Франс прес.

"Ако има необходимите условия, за да се срещна с него, тогава аз ще го направя, абсолютно. Ще бъде чест за мен да го направя", каза Тръмп в интервю за агенция Блумбърг.

Още по темата

"Още веднъж искам да кажа, трябва да има подходящите условия за това. Но ще го направя", заяви Тръмп.
От идването си на власт Ким Чен-ун не се е срещал с чужд лидер, припомня агенцията.

В друго интервю за в. "Вашингтон екзаминър" обаче Тръмп казва, че хората трябва да са готови за най-лошото по отношение на севернокорейската криза, предаде ТАСС.

Климатът на Корейския полуостров в последните месеци се влоши, заради това че Пхенян продължава работата по забранените си програми за балистични ракети и ядрено оръжие и заради твърденията на Тръмп, че САЩ са готови да се заемат сами и да разрешат със сила севернокорейския проблем, отбелязва Франс прес.

Северна Корея предупреди днес, че е готова да извърши във всеки момент шести ядрен опит.

Заради действията на Пхенян САЩ разположиха противоракетна система ТААД (THAAD) в Южна Корея, която днес е достигнала първоначалната си оперативна способност за защита срещу севернокорейски ракети, предаде Ройтерс, като се позова на американски представители.

Пекин вече разкритикува разполагането на тази система и каза, че нейният радар може да бъде използван за шпионаж на китайската територия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
6
 
! Отговори
Bolgaroid преди 7 години
До онзи под мен твоят *** е подпалвач на войни и извратен диктатор и най смешно е че от него нищо не зависи. С тая евтина пропаганда ходи на село да лъжеш бабите
75
7
 
12
 
! Отговори
ОНЗИ преди 7 години
Този напарфюмиран дрисък както плямпа, така може да подпали светът. Добре, че има Русия и този Путин, който внимателно гледа и току виж го издъни отнякъде за да го вразуми! А пък този нашия кокорчо, наречен министър председател, му дай само орална любов.....!?. Що за народ сме дявол да го вземе, че го търпим това човешко недоразумение ....!?
74
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КРАВАРИОС НА КОЛНЕ ИНАЧЕ МНОГО ПЛЯМПАШЕ ОРАНЖЕВИЯ ПАПАГАЛ ХАХАХА ГОЛЕМА ИЗЛАГАЦИЯ
73
8
 
11
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 7 години
Мислех, че Жоро Храста беше невероятно плиткоумен тексаски селянджър, но бай Донат Тромпета направи дори тексасктия селянджър да изглежда като изтънчен интелектуалец! И някои тролчета тука се опитват да ми го хвалят оранжевия орангутан!
72
15
 
9
 
! Отговори
Г. Сомов преди 7 години
Trump знае какво прави. Мухите се ловят с мед. Към всички *** които се кефят на Корейското свинче. Бързо напускайте България . Вървете там, Вашта М#%~ Гадна.
71
8
 
7
 
! Отговори
муаааааа преди 7 години
Сече му пипето на бай дончо, знае кога може (Сирия) и кога НЕ може!
70
6
 
10
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 7 години
До 123 - какво значи "рософил " или "рософоб" и едното и другото е родоодстъпничество , БЪЛГАРОФИЛИЯТА е РОДОЛЮБИЕ - ЧИСТ БЪЛГАРИН !!! ти си обременен партийно и замаглен отидеологията на анти българската принадлежност , мъгляво е мисленето за НАЦИОНАЛНА ИНТЕЛЕГЕНТНОСТ ! аз съм добре , липсва ти генетичният ти произход за самоопределение !
69
10
 
14
 
! Отговори
123 преди 7 години
До тук нещата са ясни. Родните национални предатели русофилите освен в Сибир вече може да ги изселим и в Северна Корея :D
68
3
 
5
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 7 години
и както е правилото " когато не можеш да победищ ВРАГЪТ , съани приятел с НЕГО " - стара максима !БАЙ-*** е гъзомийник , БЪЛГАРИНА Е ВОЙН ДО БЕЗУМИЕ !
67
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой няма да го отрови, те не са вчерашни около него хората. Видяхте и с какви нервнопаралитични течности разполагат, в сравниние с нас, северна корея технологично са в космоса. ние улиците не може да си измием даже
66
8
 
13
 
! Отговори
Трол преди 7 години
Ким не се бил виждал с чужд лидер от както е на власт. Ам че да не е луд, да вземат да го отровят на някоя среща и да си предаде държавата без дори да е пуснал поне няколко мегатона на ФАЩ и Фашкинтон.
65
6
 
11
 
! Отговори
Осман преди 7 години
абе бати остави го да живее.дай му кока кола и малборо.той ще се утрепе сам.не си ли спомняш бай тошо рейгън как го отрепа.....
64
5
 
21
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Я,какви сговорчиви станахме,щом видяхме дебелия!Днес КНДР,утре друга държава ще се озъби на ФАЩ,мда.И така докато бъдат натикани където им е мястото.
63
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този клоун е готов но Ким му отказа вече ! Безсмислено е да се разговаря с и.д.иоти !
62
2
 
13
 
! Отговори
бай ганю преди 7 години
я пък тоя ментално лабилния пак с ново 20 в нереалистичния си святи кво ще си кажете на срещата ?
61
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чест ли било за теб?Ти колко си долен!Като видя коравия и задните части ще му оближеш, не случайно си милиардер и на теб ти сече пипето.
60
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ли е най-мъдрия, смел и честен човек в краварника.
59
3
 
12
 
! Отговори
ББ преди 7 години
Бай Дончо е голема работа, един ден ще има паметник по голем от Альоша в Пловдив, за ужас на нанопартиите от жълтите павета, но по малък от моя в Банкя.
58
2
 
10
 
! Отговори
nqkoi преди 7 години
идтински бизнесмен ! евала
57
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ким е изключителво земен човек и не общува с надути капиталистически олигарси. Във С Корея казината и комарджийството и лихварството са забанени и Тръмп попада под ударите на закона, не виждам как Ким ще се срещне с един престъпник и хазартен бос.