Русия ще върви само напред

Това обяви Владимир Путин
14 юли 2023 08:05, Росен Стойчев
88
Русия ще върви само напред
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия ще върви само напред по свой собствен път. Това обяви руският държавен глава Владимир Путин, съобщи ТАСС.

Руският представител говори на голяма конференция в страната. Обясни, че конкуренти на Русия са се надявали тя да отстъпи.

Още по темата


Това обаче няма да стане. Путин обяви, че страната отговаря на външните предизвикателства, налaгайки високи стандарти на своята работа.

Добави, че има позитивни тенденции в промишлеността на страната. Обяви, че неговата страна се съсредоточава върху основни приоритети.

Работи се върху гарантиране на собствено оборудване. Работи се върху нови програми.

Страната се опитва да подсигури и ресурс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Паню Баирски преди 9 месеца
Като гледам, много напред върви Русия! Голям смях! Отритната е от всички нормални държави, да вървят напред с Мали, Еритрея и Беларус! За нищо не стават, въшкарници!
66
3
 
2
 
! Отговори
Ура преди 9 месеца
От малък ненавиждам русия и в момента се пукам от кеф.
65
0
 
4
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 9 месеца
Всяки крив път, успореден на содомасковския, е прав. Даже дъртия бункерен пигмей е 2-3 метра висок, а най-правото нещо трябва да е правото черво на въпросния пигмей...
64
2
 
2
 
! Отговори
наивник 2.0 преди 9 месеца
Най-доброто което може да се каже за вас е че и нато често е разочароващо! Поне се погрижете нормално за изхранването на африканците!
63
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Русия и Украйна,нека си вървят напред, мен ме интересува само и единствено България, видя се,кой от кого е зависим, никога не сме били зависими от тях, пълни комунистически лъжи и запомнете скоро Русия, ще се чуди как да ни се извини, защото без България не може.
62
3
 
3
 
! Отговори
Я па ти.. преди 9 месеца
До Анонимен 60 Кои са тези много съюзници на Русия ? Нямат нито един.От симпатизанти до военни съюзници има огромна разлика.
61
6
 
10
 
! Отговори
С гърба напред преди 9 месеца
И преди тази слабоумна война уж "много важната" Русия имаше няколко пъти по-малък високотехнологичен износ от Чехия, а с Виетнам даже не можеше да се сравнява. Сега след пресъхването на западните инвестиции и липсата на достъп до западните технологии да не се изравни с Узбекистан и Лаос, а?
60
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Напред, към пълна разруха ...
59
5
 
6
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 9 месеца
Интересите на Русия са хипотетични химери.
58
6
 
11
 
! Отговори
Изкуфял дърт козел преди 9 месеца
Тоя напълно изкукурига. Кое е това напред- към Сибир ли? Или към окончателния разпад на тая *** наречена Мордор? Изкуфяла работа
57
4
 
5
 
! Отговори
Стоко до 61 преди 9 месеца
Европейският пазар е силно желан, не се притеснявай за него.
56
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Русия построи първия и единствен в света вечен двигател и вече има собствено производство квантов компютър. А какво имаме ние?
55
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Стоко 59. А Европа загуби богатия руски пазар.
54
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Нострадамус, по-умния от Владимир Путин. Къде в текста става въпрос за самостоятелна политика? Русия има много съюзници и те действително се съобразяват един с друг. Че Русия държи на интересите си, за разлика от Европа, това е друг въпрос.
53
5
 
13
 
! Отговори
Стоко преди 9 месеца
РФ загуби богатия европейски пазар и уверено върви по пътя на пълна зависимост от Китай, странно е ако това се счита за успех.
52
6
 
12
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 9 месеца
В сегащния свят нито една държава не може да проповядва сто процента самостоятелна политика.Надеждите на умника ще претърпят провал.
51
6
 
10
 
! Отговори
Вокил преди 9 месеца
Ефектът на санкциите беше слаб за първите 13 месеца от войната, но последните 3 месеца показват много ускорено потъване, дори CBRu не отричат това.
50
14
 
10
 
! Отговори
89 преди 9 месеца
Тъй е, Русия ще се оправи и сама - има хора, има ресурси, има и приятели от Китай, както и Брикс - тоест всичко имат. Ние да му мислим, че Не можем сами!!!
49
11
 
14
 
! Отговори
Фани преди 9 месеца
Наистина водиш Русия право напред към пропастта.А болната ти глава си представя ,,велика Русия" Каква сталинова,хитлерова патология
48
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
*** червена пропаганда вкара Русия и народа и необратимо в сибирското блато..... От там измъкване няма! Колкото повече се мъчиш да се измъкнеш, толкова по- бързо потъваш.... За сега икономически Русия е срината с 15 години назад, за 16 месеца, нищо хубаво не чака народа и поне 20 г ще си останат крепостни ватенки и мамашки... изолирани от нормалния Свят.