Путин отива в Китай

Договориха посещение за октомври
25 юли 2023 23:55, Росен Стойчев
280
Путин отива в Китай
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Русия ще посети Китай, съобщи ТАСС.

Посещението ще се проведе през октомври. Китай е основен партньор на руската държава.

Още по темата


Посещението ще съвпадне с форума "Един пояс, един път".  За последно Владимир Путин посети Китай преди година и половина.

Китайският държавен глава Си Дзинпин посети Русия през тази година. Там договаря нови общи програми.

Китайското правителство опитва да запази позитивния диалог с руската държава. Това го прави и много важно за руската администрация.

Очаква се да бъде договорена програмата за посещението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ще пищят Евроатлантиците! Русия и Казакстан заедно са 60% от износа на ядрено гориво. Така че Евроатлантягите ще пищят, ще плачат но ще купуват. Със сълзи на очи.
132
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Западът съобщи че ще даде оръжие на Русия за да защити Русия от Русия, която сама обстрелва собствените си територии, язовири и Атомни ел. централи.
131
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Порошенко обяви началото на гражданската война с думите: За нас ще има работа, те ще са безработни. Нашите пенсионери ще получават пенсии, техните не. Нашите деца ще са по детските градини. Техните ще гният в бомбоубежищта. Така ще спечелим тзи война. ПО ОНОВА ВРЕМЕ КАТО ЧУХА ТЕЗИ ДУМИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА УКРАЙНА, НЯКОЙ РАЗТРЕВОЖИ ЛИ СЕ???
130
5
 
2
 
! Отговори
Дайте оръжие преди 9 месеца
Русия воюва сама срещу себе си! Защо ООН не осъди с нищо непровокираната агресия на Русия срещу себе си?! Трябва Запада да даде оръжие на Русия да се защити от самата себе си ;))
129
10
 
4
 
! Отговори
Майка Русия преди 9 месеца
По Укротелевизията преди време излезна главен лекар, който гордо съобщи че издал заповед да режат половите органи на Руските военнопленници. В последствие Путин действително потвърди че има такива случаи. Обаче за подобни коментари от държавни служители по националната телевизия нямаше разтревожени в ООН?
128
9
 
6
 
! Отговори
Санкции веднага!!! преди 9 месеца
Веднага да се наложат санкции на Русия заради това че сама обстрелва Кремъл!! Как може такава безотговорност. Ето, според Западните разбирачи, Русия сама си взриви моста, сама си обстрелва населението. Сама си взриви Язовира и сама си взриви тръбата в Балтийско море. Даже и Руските пленници сами се застрелват в главите и в капачките на колената. Много интересна ситуация се получава.
127
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вече има доказателства за Украински групи които разфасоват Украински деца за органи. И въпреки това Съдът в Хага се произнесе че Путин трябвало да бъде арестуван и съден, защото Русия прибирала деца от Украина в сиропиталища в Русия, без да се допита до родителите им. А е ясно защо не се допитва. В повечето случаи родителите са изчезнали или убити. Може би е по-добре Руснаците да ги оставят тези деца на Менгелетатата в Украйна? Това ли искат да кажат Хага и ООН?
126
13
 
4
 
! Отговори
Майка Русия преди 9 месеца
никой вече не говори за Буча. Защо ли? А е ясно и защо Укрите го бяха избрали това населено мясъо. Името му звучи като касапин на английски та е идеално за пропаганда на Запад. Лесно се запомня. И до ден днешен тук там го въртят като надрана плоча. Но Западните медии така работят.
125
12
 
5
 
! Отговори
Майка Русия преди 9 месеца
В Буча когато влязоха украинските жандармеристи нямаше трупове. След 2 дни са влезли хората на Порошенко. Тогава се появиха. Поне да им бпха махнали белите ленти от ръкавите. Според мен"Героите на Окрайна"са разстрелвали де що видят човек с бяла лента по улиците. Самите цивилни в града явно не са разбрали, че руснаците са се изтеглили, не са си махнали белите ленти и са станали жертва на укронацитата.
124
9
 
5
 
! Отговори
Фанглия трови преди 9 месеца
Англосаксите отровиха земята на Украйна с уран, а от там цяла Европа, включително и ние го отнасяме. Докато елитните психопати ще хапват хлебчета със зърно, отгледано в Нова Зенландия, ние ще дъвчим радиоактивните сухари от Украйна, пийвайки втечнено сухо тежко мляко, също от Украйна.
123
10
 
3
 
! Отговори
Размазаха ги ей преди 9 месеца
Армията на Русия е в казармите а Укропите са направо размазани. Натовската армия беше разпиляна с наемници и частна армия а прехваленото Натовско оръжие се оказа пълен .оклук. Нашите Евроатлантически хомосексуалисти нещо по ниски от тревата. Днес отново унищожена Натовска техника и отново много жертви от Укропите. А на Белгород музикантите с Ахмат де събират за съвместно турне този път дестинацията ще бъде Харков.
122
6
 
6
 
! Отговори
газ пикаят преди 9 месеца
Сатанистите пикаят ГАЗ!! В БГ е пълно с Евроатлантичета сатанисти които сега като почнат да пикаят газ ще напълним хранилището в Чирен и ще се диверсифицираме! Този план го измисли Кокорчо. Новият стар министър на финансите.
121
6
 
2
 
! Отговори
ВалентиноРосси преди 9 месеца
165 Русняците говорят на украински но го наричат руски
120
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Доколкото знам, крайните източни райони на Украйна са заселени с руснаци, докато западната и централната част са заселени с поляци, а те не се обичат двата народа особено :)))
119
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Някой знае ли защо всички украинци говорят на руски? Дори и азовците.
118
4
 
3
 
! Отговори
До 155 Калаш преди 9 месеца
Евроатлантичета! Ще пищите по въжетата! А след това душите ви ще пищят по пътя към преизподнята. Там където принадлежат всички нац-исти, Ба-н-дер-овци и разни други сатанисти.
117
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много се смях като прочетох че Зеления шмъркел отново е обвинил Русия за провала на украинското контранастъпление
116
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Одеса винаги е бил руски град и това ги знае всеки нормален човек. Не случайно Брайтън Бийч, огромният руски квартал в Ню Йорк, наброяващ 1.5 млн жители руснаци, се нарича "Малката Одеса"
115
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не видях нито един факт или аргумент, който да подкрепя тезата, че Русия е агресор, а Путин лъжец. Агресията започна през 2014 с избиването на собствения си народ и продължава и днес. Лъжци са Меркел и Оланд, които си признаха публично
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ще координират действията си,ще се наговорят за срещата на Брикс и ще похапнат палачинки с руски черен и червен хайвер донесен от Путин.