Броят на загиналите в Одеса при вчерашния ракетен удар нарасна на 21 души

В града и областта е обявен траур
16 мар 2024 14:22, Красимир Ангелов
98
Броят на загиналите в Одеса при вчерашния ракетен удар нарасна на 21 души
Снимка: БГНЕС

Броят на загиналите в Одеса при нанесения вчера ракетен удар се увеличи на 21 души, съобщи председателят на Одеската областна военна администрация Олег Кипер в приложението "Телеграм".

В болниците продължават да се лекуват 40 души, пострадали при експлозиите. От тях 9 души са в тежко състояние, информира Кипер.

Днес в украинския черноморски град и Одеска област е обявен траур за загиналите.

Това е най-масовият руски терористичен акт в Одеса по брой на жертвите, се посочва в съобщението на областния управител в "Телеграм". (БТА, Светлана Драгнева)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И Ко да правим ние ,Русия трепе фашисти
83
0
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
До Анонимен.85..Какво да кажат нашите европослушни,отдавна купени медии,освен да гpуxтят в хора на Шарли ебдо.
82
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А КОГАТО ОЩЕ НЯМАШЕ ВОИНА А БАНДЕРОВЦИ ИЗГОРЯХА ЖИВИ 40 ЧОВЕКА В ОДЕСА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ
81
0
 
25
 
! Отговори
Браво преди 1 месец
Наемниците също си изкараха добре - нашите се справиха страхотно. Близо до Одеса, на територията на бивш санаториален комплекс, беше нанесен ракетен удар по време на среща на командния състав на Въоръжените сили на Украйна и Министерството на вътрешните работи на Украйна с участието на западни наемници. В допълнение към малко интересните командири на украинските въоръжени сили бяха унищожени чужденци: Клаус Фишер (Германия), Юрген Шмид (Германия), Кевин Милър (САЩ), Филип Леблан (Франция), Стефан Драгомиреску (Румъния). Позициите им са ни неизвестни. Общият брой на убитите наемници достига 50
80
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хубава новина, Искандер прекрасна работа свърши, остава три месеца,и зеления клоун 🤡 ще излети за кравари, където се крият всички фашисти и майданисти,от предишните управления, порошенко в Испания се крие, приятел на Тиквата.
79
31
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руснаците бомбардират цивилни сгради за разлика от украинците.
78
0
 
24
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 месец
Щеше ми се и Саакашвили да е бил там, но май е в затвора в Грузия. А беше нещо като областен управител в Одеса Той е отговорен за грузинските снайперисти, които по време на Майдана (преврата през 2014 година в Киев) са стреляли по хората на площада без да подбират целите.
77
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредна доза язоввци предислоцирана при пандера.
76
2
 
37
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Колко от тях са британци?!
75
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вчера беше нанесен ракетен удар по обект в Одеса, където се беше събрала тълпа от силите за сигурност на киевската хунта. Руските ресурси съобщават, че броят на загиналите фашизоиди е от 100 до 500. УкроСМИ-тата представят ситуацията като удар по цивилните, а други канали писаха публикации за това колко лошо е да се събират на едно място дори в тила. В анонимните канали останаха такива публикации, но в публичните бяха изтрити малко след публикуването. Подобни съобщения пречат на Русия да бъде демонизирана.
74
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
УкроСМИ съобщава, че по време на атаката срещу Одеса са били ликвидирани командири на хунтата. Става дума за командира на батальона "Цунами" Александър Гостишчев, Също така под удара на ОТРК "Искандер-М" попаднаха бившият заместник-началник на Одеса Сергей Тетюхин и друг заместник-началник на Главното управление на Националната полиция в Одеска област Дмитрий Абраменко. Ударът беше нанесен на мястото, където се провеждаше среща на ръководството на зомбитата на киевският наркокартел. Съобщава се за няколко десетки убити и ранени.
73
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
командирът на батальона "Цунами" Александър Гостищев беше убит на 15.03.24г. при удар по базата на киевската хунта в Одеса. През 2022 г. той лично получи награда от Зеленски за "Окупацията на руският Херсон". Голям приятел на Ярош. Преди това, по време на наказателната операция на Киев в Донбас (т.нар. "АТО"), той участва в сраженията при Иловайск като част от полка Днепър-1. До момента са известни общо 16 трупа. Възмездието е неизбежно.
72
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Утилизиран от руската армия на Херсонско н-ние. Джошуа Марели, известен още като "Фриц", известен още като "Айрън Мар"(железният мар) - неонацист от Саарланд (Германия), пристигнал в Украйна през пролетта на 2022 г. и воювал като част от т.нар. "Норманска бригада". В миналото той имаше проблеми с наркотиците, носи репутацията на u3pog и хитлерист.
71
2
 
29
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 месец
Тоя път поне са решили от кумова срама да не пишат за цивилни хахахах
70
50
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не би е някакво странно съвпадение, че 90% от коментиращите тук подкрепят открито кремълският терористичен режим. Явно са същите морални из-ро-ди като главатаря му щом се радват на цивилните жертви в Одеса.
69
4
 
46
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 1 месец
Що не казвате че над половината са чужди военни, вероятно от нато?
68
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време е тази война да спре. Крайно време е да спрат да гинат невинни хора и от двете страни. Крайно време е за мирни преговори. Крайно време е наглите туристи да се махнат от България. Крайно време е Европа и САЩ да престанат да наливат в тази бездънна яма за сметка на собствените си народи.
67
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А тая мина дето доплава до нази беше укренска, нали? Понеже не и обявихте произхождението. Просто някаква си мина. Като е укренска е забранено да се каже.
66
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А утре 40 ,бой по канчетата на фашистите
65
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бъхтат го кат маче у дирек