Когато най-добрият му приятел е срещу вас

Проявете търпение и опитайте да го спечелите с достойнство и усмивка
Обновена: 1 апр 2013 14:05 | 1 апр 2013 14:04,
8
Когато най-добрият му приятел е срещу вас
Снимка: outnow.ch

Връзките не винаги са трайни, но има приятелства, които са до живот. В най-добрия случай вашето гадже може да стане приятел с хората край вас и вие с неговата дружина. Но има опасност в началото на връзката ви неговият най-добър приятел да е подозрителен към вас и дори открито враждебен.

Трябва ли да търпите грубо отношение от него? Не. Трябва ли го разкарате от живота на вашия мъж от страх да не повлияе на връзката ви? Не. Това, което трябва да направите, е да се държите достойно и разумно и да се опитате да „счупите леда" между вас и другия мъж.

Ето и какво можете да направите в ситуация, в която душевният брат на вашата половинка е решил, че не ви харесва:

Бъдете великодушни

Опитайте се да разберете, че гаджето ви прекарва доста време с приятеля си и се познават много преди вие да се срещнете. Така че е някак логично неговият авер да изпитва известна ревност, тъй като вие вече сте важен човек за него и искате да прекарвате повече време с половинката си. Ревността е още по-голяма, ако засегнатият приятел е самотник и няма гадже. Така той хем ревнува дружката си, хем ревнува от това, което има между вас, а той няма в живота си.

Така че оставете гаджето си да се вижда с най-добрия си приятел, да си прави покер вечери или мъжко излизане. Покажете на неговия другар, че не искате да го откъснете от него.

Подгответе си „домашното"

Колкото и да ви обича половинката ви, той ще има нужда и от мъжка компания. Ще рита футбол, ще гледа футбол, ще рови по колата си и това в мъжка компания. За да спечелите вниманието на най-доброя му приятел, трябва да го изненадате.

Вместо да ходите на пазар по кафета, когато гаджето ви прави своите „мъжки дейности", опитайте да се включите в тях. Научете повече за любимите му отбори или за хобитата му „по мъжки". И когато имате възможност, се намесете в разговора, така че да блеснете. Това със сигурност ще накара мъжете около вашия любим да преосмислят мнението си за вас и дори ще им станете любопитна, което си е малка победа.

Бъдете ведра и демонстрирайте чувство за хумор

Когато сте тримата или още повече, заобиколена от негови приятели, не сваляйте усмивката от лицето си. Шегувайте се с тях, откликвайте на техните шеги. Никога не му се карайте публично, че е избрал да бъде с тях , а не с вас в дадена ситуация и така ще си изградите положителен имидж на една широкоскроена жена, която не желае да върже на каишка у дома гаджето си.

Направете нещо специално

Ако най-добрият приятел на гаджето ви все още е подозрителен, може би е време да го изненадате приятно. Например, ако скоро има рожден ден, предложете на любимия си да му организирате някакво парти. Това определено ще ви спечели точки.

Намерете му гадже

Ако най-добрият приятел на половинката ви е самотен, има голяма вероятност това да го прави по-агресивен към вас. Помислете си дали имате свободна приятелка, която да е подходяща за него (доколкото сте успели да го опознаете) и се опитайте дискретно да им уредите някаква „случайна" среща. Най-лесно е да я вземете с вас, когато сте на някакво събиране.

Много внимавайте да не му я натрапите, защото това може само да го ядоса и да го настрои още повече срещу вас. А ако между тях пламне искра, то със сигурност ще го спечелите на своя страна.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
бай Дидон преди 11 години
къде видяхте цици бе..... аз заради статията :)
6
0
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
То пък едни цици...
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко дойдоха тук заради цuцuте ? :)
4
0
 
4
 
! Отговори
Въпроси: преди 11 години
1. Това на снимката гаджето ли й е, или приятелят му?2. Защо снимката не отговаря на заглавието?3. Тя се кани да го кърми ли в тоя момент, че нещо не схващам?.. Тогава защо му се кара??
3
1
 
11
 
! Отговори
bahur преди 11 години
То фазите на женската "любов" са:1. не се допускат собствените приятелки до "жертвата" 2. упорито се търсят недостатъци на неговите приятели3. първите три месеца, всичко в мъжа е невероятно, направо мечта. След това с течение на времето почва мрънкотене, че къщата не е къща, че обзавеждането не става, колата не става т.н. Ако жертвата не се усети се преминава към лични нападки (ти не ставаш, не можеш да вадиш пари, ти си комплексар и т.н.). Хроничното главоболие няма какво да се споменава:)
2
6
 
7
 
! Отговори
да... преди 11 години
Най-добрия му приятел е срещу вас, какво да правите? Дреме ми за приятеля му. Реагирай с надсмешка и бъди над него-това е спасението. Иначе човек да се забърква в дребнавости- не си струва. Ам ако най-добрият му приятел го води по леки жени и по запои? Дали да проявиш великодушие? Или гледа как да съсипа отношенията ви? Просто го разкарайте, ако държите на връзката си, няма място между вас. Тези съвети са, ако най-добрият му приятел е свестен човек, но свестните хора са малко в тази държава.
1
4
 
39
 
! Отговори
Пример преди 11 години
А когато си *** и най-добрия му приятел е прав, какво правиме тогава?