Как да превърнете секса за една нощ във връзка

Много здрави отношения са произлезли точно от неангажиращ секс
18 окт 2013 22:27, Теодора Драгоева
12
Как да превърнете секса за една нощ във връзка
Кадър от филма "Изневяра"; Снимка: outnow.ch

В съвременното общество вече не се гледа на една жена като „неморална“, ако е правила секс преди сватбата. Девствеността не е мерило за чест. Хората са достатъчно отворени към идеята, че жените, както и мъжете, могат да разполагат с телата си и да изпитват физическо удоволствие още преди да са намерили човека, с който искат да прекарат остатъка от своя живот. Дори повече – в последните години все повече дами са отворени за еднократни сексуални изживявания – без емоционална натовареност, без влюбване.

Макар в повечето случаи сексът за една нощ да си остава просто секс за една нощ, не е изключено той да прерасне и в истинска връзка. В този случай е много важна нагласата на мъжа, който не трябва да страда от предразсъдъка „Щом с мен го направи толкова лесно, значи ѝ се случва често“. Ако мъжът е о'кей с идеята, че сексът за една вечер невинаги е гаранция за „тъмно“ минало, значи съществува вероятност еднократното сексуално забавление да се превърне в истинска връзка.

Ето начините, чрез които жената може да направи така, че сексът за една нощ да е само основата на нейната нова връзка:

1. Правете страхотен секс. Явно химията помежду ви наистина е силна, след като сте решили да прекарате нощта заедно. Възползвайте се от нея и прекарвайте още такива, дори по-хубави, моменти. За мъжете, също както за жените, сексуалните умения на партньора са от голямо значение. Кой човек не би пожелал да се вижда с някой, който го привлича силно и с който прави невероятен секс?

2. Не говорете прекалено много. На първо място не задавайте въпроси – нека те бъдат задавани на вас. Също така не разказвайте прекалено много за себе си, а оставете личността ви да бъде завита в доза мистика. Мъжете се привличат от неизвестното, така че по този начин той ще запази интерес към вас по-дълго време.

3. Поддържайте балансиран график. Няма нищо по-тъжно от жена, която чака на телефона някой мъж да ѝ се обади. Продължете да живеете живота си по начина, както сте го правили преди. Мъжете се плашат от дами, които стават прекалено обсебени от тях, затова вие трябва да покажете своята независимост и това, че имате достатъчно атрактивен живот и без неговото присъствие.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: връзкасекседна нощ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
7
 
! Отговори
фуцк преди 10 години
Защо да се мъча да свалям някоя ако смятам само веднъж да я из*укам? По-добре да си поръчам *** тогава.
4
2
 
10
 
! Отговори
пю преди 10 години
много *** въпрос.като ти го отпоря без презерватив и после цял живот сме свързани с някое ***
3
2
 
23
 
! Отговори
Мавродиев преди 10 години
Хайде глупости, то за това е секс за една нощ. Защото на един от двамата, или и на двамата не се е харесало. Ако беше идеално, ще стане повече. ;) хаха.Мили дами, ние не спим с вас за една нощ. Просто изживяването не си е заслужавало за да повторим!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gluposti na tarkaleta!
1
3
 
11
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Мисля че първо се копае в двора а после от чучура за да разберат какво са яли и да пият от чучура твоя или моя.Или направи ми една сви*ка ама да иглежда на кавал.