Защо гаджето ви се държи толкова лошо

10-те най-основателни причини
113
Защо гаджето ви се държи толкова лошо
Кадър от филма "Грозната истина"; Снимка: outnow.ch

Понякога любовните взаимоотношения причиняват повече болка, отколкото щастие и радост, особено когато са с неподходящия човек. Ако вашият приятел се държи лошо с вас, а вие се чудите какво може да означава това, то причините mоже да са най-разнообразни.

Предлагаме ви няколко идеи по темата, които до голяма степен могат да ви обяснят защо не изживявате романтичната приказка, за която мечтаете. Хубавото е, че в повечето случаи става въпрос за липса на добра комуникация и нещата могат да бъдат сложени в ред, след откровен разговор.

И все пак, ако гаджето ви ви пренебрегва, ако се държи грубо с вас или ви използва най-нахално, то трябва да си зададете следните 10 въпроса:

1. Дали той гледа на връзката ви сериозно или по-скоро си играе с вас? Ако той е лош и непредвидим, може би просто си играе с чувствата ви и знае, че колкото повече ви отблъсква, вие толкова повече ще мечтаете за любовта му.

2. Имате ли добра комуникация помежду си? Ако мислите, че той е зъл, замислете се дали наистина успявате да си изразите позицията и мнението, когато сте с него. Вероятно има случаи, в които той няма представа, че поведението му ви е разстроило. Трябва да му казвате как се чувствате по-често, за да разберете дали това има значение за него.

3. Дали той няма някаква зависимост? Ако един човек не държи контрола на собствения си живот, шансовете той да се държи грубо и невъздържано са доста големи. Може да става въпрос за някаква негова зависимост, която той поставя пред връзката си с вас. Това може да е просто една видео игра или нещо много по-лошо...

4. Той получил ли е добро възпитание? За това можете да съдите, след като се запознаете с родителите на гаджето си. Просто погледнете начина, по който те се държат у дома си. Ако те се държат грубо и нямат добри обноски, то това се е отразило 100 % и на възпитанието на сина им.

5. Възможно ли е той просто да ви използва? Това е отчайващо тъжно, ако е факт, но е истина, че в света има, както меркантилни жени, така и меркантилни мъже. Може да се окаже, че той излиза с вас, заради някакви облаги, а не защото ви обича.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В случай, че жената не харесва кавалера с който се среща, й е все едно какво той ще си помисли за нея, след като първата среща ще остане и последна. В тези случаи, за жената това да си плати сметката, са излишни разходи. Освен това подигравката е по-голяма, когато мъжът не само се надява, но и плаща пари напразно.
73
5
 
12
 
! Отговори
do 106 преди 10 години
Вярвай си на тия глупости и ще си умреш като стар ерген. Кой изобщо ви пълни главата с такива глупости? Ако аз не искам да се виждам с даден мъж повече си плащам сама моята част от сметката, за да не съм чувствам задължена по някакъв начин и му бия шута да си ходи. Всички жени мислят така, а онова което ми написа е пак пробутано от *** да не се минеш да дадеш 2 лв. за кафенце като изведеш жена на среща.
72
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Често жените твърдят, че когато се били срещали с мъж, който им харесвал, те били оставяли той да им плати сметката. А когато не го харесвали, тогава те сами си били плащали сметката, за да не се били чувствали зависими от него. В действителност е точно обратното: Когато жената харесва един мъж, най-често тя настоява сама да си плати сметката. А някои жени даже се престарават в стремежа си да не изглеждат в очите на мъжа *** и плащат и неговата сметка.
71
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Докато в Западните индустриални държави е прието сервитьорът да попита клиентите на заведението, дали да изготви сметките отделно или заедно, то в България се е наложил стандарт, сметката да е обща и ако мъжа поиска отделни сметки, сервитьора е възмутен, дамата е кисела а кавалера се изчервява, като че трябва да има чувство за вина.
70
1
 
2
 
! Отговори
Лека нощ преди 10 години
Вече стана понеделник, отивам да си лягам.
69
2
 
8
 
! Отговори
Можеш да ми вярваш преди 10 години
Жената плаща, когато мъжът "дипломатично" се бави, а тя има и пари, и възпитание - неудобно й е келнерът да стърчи и да чака. Не ми се измъквай с общи приказки за жени, очакващи брак или за грозотии, които си плащат за вниманието.Няма смисъл да спориш, като ти казвам, че много мъжлета нямат нищо против да заменят маминка с млада жена, която да ги дундурка у дома и , ако може, да ги спонсорира извън дома! така са възпитани, толкова им е акълът, но понеже са се самозабравили, налитат на хубавите.
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами нашата компания задоволява жените на богатите, защото те не стават за най-важното за една жена.Даже си плащат за това.Но не толкова, че да минем към богатите
67
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "грозната жена и грозния мъж винаги си плаща за внимание"Само жените се делят на грозни и красиви. Мъжете се делят на богати и бедни - баровци и чикиджии.
66
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имало е много случаи, жената да настоява да плати сметката. Това става, когато жената очаква продължителна връзка, брак.
65
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината е , че грозната жена и грозния мъж винаги си плаща за внимание.Красивите получават вниманието заради външния си вид.Това са фактите.Грозните се стремят с интриги, пари да прецакат конкуренцията и да хванат господ за шлифера.Но всъщност след време страдат за това, защото не са постигнали любов на човека до тях, а са си наели меркантилен партньор - *** за цял живот
64
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"... проблемът е, че като платя, тя ме смята за *** и неудачник. А никоя жена не иска *** и неудачник" :)Интересно, какво ли пък ще си помисли жената за теб, ако тя ти плати сметката?
63
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Недей да плащаш. Стой си при мама. Повтаряй си, че хубавите жени са продажни.Може пък да ти олекне.
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ninaНямам нищо против да платя сметката на една жена, но проблема е че като платя, тя ме смята за *** и неудачник. А никоя жена не иска *** и неудачник.
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде Борискав-38 да си каже компетентното мнение по статията и да си лягаме
60
3
 
4
 
! Отговори
nina преди 10 години
Nqma smislal da sporite s tqh, tolkova neshta izpisahme.... zarejete gi da osemenqvat prostransrvoto okolko kompiutara I da barshat, te nqmat sarceto da privlekat krasiva I svqstna jena, za tqh vsichki sa zlatotarsachki I merkantilni. Tochno umnite maje, kam koito tezi tuk ne spadat useshtat neshtata I majkoto im dostoinstvo ne pozvolqva da sI smqtat stotinkite do 50% razhodi
59
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има чалъм да * красива жена без пари. Но трябва майсторски да лъжеш и естествено тя да ти повярва. Не се случва всеки ден, но когато се случи е много сладко! Естествено за дълго не можеш да я задържиш, защото на лъжата краката са къси.А виж да и поемаш разноските и тя да ти говори че те обича, това загорчава, защото се усещаш, че тя те е прекарала.Единствено се допуска, ако тя бързо забременее!Мои приятели така си направиха дечица.
58
4
 
4
 
! Отговори
jigolobrat преди 10 години
Ами ние които нямаме пари сме търсени от женени за дебелаци и грозници поддържани лелки с по едно дете.Докато тюфлека печели пари за жената и капризното дете, жена му оглеждаа нашето перфектно тяло и иска да преживее един любовен ромас, а не да си ляга със проста ***.Само, че и ние сме претенциозни и не връзваме на всяка женена.Само да красиви и деликатни.Хайде бачкайте си богати тюфлеци , на нас пари не ни трябват.Стига ни акъла,тялото и това в гащите.
57
6
 
9
 
! Отговори
do 86 преди 10 години
А вие като нямате пари, за красиви, слаби и лесни жени я карате само на ***. И плюете като обезумели, как никоя не искала да се хване с вас понеже, жените които търсите няма да се хванат с вас заради единия ви х*й в гащите, а ще си търсят някой с дебел портфейл. "Грозниците" обикновено не се женят, защото никой мъж не ги иска и си остават стари моми... а вие, вие си оставате "красиви" стари ергени, които пак си седят на сухо щото нямат пари да си платят на "красивата"жена да им направи ***.
56
1
 
4
 
! Отговори
До 123 преди 10 години
"Има наистина и жени, които не можеш да купиш с пари""Това, което не можеш да купиш и за големи пари,можеш да получиш безплатно с големи лъжи." Алиса
55
4
 
5
 
! Отговори
До 86 преди 10 години
Да, ама не!Иска ти се да е така, като гледаш други мъже, които са успели да си намерят хубава и свястна жена. А ти просто не си успял. Там ти е болката.