Най-разпространените видове изневеряващи

Пазете се от тези мъже
26 дек 2014 23:00, Теодора Драгоева
69
Най-разпространените видове изневеряващи
Кадър от филма "Last Night"; Снимка: outnow.ch

Моралните ценности по отношение на любовта се променят с всяка година. Като че ли днес се приема за нормално човек да изневерява или поне на хората не им прави чак толкова силно впечатление.

Дори жените започват да настигат мъжете в това отношение, макар че все още доминира „патриархалното мислене“ и по този въпрос.

Може би не за дълго. Може би след някоя и друга година със започването на връзка хората ще бъдат с ясното съзнание, че изневярата е напълно част от играта. Дотогава обаче – внимавайте за следващите няколко типа изневеряващи мъже:

Безцеремонният

Обикновено този вид изневеряващ мъж е млад и безразсъден. Също така той е и много егоцентричен. Обича себе си и поставя своите нужди на много по-високо ниво, отколкото нуждите на своята половинка. Той има силно сексуално желание, което задоволява често с различни жени. Този мъж не търси афера, а просто секс за една нощ. Независимо каква жена има до себе си, той има нужда да подхранва своето его и да си доказва колко велик мъж е всъщност.

Лъжецът

Този тип изневеряващ сваля своята брачна халка, преди да тръгне „на лов“. Той лъже, че е необвързан и прикрива изключително важния факт, че той не само е обвързан, а и дори е женен. Ако го заподозрат и го попитат – той ще отрече, макар че след като постигне целта си, вече не го интересува дали жената ще разбере истината или не. Този вид измамник заблуждава „жертвите“ си с мили думи и дори в началото им дава много сериозни обещания.
 

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Шано преди 9 години
Най-изневерявящия вид се нарича жена! Всичко в статията е фураж.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам един познат, подозирам, че ме харесва, но не предприема нищо. Постоянно се оплаква във фейсбук, че си няма сериозно гадже. Как да си намери като постоянно излиза с компании и се напива с някакви сервитьорки и пр. На др.ден си трие постовете. Лайква си някакви кифли и после се пита, защо не му обръщам внимание.
33
0
 
1
 
! Отговори
човек с опит преди 9 години
До До 53Отговарям ти и се хиля тъпо в екрана. Сексуалните фантазии не били постоянни? Тъй. Отваряш един порно сайт и там има различни категории. Хващаш съпруга си и почвате подред: тройки, гейове, оргии, млади, стари, вериги, черни, бели и всякакви други. Кое толкова да се промени с времето, че не разбрах?.....Личи ти че нямаш житейски опит ! С времето се променят сексуалните желания ! Сега ако обичаш да правиш секс с един човек ,след време може да искаш пък да опиташ с двама едновременно!
32
0
 
0
 
! Отговори
До 53 преди 9 години
Отговарям ти и се хиля тъпо в екрана. Сексуалните фантазии не били постоянни? Тъй. Отваряш един порно сайт и там има различни категории. Хващаш съпруга си и почвате подред: тройки, гейове, оргии, млади, стари, вериги, черни, бели и всякакви други. Кое толкова да се промени с времето, че не разбрах? Е, ако искаш зеленчуци и животни, сигурно излизат нови видове, обаче с живи тебеподобни същества...колко да ти се промени фантазията? Е, ако си се омъжила на 19 години през 1980 година...разбирам.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До заключенияТака е ! Или и двамата да обичат еднообразието в секса / но не да се лъжат ,че уж обичат еднообразие пък тайно да си мечтаят за разнообразие , а наистина да обичат еднообразието ! Или и двамата да обичат разнообразието и да не го крият ,а да го споделят взаимно и да намерят решение по отделно ли ще си разнообразяват секса или двамата заедно с още едно семейство ! Когато единият обича едно ,другият друго и по различни причини крият и не си споделят , пази Боже от такова семейство !
30
0
 
3
 
! Отговори
заключения преди 9 години
Семейството е нещо много сложно ! В едно семейство трябва да има симбиоза /полезни взаимоотношения изгодни и за двамата /. И двамата партьори да обичат едни и същи неща както в живота така и в секса ! Напр. ако на мъжът му харесват един вид приятели ,а на жената друг вид ,на него му харесва един вид секс ,а на нея друг вид - такова семейство кучета го яли !
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 48Абе господине с опит, къде ви е била устата да споделите какви са били сексуалните ви фантазии ПРЕДИ да създадете семейство с тази жена.....Сексуалните фантазии не са константна величина ,тоест не са вечни и постоянни ,а могат да се променят с времето ! Затова и няма норми за стандартен и нормален секс ! Сексът е стандартен и нормален когато го правиш такъв какъвто ти харесва ,естествено без насилие и участие на непълнолетни ! На едни хора им харесва един вид секс ,на други друг вид
28
0
 
1
 
! Отговори
До 48 преди 9 години
Абе господине с опит, къде ви е била устата да споделите какви са били сексуалните ви фантазии ПРЕДИ да създадете семейство с тази жена. Не сте ли пълен ***, ако се преструвате на някакъв друг и криете от удобната ви табуретка какви мераци имате? Не мога да повярвам какви страхливци има. Вярвам де... масово е пълно с такива ***.
27
1
 
1
 
! Отговори
До 49 преди 9 години
Значи моето семейство, с тяхното семейство и заедно с моето дете и с тяхното дете се хвърляме в дива секс оргия? Евала.... Оня дето питаше защо искам да се метна... Ето пич, ето за това иде реч. За такива висши люде иде реч. Ето за такива.
26
1
 
1
 
! Отговори
и пак до 44 преди 9 години
Ама аз не искам да си разнообразявам секса в семейството с други семейства. Искам да го разнообразя с брата на съпруга си, с най-добрият му приятел, те нали биха се съгласили? Доверието ще остане в семейството и до най-ценните ни и ще се сближим. Той сигурно ще иска сестра ми, някоя по-млада братовчедка, внучката на някой роднина току що напъпила 15 години? Така не може ли? Какъв е проблемът? Мерак имам към брат ми. Да го попитам ли дали има мерак към сестра ми? И дечица имаме... Любов...
25
4
 
3
 
! Отговори
ТОЧЕН ОТГОВОР преди 9 години
До До 42А ако имаме вече деца, пораснали, които са почнали да правят секс, може ли да се включат в суинга? Нашето дете с тяхното дете и всички да се гледаме, а? Какво казват експертите по изневери?..Може стига да са пълнолетни и всичко да е по взаимно съгласие и без насилие !
24
5
 
0
 
! Отговори
човек с опит преди 9 години
Ако в едно семейство съпруг и съпруга поради различни причини не могат да споделят помежду си сексуалните си фантазии ,то рано или късно си изневеряват взаимно ! Причините да криете са различни ,да не го обидите понеже е ревнив ,да не я обидите понеже е ревнива и много други причини ! Когато и двамата сте либерални ,съвременни и без искра егоизъм,тогава без притеснение си споделяте фантазиите и намирате партньори и заедно си разнообразявате секса ! ЛЮБОВТА НЕ Е ОКОВИ ,ЛЮБОВТА Е СВОБОДА !
23
0
 
5
 
! Отговори
До 44 преди 9 години
Содом и Гомор. Умиргам от кеф да чета неначесани, на които скучният им живот се разнообразява само с ръчкане на други чужди чиляци. Пълна липса на фантазия. Има и животни, не е ли това разнообразие?
22
0
 
2
 
! Отговори
До 42 преди 9 години
А ако имаме вече деца, пораснали, които са почнали да правят секс, може ли да се включат в суинга? Нашето дете с тяхното дете и всички да се гледаме, а? Какво казват експертите по изневери?
21
0
 
1
 
! Отговори
До Ж преди 9 години
На мен не ми е смешно, защото тогава вложих много емоции, както винаги го правех, не съм щастлива, но вярвам, че точно когато съм на дъното, тоест изчиствам *** от живота си, значи нещо прекрасно си разчиства пътя към мен. За жалост знам, че *** ще пострадат от това, защото не съм подходила повърхностно и заради това предателството към мен ще им се изтърси на тях, но нека всеки да си прави равносметката и да си носи заслуженото. С безразличие следя посредствените им роли след мен.
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То пък на такива мъже жените им да не би да стоят вкъщи като дева Мария ?! И те намират с кого да си начешат п.... !!! Сексуалното разнообразие е човешка потребност , всеки и всяка жена трябва много добре да го знаят това нещо ! Първо човек трябва сам да си зададе следният въпрос -абе щом на мене ми се иска разнообразие ,значи и на моята половинка й се иска ! Ако не си разнообразявате секса взаимно с други семейства ,ще дойде време тайно ще си изневерите !
19
0
 
3
 
! Отговори
25г. преди 9 години
''Дори жените започват да настигат мъжете в това отношение,...''Ам добре де, тия мъже с кой изневеряват? С други мъже ли? Припомням си един цитат на Баба Ванга ''Толкова години гледам, мъж *** не съм видяла.''
18
3
 
2
 
! Отговори
не се ревнувайте преди 9 години
Заради егоизма много хора не приемат да гледат партньора си да прави секс пред очите му с друг човек!Колкото и да се обичаме идва време искаме малко разнообразие и ако то не е споделено ,тогава си изневеряваме!Ако разнообразието е споделено ,това е най-хубавото за едно семейство ,правите секс заедно с друго семейство с размяна на партньорите и всеки е доволен ,няма излъгани ,няма ущетени!Но ако си държите на егоизма и казвате ,не ,аз немога да гледам как го правиш с друг ,тогава ви изневеряват
17
0
 
2
 
! Отговори
до 38 от Ж. преди 9 години
Разсмя ме ! Благодаря ! С моята публикация тук обаче исках да кажа , че проблем има този който изневерява :) Сега съм щастлива , дано и ти . Весели празници на всички !
16
0
 
5
 
! Отговори
А относно статийката преди 9 години
Фермани мога да пиша за такива. Кой ще напише статия за най-разпространените видове обичащи? Най-лесното нещо, което може да направи една човешка твар е да се съвокупли сексуално с друга човешка твар. Обичането не е за аматьори. За да обичаш някого трябва да си изчислил *** от душата си и да я дадеш доброволно на друг. За съжаление, от илюзия за несигурност, хората не изхвърлят *** и го носят със себе си цял живот правейки нещастни партньорите си. Носенето на ***=изневяра.