Какво е да имате връзка с жена Овен

Кои са нейните отличителни черти
14
Какво е да имате връзка с жена Овен
Алесандра Амброзио; Снимка: Coveteur

В случай че си имате работа с жена Овен, вие трябва да знаете няколко много важни неща за нея.

На първо място, тя е доста импулсивна и амбициозна. Често захвърля нещо недовършено, тъй като запалва бързо по ново. Никога не ѝ липсва оптимизъм и преследва целите си с енергия и ентусиазъм.

Овенът, като първия знак от зодиака, е бебето в кармичното колело на живота. Жената с тази зодия притежава вечен оптимизъм, винаги гледа напред и рядко назад. Тя е естествено роден лидер и във всеки един момент може да се защити – каквото и да кажете, тя не би се поколебала да ви отговори обратно.

Любовни отношения с жена Овен:

Жените Овен винаги търсят истинската любов. Когато срещнете дама с този зодиакален знак, знайте, че тя е предизвикателство, със скрити дълбочини и сложни мисли.

Жената Овен разцъфва, когато срещне точния партньор – става по-чувствена, разбираща и емоционална. За нея животът е най-колоритен, когато е срещнала любовта, както и има нужда да знае, че за мъжа до нея тя е на първо място.

Въпреки че жената Овен ви изглежда силна, в действителност вътрешно тя е уязвима. Тя обича романтиката, големите жестове, както и малките ежедневни такива. Представителките на зодия Овен не обичат да се чувстват притежавани, но ревността в здравословни граници им харесва, защото се чувстват ценени от своя партньор.

Понякога жената Овен също може да бъде ревнива, но най-вече заради чувството ѝ на собственост и посегателството върху нейното его.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен "Само жените и гейовете вярват в измишльотини като зодиите." Ti kakvo pravish tuka togava?
11
0
 
5
 
! Отговори
Priest преди 9 години
Гадно...женски род на овен, не е ли овца ? :))))))))))))))))))))))))
10
1
 
9
 
! Отговори
111 преди 9 години
За да имаш овенка трябва да си голям мъж, да си мноооого смел и да имаш здраво дупе. Тия не са за всеки.
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само жените и гейовете вярват в измишльотини като зодиите.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Жените Овен винаги търсят истинската любов. Когато срещнете дама с този зодиакален знак, знайте, че тя е предизвикателство, със скрити дълбочини и сложни мисли."Е, не е лесно да скълъпиш подобна глупост. И ми се струва, че е творение на жена.
7
1
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
Правилно се пише "Уфсъ"!
6
13
 
8
 
! Отговори
Абориген преди 9 години
С повече шамари се избиват всички изписани глупости по горе... За другите зодии пак същата рецепта препоръчвам
5
3
 
6
 
! Отговори
Печо преди 9 години
Жената овен ши дъ е Уфцъ! Уфцъта е арен ***. Иска малко - само да я раниш и поиш, а дава многу!
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много са готини жените Овни, никога не можеш да скучаеш с тях. Много са реални и много романтични, ако я спечелиш ще имаш най-добрата полвинка до себе си. Много са идейни и стига човек да ги чува ще сътвори чудеса. Да са живи и здрави и да намерят точния човек до тях, защото ако е някой *** тя ще го изрита на мига. Страхотни са.
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тези неща важат за всички жени всъщност. специално за жената овца - Имам две жени овен едновременно. Хубави, спортни, ревниви, надменни, яростни, амбициозни и важни. Трябва доста мъжка сила за това, търпение, възпитание на егото, повярвайте, точно разчитане на времето, любов към жените и живота! трябват и ресурси естествено, но кеф цена нема!
2
7
 
14
 
! Отговори
Zzz преди 9 години
Жена овен... демек овца ;-)
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм Козирог и имам точно жена зодия овен. Всичко което казвате е истина за жените от тази зодия . Понякога с моята понеже сме инати характери зарадио зодията естествено стигаме и до там в словесните си престрелки, че тя да ми посяга. Но понякога не успявам да й уловя ръката и като ми лепне един звучен шамар, аз понеже не мога да ударя жена се разсмивам с пълно гърло, а тя откача и от безсилие се разревава. Еххх жениии!