Знаците, че се чувствате твърде комфортно с половинката си

Явно вече сте загърбили срама
22 мар 2015 23:00, Теодора Драгоева
10
Знаците, че се чувствате твърде комфортно с половинката си
Снимка: outnow.ch

В началото на една връзка сякаш стъпваме на пръсти и се стараем да се представим в най-добрата си светлина.
С времето обаче „преструвките“ отпадат и комфортът ни кара коренно да променим поведението си.

Редно ли е това или не, преценете сами!

Ето кои са знаците, че вече се чувствате удобно в своите отношения с партньора и сте загърбили срама:

1. Все по-рядко слагате грим и не ви пречи, че той вижда подпухналите ви тъмни кръгове, бръчките и другите издайници на възрастта.

2. Ходите до тоалетна на отворена врата. Не, че не ви е виждал гола!

3. Изпускате газове и дори се оригвате. Не, че го правите нарочно, просто вече не виждате смисъл да бягате до съседната стая, за да облекчите стомаха си.

4. Не си бръснете краката. Какво му пречат някакви косми, нали и той не маха своите!

5. Носите удобно бельо, което не съвпада тонално. Сексът вече е даденост, така че не ви се налага да го впечатлявате излишно.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
8, това си е моя работа. Както и драмите, които си въобразявате. Довиждане!
8
0
 
0
 
! Отговори
до 7 преди 9 години
На кого му пука за телефона ти? Баси драмата направи пак.
7
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Някой друг да отговори на моя телефон? Не сме се разбрали нещо.Както са ме намирали преди да се появи въпросният господин, така ще ме намират и след като се е появил. На никой не давам да пипа телефона ми. Само, за да ми го подаде, ако е на метър разстояние от мен. Както не пипам така и не искам да пипат моя. Ако се обажда някой, който би се безпокоил поради някаква причина за мен или е много спешно, то той би имал телефона и на господина и така или иначе ще му звънне на него.
6
1
 
5
 
! Отговори
От 4 преди 9 години
Снощи, след като написах коментара си и тръгнах да си лягам, си спомних, че пропуснах нещо важно. Затова го добавям още в началото на работния си ден: Ползването на тоалетната при отворена врата също е недопустимо!Що се отнася до обаждането, когато неговият мобилен телефон звъни - това не е толкова страшно, ако двамата са се споразумели всеки да вдига телефона на другия, когато го чу е да звъни и е по-близо до него.Пожелавам ви успешна седмица :)
5
2
 
3
 
! Отговори
Една жена преди 9 години
Теодора Драгоева или там каквато беше-скъпа защо пишеш само за жените,я напиши и за мъжете какви ги вършат когато уж им станем "сигурни"-този момент е отявлено пропуснат
4
1
 
17
 
! Отговори
Жена ви го казва преди 9 години
Без оригване, изпускане на физиологични газове и стискане на пъпки - това го правят само най-големите тепегьози.Ако те е харесал епилирана, не е честно впоследствие да престанеш да го правиш.Останалите неща са допустими.
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мобилните телефони са за притежателя, вас не търсят,там.Вдигайте стационарния телефон.Що се отнася дали е важно,всичко е важно.Който му е много важно,пак ще се обади.Едно е ясно,вас не търсят.Така обиждте партньора си.И все едно го следите.Това поведение е повече от обидно и все едно му нямате доверие.Глупава работа.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се къпете и ходите с мазни коси.Ставате очайващо ***,досадна и воняща.Вдигя му телефона?Колкото и да вие близък,ако не ще няма как да ми вдигате телефона.Това са поводи за ревност,скандали и прочие.Кому е нужно да си ги създава?Имах,такъв случай не ми даваше да му припаря до моб.тел.И ми стана навик.Чужди телефони не вдигам,освен,ако излишно с молба не са подходили към мен.Който желае ще сподели разговора си с вас.Понякога е по-хубаво някои неща да не ги знаете.
1
1
 
16
 
! Отговори
не знам преди 9 години
Дали има друг език на света, където да бъде обидно или срамно да се чувстваш комфортно. Само в нашият звучи нормално да степенуваме комфортно с твърде комфортно, като че ли обикновеното комфортно е малко комфортно и стига толкова. Затова имаме и жестоките смели изрази със забранено: Абсолютно забранено, строго забранено и прочее. Като че ли има малко забранено, полузабранено и други такива глупости. И употребявайки ги системно сме го наложили вече като норма в съзнанието си. Жалко е просто!