Защо всички се страхуват от независимата жена?

Какви може да са причините?
10 юли 2015 07:49, Теодора Драгоева
109
Защо всички се страхуват от независимата жена?
Снимки: Esquire; anOther

Всички сме чували, виждали и разказвали за поне една независима жена. Тя е личност, която се забелязва автоматично и събужда в нас смесено чувство между страх, почитание и възхита.

Мъжете на секундата изпитват желание да се докажат, а жените намират начин да ѝ подражават. Независимата жена е силна по много причини и често е главен герой в много филми, песни и участва пряко или като муза по всякакви артистични начини.

Истината е, че тя се създава и възпитава от малка. Научена е, че има право на глас и сама успява да приложи това си право.

Независимо от мнението на околните, тя е целенасочена и често се справя сама с всичко, което реши.

Но защо всички се страхуват от нея?

1. Защото не иска позволение
Независимата жена няма нужда от потвърждение от когото и да било. Тя има свои собствени правила, по които се води и чуждото мнение не ѝ е необходимо. В училище е била момичето, което винаги е задавала критериите във всичко. Страхът в другите е плод на факта, че независимата жена не се притеснява да си навлече неприятности. За нея „последици“ е просто дума.

2. Защото има мнение и не я е страх да го изказва
Независимата жена защитава независимо своето мнение. Свободата е нейната сила и не става въпрос за физически аспект, а за свобода на мисълта. Тя не се страхува да представи своята гледна точка и най-често тя е добре обмислена, подкрепена с факти и невъзможна да се оспори.

3. Защото тя няма нужда от чуждото мнение и оценка
Жената, която няма нужда от оценката и мнението на другите е най-силната жена на света и същевременно най-страшната за околните. Самочувствието на независимата жена не е създадено на основата на комплименти и каквито и да е външни фактори, а единствено и само на вътрешни и личностни качества. Точно това я прави неподвластна на настроенията и отношението на другите.

Още по темата можете да откриете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 86:Тук доста се смях.Не знам как е било и е при теб, но във моето семейство на баща ми думата не се делеше на две.Казва нещо, изпълнява се, не допускаше нищо и никого на го контролира.Друг е въпросът, ако ти живяла и живееш сред , които биват въртяни от жените на малкия им пръст.
81
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Успешни бракове сключват само силните жени,мухлите не оцеляват.Така ,че що за животно е независимата жена?!
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето мъже са достатъчно *** за да си мислят,че контролират жените си.
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гудо, сподели има ли хора около теб и издържат ли те повече от 1 минута ?
78
1
 
0
 
! Отговори
до 81 преди 8 години
Хубаво е да си мериш думичките и ти, защото ще ти се нахакат страхливецо. Ще ти се нахакат и ще боли.
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Коментирам твоето състояние, "мила" Гудо. Ти си тази, която ще остане сама и от злоба ще се пръсне.
76
1
 
0
 
! Отговори
до 81 преди 8 години
Значи тази за която се ожени е ялова и се е съгласила да сподели остатъка от злото, циклофренично съществуване с теб? Да я поздравиш! Съсипа си живота момичето, ама щом е ялова, дано да се успокоявате заедно.
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мрачни мисли те обземат, а Светле ? Много лоши думички си яхнала жено ялова - успокой се, някъде там в гората ще се намери лисугер за теб с когото да споделищ остатъка от злото, циклофренично съществуване.
74
1
 
0
 
! Отговори
! преди 8 години
Мразя те! Ненавиждам те! Съжалявам те и ще те проклинам, докато съм жива! А оттатък нека да се намери някой, който да ти отдели 15-те минути, които ти пропиля безвъзвратно! Подготви се! Дано фалшивата обич на всички, които си излъгал и вярват сляпо на мерзостта, от която си изграден да стигне, за да те спасят от това,което ми/им причини! Дано!
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак си включила на циклофренична честота. Няма лошо да си представяш някакви неща, но поне да са адекватни... Не си мисли, че има нормален мъж, който да отиде с теб в гората. Рискува да бъде изнасилен от Луда Гуда и това да очерни остатъка от живота му.
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мисля, че си достойна да знаеш моето име, капиш? Хайде сега беж в горичката да се видиш със себеподобните.
71
1
 
0
 
! Отговори
. преди 8 години
Мина ми желанието да общувам с хора, които в главата ми вече са страхливци. Ходи се прави на мъж на някоя друга. Може да ти върже.Някоя дама, която си пада по съжалението на болни гнусари да ти пише там на мейлчето! Има наивници много. Успех!
70
1
 
0
 
! Отговори
до 75 преди 8 години
Не, не ми се иска, но си такъв. Какво да очакваш от някакъв, който не може да си напише името? Много ли е сложно да си напишеш името? Кое е толкова страшно? Името си не може да напише, а тръгнал да дава диагнози каква съм? Дали се виждаш колко си фалшив, а? Дали можеш да се прочетеш, колко си жалък? Дали можеш да прочетеш в думите ми колко много ненавиждам такива жалки хора, като теб? Дали можеш? А?
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Иска ти се да съм страхливец, тестостеронена бомбичке. Мина ли малко Циклофреничния ти пристъп?
68
0
 
0
 
! Отговори
до 76 преди 8 години
Аме все тая какъв си бе. Страхливец без име. Това си ти.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-кротко Гудке, не съм от бившите ти, които са те зарязвали. Не сме се виждали и нямам желание да познавам такова остатъчно едоклетъчно зло като теб.
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех че злоба :). Ако злобата ти имаше криле, Гудке, ти щеше да си междупланетна ракета. Пийни си хапченцата, че си се изнервила съдейки по коментарите ти.
65
0
 
0
 
! Отговори
до 71 преди 8 години
Сега припомняш ли си защо те зарязах като пълен *** да ходиш да ме дириш по сайтовете и да се правиш на мъж с нЕкви, които обожават да ги псуваш и да им викаш, а? Сещаш ли се кой си всъщност, фалшив безтопковец?
64
0
 
0
 
! Отговори
до 69 преди 8 години
Е?ати мижитурката, хахахахах!Не ме интересува името ти, Страхливец!Свърши "интереса"!
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма значение името ми, луда Гудке. Ако искаш да разбереш как се казвам ми пиши на wontellmyname***yahoo.