Поведението, с което жените провалят връзките си

Няколко сигурни стъпки към края
34
Поведението, с което жените провалят връзките си
Снимка: outnow.ch

Всяка жена мечтае да има щастлива връзка, но понякога без да иска с поведението си причинява непоправими вреди на отношенията си със своя партньор.

Да, вярно е, че за да се радват на стабилни отношения и двамата партньори трябва да работят в еднаква степен върху връзката си, но понякога жените правят така, че разрушават взаимоотношенията си с половинката с някои свои постъпки.

Ето и кои са те:

1. Критикуват мъжа си непрекъснато

Конструктивната критика често е полезна, но ако жената се фокусира винаги върху несъвършенствата на партньора си, тя рано или късно ще го отблъсне. Ако тя редовно се оплаква от него и показва недоволството си, той ще чуе посланието ѝ, но няма да се промени, а по-скоро ще се затвори в себе си.

2. Приемат половинката си за даденост

Много жени приемат партньора си за даденост и не правят нищо специално, за да го направят щастлив. Те очакват само той да полага усилия за връзката, а са склонни да действат така, че да съсипват редовно настроението му.

3. Имат твърде високи очаквания към своя партньор

Твърде високите очаквания към партньора са проклятието на много неуспешни бракове. Доста жени оказват натиск върху мъжа си, като очакват от него неща, които той не може да им даде или осигури, а това подкопава отношенията бавно и постепенно. Те искат по-голяма къща, повече деца, по-висок стандарт на живот, повече внимание и др., но мъжът не е във финансово или психическо състояние да се ангажира с това.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази до него ще му е страшна упора и ще стане непоклатим.
29
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъжа е Ок когато има воля на действия. При децата момента е когато им дадеш поле на изява. Всичко е позволено страшен кеф за децата. Отприщва се се потенциала.А те могат много и знаят повече от един професор. :-)))))
28
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са грешки на жените , но те не могат да направят тези грешки при адекватно поведение на един мъж , а ги правят с помощта на неадекватното поведение на мъжа до тях.Това се грешки които правят и двамата но произхождат от жената.Има и обратните не се притеснявайте.Така че трябва да приемем че партньора, понякога е неадекватен и тогава ние трябва да сме адекватни.А не да имаме принцип ние сме неадекватни а парнъора винаги трябва да е адекватен.
27
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
3. Имат твърде високи очаквания към своя партньордо жените: Мъжете не разбираме че факта че сте с нас е достатъчен ясно че сте ни избрали.Затова когато характеризирате нашите качества малко ни засягате нашето его и ние го приемаме ного негативно.А вие го правите много необмислено защото вие не се засягате от това поведение но ние се засягаме.до мъжете:Не приемайте всичко толкова вътрешно по спокойно малко повече самочуствие в тази ситуация.Вяра в себе си и тази до тебе.
26
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до жените:1. Критикуват мъжа си непрекъснато.Вие не мислите така нали.Всъщност когато се опитвате да помагате на мъжете си вие давате много съвети , а ние мъжете не обичаме да ни дават съвети когато не ги искаме и го приемаме като критика.Така че това значи да се съобразявате че сме мъже а не жени.Жените обичат точно такава помощ.До мъжете :Приятели не приемайте желанието на жената до вас да ви помага като критика винаги, защото не го правят по начина които вие искате или както един мъж би напр
25
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖенаА, ти майка ли си ? Обсебваш ли децата си ? Обсебваш ли мъжа си ? Тъщовище ли си ? Свекървище ли си ? Бивша съпруга ли си ?Истината е, че основно женките са виновни за деградацията на семейните отношения. Липсват им базови познания по астрономия - света не се върти около ничие "Д" ! Бъкано е с темерутки. Вижте как се държат в офиса, как карат колите си - така се държат и с близките си. Минимум капацитет - максимум претенции.Но, всъщност мъжете сме виновни. Малко се "такова" в бг.
24
0
 
36
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Оооо ми то така става като има зависимост между партньорите и всеки разчита другия да го свърши . Надява се че ще отгатне какво мисли , та и ще се справи задължително успешно със поставените задачи .... Правене на пук... Къде отиде любовта ?
23
1
 
35
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Оня ден мойта бидейки в предменстуален синдром ми се размрънка, като тирадата приключи с:"Помниш ли от кога не си ми подарявал цветя ?!".Помня отвърнах - преди около 2 месеца. А ти помниш ли от кога не си ми правила "като вятъра" ? Тя продължи да мрънка, че от три дни не съм оправил пантите на шкафа в кухнята...
22
0
 
38
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Ще го изхвърля на секундата ! Гарантирам :) Даже и при наличие само на едно от изброените , а ако са в купим може и с ритник :))
21
6
 
39
 
! Отговори
aaaaa преди 8 години
а как бихте реагирали ако виждате ,че той е двуличен ,прикрит ,лъжлив и крие непракъснато телефона и компютъра си,влиза в тоалета да чати и ходи тайно при майка си ,където заедно злословят по ваш адрес
20
0
 
39
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Изнудването с децата наистина е ужасно .... Какво е решението ?
19
0
 
31
 
! Отговори
Гешев преди 8 години
ДАМИ, ваш ред е!
18
0
 
32
 
! Отговори
До гешев преди 8 години
Мерси! Същото пожелавам и на теб!
17
0
 
31
 
! Отговори
Гешев преди 8 години
До 17Радвам се, че мислиш така! По тази точка мненията ни се припокриват! Още веднъж УСПЕХ в избора и живота!група кан Телериг
16
0
 
35
 
! Отговори
До гешев преди 8 години
Мерси! Обичам и желая стойностните и отговорни жени!
15
0
 
41
 
! Отговори
Гешев преди 8 години
До 15Прав си! Но това не бива да те спира да си намериш свястна, работлива и прилично изглеждаща жена! Зарежи мрънкалниците и латернаджийките и търси жена, с която да си щастлив! Това е ключа!УСПЕХ!!!група кан Телериг
14
0
 
33
 
! Отговори
До гешев преди 8 години
Разбира се че се срещат,но повечето са едни и същи с различни имена?
13
0
 
42
 
! Отговори
Гешев преди 8 години
До 12Е, все пак не е правилно да сложиш всички жени под общ знаменател!Все още тук там се срещат и свестни жени! Но трябва да търсиш и да не гледаш само дупарата и цицорите!група кан Телериг
12
4
 
40
 
! Отговори
До гешев преди 8 години
Направи си сметка за какво говорим,имаш пример.Много са меркантилни и само пари и баровци са им в главите.Ама баровците не растът по дърветата да си го откъснеш и си е твой.Баровеца има много такива,ама жените не го разбират?
11
0
 
32
 
! Отговори
Гешев преди 8 години
До 10И да нямаш пари в някой момент не си мисли, че няма да помагаш, ако си се предал де!Еми тая на съседа взе два кредита да помогне на родата и му заяви, че ако не ги връща, ще си вземе децата и няма да ги види повече!група кан Телериг