Най-често срещаните неудобни ситуации свързани с пениса

Не мога да го "вдигна"... Свива се при контакт със студена вода...
70
Най-често срещаните неудобни ситуации свързани с пениса
Снимка: Reuters

За представителите на силния пол пенисът е символ на гордост или... срам. Както всяка друга част от човешкото тяло, така и той може понякога да се "държи" странно, но в повечето случай нещата, които сте забелязали в определени ситуации, не бива да ви притесняват. Ето някои от най-често срещаните неудобни ситуации свързани с пениса.

Пенисът се свива при контакт със студена вода

Вероятно сте забелязали, че когато влезете в море, река, езеро, където водата е по-студена или взимате леден душ, пенисът смалява размерите си. Това е нормална реакция на тялото при ниски температури.

Както всички изпъкнали анатомични части, пенисът и тестисите са много чувствителни към температурни промени. Тестисите поддържат определена температура за защита на клетките на сперматозоидите.

Тяхната реакция при излагане на ниски температури е да се свият, за да се запази топлината и да се поддържа идеалната температура. Ето защо при тяхното свиване се свива и пенисът.

Партньорката ми казва, че спермата ми има странен вкус

Начинът на хранене и напитките, които консумирате оказват влияние върху качеството и вкуса на спермата. Семенната течност се състои от 96% вода, 2 до 5% сперматозоиди и различни количества фруктоза, витамини, протеини и минерали.

Вкусът на спермата може да се подобри чрез регулиране на храните, както и с ограничаване на алкохола и тютюнопушенето.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
0
 
! Отговори
Bostanjiev преди 8 години
Истинската интимна близост се поражда когато хората развиват своята връзка чрез изгаждане на взаимно доверие и подкерапа, чрез емоционална близост и съпричастност - и не на последно място -чрез активно създаване на еротичен контекст , еротична атмосфера и еротично настроение . Това изисква специфична компетенстност .
36
0
 
2
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Неа, не обръщай внимание на провокациите. На мен също ми е приятно фа си кажем по някоя блага дума и майтап и не е задължително да си флиртувам с теб. Хубава вечер.
35
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Не , знайко.
34
1
 
4
 
! Отговори
Неа до 40 преди 8 години
Мисля , че има паталогична неудоснована ревност в теб .... Незнам защо идентифицираш комуникация между мъж и жена като покана за секс ... Незнам и защо съм ти така интересна , че да ме коментираш ... Някак всичко което пишеш е твърде далеч от моите разбирания ... и не ме кефи не защото ме обвиняваш в някакви работи , а защото е твърде ограничено . Аз ве искам да влизам в твоите рамки . Благодаря и хубава вечер !
33
2
 
1
 
! Отговори
40 преди 8 години
Аха. Имат си постоянни партньорки и някаква външна смята, че техните парнтьори са нейни най-добри приятели и въобще не вдяват, че става въпрос за оправяне, случило се, неслучило се или случващо се. Добре. Нямам други въпроси.
32
1
 
3
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Да имат си . Друго вълнува ли те или само кой кого не е оправил ? В твоя живот всичко до това ли опира ?
31
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Важно ми е да . Защо да не ми е важно ? Да не съм го поканила у нас , като съм го поканила в друга тема ( пак която даже не съм пояснила коя е ) . Забавна си .
30
4
 
3
 
! Отговори
35 преди 8 години
Като напише някоя, че най-добрите й приятели мъже и веднага става ясно, че някой някого там не е успял да оправи, но все още живее с таз надежда. А тези твои добри приятели мъже, както ги наричаш приятели, имат ли си постоянни партньорки, които да нямат нищо против техните мъже да имат такава добра приятелка като теб?
29
0
 
4
 
! Отговори
Неа до 34 преди 8 години
Нещо не ми е забавно непрекъснатото набиване на ориолчето ти ... Опитваш се да ми даваш някакъв наклон в живота ...просто недей ....
28
3
 
0
 
! Отговори
33 преди 8 години
Много ти е важно обаче да дойде определен човек, за да коментира там, нали? Чак и го кани! Много добре се представяш. Иначе не ми пука изобщо за достойнството на мъжа ти. Нито за твоето.
27
2
 
2
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Бъди спокойна мила Жена . Аз просто съм поканила Светъл в други тематики , защото съм сметнала , че е интелигентно момче . Имам достатъчно свободно време , ако искам да се търся нещо странично , просто нямам желание . Обяснила съм ( пак в друга тема ) , защо харесвам мъжкия тип мислене повече от женския , даже съм появила , че най - близките ми приятели са мъже . Ха сега де . Мъжа ми не се притеснява , ти обаче да ....
26
3
 
1
 
! Отговори
27 преди 8 години
Нейо не ти търся кусури. Просто си правя изводи за вътрешната красота, която Светльо толкова много чете в теб. Светльо, няма никакво значение как се казваш. "Светъл" е достатъчно основание да те нарека Светльо. Ако щеш се казвай Флиртурко, Нейко, Копейко.
25
1
 
2
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Благодаря , че защитаваш достойнството на мъжа ми - първо . Второ , понеже не четеш други теми , ще ти кажа , че съм писала във всички свързани с МВР и реформите които се готвят , така че освен в теми със забавна тематика , съм писала и в други за мъжа ми , колко го обичам и държа на него . Независимо дали си е в къщи или в командировка , мисля за него , така че съм доста далеч от стъпките в страни които те притесняват !!
24
2
 
0
 
! Отговори
26 преди 8 години
Защо ще прекратяваш флиртът, при положение, че Неа чака тръпнещо да обсъждате някаква друга тема? Значи мъжът й се върнал от командировка, а Неа чака тръпнещо други мъже да обсъждат теми в нета. Евала на щастието, евала на кефа ти, Нейо!
23
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Незнам ...психолог трябва да се произнесе ...
22
1
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Няма проблем :)Някой друг е с диагноза .... Най - му е удобно когато търси кусури на другите , за да се чувства по добре . Как се казва това заболяване или е комплекс ?
21
0
 
7
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Не се казвам Светльо, иначе не знаех, че тя е обвързана, ако е така, прекратявам флиртът.Неа, извини ме.... :)
20
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Мъжа ми вече си е в къщи . Благодаря , че следиш коментарите ми . Чувствам се върха !!!
19
4
 
3
 
! Отговори
20 преди 8 години
Неа, чакаш ли Светльо в другата тема или чакаш мъжът ти да се върне от командировка докато ти тръпнеш да коментираш с някакви непознати личните си преживелици житейски?
18
3
 
2
 
! Отговори
19 преди 8 години
Светльо, Неа си имала мъж, който бил в командировка. Него желаеш ли го?