Коледни подаръци за любимия според зодията

Подаръци с гравюра биха впечатлили мъжа Рак
13 дек 2016 22:10, Михаела Лазарова
3
Коледни подаръци за любимия според зодията
Снимка: outnow.ch

Коледа наближава, ето защо е важно да помислим и за това какво ще поднесем на любимия мъж. Ако все още се колебаете с какво да го изненадате, вижте няколко чудесни предложения за подарък за него, според зодиакалния знак, под който е роден.

Овен

Знакът на Овена е огнен. Мъжете родени под тази зодия са спортни натури, обичат приключенията и забавленията. Вашият силен и независим мъж Овен би се зарадвал на комплект за къмпинг, спортно облекло или оборудване, аксесоари за автомобила и други. Подаръчни ваучери за спортен клуб или билети за мачове, също са подходящи за коледни подаръци.

Телец

Управлявани от Венера, мъжете от зодия Телец са известни със своя стил и отношение. Тях лесно може да впечатлите, подарявайки им луксозни стоки, като например фини изделия, изработени от висококачествена кожа, спа почивки за двама, бутилка вино от най-висок клас. Каквото и да поднесете за подарък на мъж Телец, не забравяйте то да е с високо качество.

Близнаци

Мъжете Близнаци са сред най-социалните в зодиака. Те обичат да четат и да пътуват. Така че хубава книга според интересите им или план за пътуване е идеалният коледен подарък за тази зодия. Мъжете Близнаци биха се впечатлили и от нещо, което ще им е полезно в работата, като таблет, делова чанта и всякакви други такива предмети.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари