Какво трябва да знаете за онлайн връзките

Не взимайте себе си твърде на сериозно
13
Какво трябва да знаете за онлайн връзките
Снимка: istock

Всяка връзка ни учи на различни неща. Онлайн срещите, чатовете и всички виртуални моменти, които по някакъв начин са довели до връзка наяве, също могат да ви научат на много важни уроци, които да ви помогнат впоследствие да откриете щастието, ако все още не сте. Ето 5 от тях.

Отхвърлянето е полезно

Колкото и да е болезнено, дори да е неприятно и понякога ужасяващо, отхвърлянето всъщност е полезно. Ще ви е нужно малко повече време да го осъзнаете, но наистина е така. Отхвърлянето ви калява. Учи ви на твърдост, на уважение към себе си и на повече взискателност. Кара ви да сте по-придирчиви, което е добре за вас, защото ще избирате по-щателно партньорите си. Освен това отхвърлянето ще ви накара да погледнете по друг начин на себе си, да се анализирате по-дълбоко и да разберете повече за вас самите. Това ще ви е от полза в следващите връзки, защото когато човек познава добре себе си знае точно какво иска и от какво има нужда.

Невинаги вината е във вас

В началото след отхвърлянето нормалната реакция, която се проявява при повечето хора е самообвинение. Чудите се къде сте сгрешили и защо е станало така, че не се е получило. Нормално е да си задавате тези въпроси. След като преминете през това, ще стигнете до момента, в който ще осъзнаете, че не всичко е по ваша вина, даже далеч не всичко. Новият начин на мислене, който ще ви връхлети, ще ви отрезви и ще ви помогне да преодолеете това изпитание, излизайки по-силни от него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
zatroom преди 4 години
NIAMA SMISUL DA SE POSESHTAVAT SAITOVETE ZA ONLINE ZAPOZNANSTVA ZARADI FALSHIVITE PROFILI
9
1
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Онлайн връзките се изучават в Сиско академията. Важно е да знаем що е то 7-слоен модел, Гофър и Вероника. А също и що е рутер, суич и прочие.
8
0
 
6
 
! Отговори
умна мома драскачка преди 4 години
от опит знае мометокато е отхвърлила сума ти кочовеи дава акъл на посестримите за нещокоето отдавна са -да се надуват и да си вдигат акциите и еготокоето по-важно от реалния контактили просто казано - кифленски историида му мислят младоцитение дъртаняните мушкахме здраво по соца и след това
7
1
 
10
 
! Отговори
помогнете преди 4 години
От известно време в мирката никоя не ми връзва
6
1
 
3
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
А, за офлайн връзките какво трябва да знаем?
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста атаки има в онлайн пространството от наглигейове и педофили.
4
1
 
2
 
! Отговори
Добре, Мише преди 4 години
Но ако не вземам себе си на сериозно, как и околните да се отнася сериозно спрямо мен? Това, което ти имаш предвид е нещо по-друго - вероятно искаш да кажеш, че човек не бива да си позволява тиранично отношение към света, към себе си и към останалите хора, ако не иска да остане сам и всеки да бяга от него.Също така, ако не се отнасям сериозно към онези, с които контактувам, нали има голяма вероятност да нараня или да подведа някой от тях, а това не е редно. Под "сериозно" разбирам "с уважение"
3
1
 
6
 
! Отговори
Врачанин преди 4 години
За онлаин връзките мтрябва да знаем че са онлаин...
2
2
 
3
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Абе, зависи какво ползваш. Има много селфадвъртизмънти от професионалистки ди прохождащи в занаята гимназистки, но има и много недочесани девойчета, хеле пък мамита... Хубаво е да не почваш с "Здр, ко паиш" или "хелолбейби"...
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Михаела, пусни някоя статия за зодийте де ... аз да ти кажа - онлайн е 90% мъже се правят на жени. Жени продават услуги, и 1% нормални само...