10 знака, че мъжът Близнаци е привлечен към вас

Той ще ви направи приоритет в живота си
17 апр 2022 14:10, Михаела Лазарова
4
10 знака, че мъжът Близнаци е привлечен към вас
Снимка: Istock

Той е чаровен, флиртът му е закодиран в зодиакалния знак и определено е интересен за разгадаване. Мъжът роден под знака на зодия Близнаци. Лесно може да ви очарова с думи, жестове, но как да разберете дали просто му се флиртува или е запленен от вас? Има някои ясни знаци, показващи, че той не само ви харесва, като:

1. Той дава повече, отколкото иска. Когато мъж Близнаци се интересува от вас, той дава повече, отколкото получава и това не се отнася само до материалното, а и до времето, което прекарва с вас, шегите, които постоянно измисля, за да ви забавлява.

2. Комуникацията за него е важна. Близнаците са комуникативен знак и за тях общуването с другите и особено с хората, които харесват е важна. Ето защо, ако вашият Близнак е привлечен от вас, то той ще отдели повече внимание на общуването си с вас, на качеството на разговорите, споделянето и т. н.

3. Ще общува с вас по всякакъв възможен начин. В продължение на предните редове, мъжът Близнаци ще направи всичко възможно, за да поддържа връзка с вас и да ви покаже как се чувства. Независимо дали става дума за телефонни обаждания, видеоразговори, текстови съобщения, за него ще бъде важно да споделя своите мисли, чувства и мнения.

4. Свободното му време е запазено за вас. А романтиката ще ви следва, без значение дали правите кратко пътуване, обядвате на приятно място.

5. Той е инициативен. Обикновено мъжът Близнаци е доста непринуден. Той е спонтанен или пък се носи по течението. Но когато е привлечен от жена, той става много активен към нея.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
това само критен вярвя в тия зодии и глоупости
2
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-гнусната зодия за мъж! Вижте ромския хубавец от село Банкя!
1
4
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тиквата е привлечен у Симитли :)))