Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 юли

Очаква ни новолуние в знака на Рак
17 юли 2023 08:58, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 юли
Снимка: Istock

Отново ни очаква динамична седмица за любовта. Новолунието в Рак в понеделник подкрепя нашата сигурност и подхранва емоционалната ни привързаност към другите. Проблемът с тази Луна е, че тя ще бъде рязко противоположна на интензивния Плутон. В резултат на това може да станем по-емоционални, да имаме страхове относно любовната ни връзка. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашата кармична любовна история е напът да се развие по най-красивия и вълшебен начин, Овни, без значение дали имате връзка или само се срещате с някого. Венера ще стане ретроградна във вашия 5-и дом на романтиката, но това не бива да ви плаши. Нейната ретроградност ще продължи до 3 септември, а вие ще бъдете в уникална позиция по отношение на любовните въпроси. Имайте вяра и доверие, че Вселената ще ви донесе най-яркото романтично изживяване досега – дори ако първо трябва да направите две крачки назад.

Телец

Необвързаните представители на зодията могат да срещнат някого, който да им предложи много различна версия на сигурните, романтични чувства, които са имали като разбиране до този момент. Не отхвърляйте автоматично този човек! Не забравяйте, че за да изпитате наистина любовта, трябва да изградите солидна основа вътре в себе си. След като намерите баланса, който сте изградили в собственото си сърце, ще сте готови да поканите някой друг в него.

Обвързаните Телци ще се радват на хармония и споделеност. Звездите ги съветват да не забравят за малките жестове и романтиката с любимия човек.

Близнаци

Мисълта ви относно любовта може да се промени. Независимо дали става дума за това кого обичате, как обичате, защо обичате или нещо друго, с Венера, която става ретроградна тази седмица във вашия сектор за съобщенията, е време да съсредоточите мислите си около всички неща, свързани с Венера.

Ако сте във връзка, която не ви кара да се чувствате толкова утвърдени и оценени, добре е да уведомите партньора си, че имате нужда от повече внимание и обич. Ако сте необвързани, не се колебайте да се представите по начин, който някога сте смятали за прекалено пищен. Каквото и да се променя сега в ума ви, се дължи на промените в сърцето ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари