7 неща в дома, които пречат на потока от пари

Сметки със задължения
28 апр 2024 21:45, Михаела Лазарова
11
7 неща в дома, които пречат на потока от пари
Снимка: Istock

Кой не иска да има повече пари? Да се чувства по-стабилен и спокоен финансово? Всеки би го искал. Освен да работим отдадено и с професионализъм, има и някои други алтернативни способи, чрез които да привлечем благополучието в живота ни. Фъншуй предлага няколко такива начина, с които ще ви запознаем в следващите редове. Те са свързани със зоната на парите в дома ни.

Според китайското учение фъншуй в дома ни има няколко важни области – зона на богатството, на семейството, на здравето, на децата, на знанието, на кариерата.

Днес ще поговорим за зоната на парите, която се намира в най-крайния ляв ъгъл на дома ни, ако застанем на прага на къщата. Застанете на входа на дома ви, гледайки навътре в апартамента/къщата и си представете къде се намира най-крайният ляв ъгъл – там е зоната на богатството.

Вижте кои 7 неща могат да блокират енергията в този ъгъл:

Кошче за боклук

В този ъгъл на дома ви според фъншуй не бива да има разположени кошчета за боклук. Те ще блокират потока положителна енергия, защото са символ на мръсотия и хаос. Ако не можете да преместите кошовете си за боклук от този ъгъл, поне се старайте да са почистени и да ги изхвърляте редовно, да не се задържа прекалено дълго боклукът.

Сметки със задължения

Стари сметки и банкови извлечения, известия за задължения не бива да се съхраняват в ъгъла на богатството, поне според фъншуй. Ако работите в посока подобряване на финансовото ви състояние, в този ъгъл трябва да се стремите да е чисто откъм минали дългове или просрочени задължения. Дори текущите ви сметки за вода и ток не дръжте там, а ги преместете в друга зона на дома.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от Свободно време.
Любовният ви хороскоп за май
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Снобите са се побъркали по тези метални многоъгълници!
8
6
 
9
 
! Отговори
Иван преди 2 седмици
Мен като варненец адски много ме е срам че Костадинов лепна такъв срам на града ни с неговите русофилски глупости.
7
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Основното, което пречи на потока ви от пари, бедни бачкатори, е, че сте бачкатори. Защо сте бачкатори? Защото сте функционално неграмотни и това пречи на потока ви от пари. Да си бачкатор е начин на мислене. Пречи на потока от пари.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Точно там имам прозорец и още не е измит за Великден.
5
1
 
10
 
! Отговори
прозтаг преди 2 седмици
Да ми ядете фън-шуя!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Има и други фенг щуй трикове. Моя мъж след секс си го забърсва с пердето, после пърди и отива да си го измие на мивката в кухнята. Разполагаме с бол пари за да си посрешнем нуждите, че и под матрака слагаме. Пробвайте този фенк шуй трик с пердето може и на вас да помогне да забогатеете...
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много интересно. Премествате кошчето и неплатените сметки и после може да си платите краката и да си поркате ракийката, а парите ще се стичат като поток.
2
4
 
4
 
! Отговори
Фън шуи преди 2 седмици
Лошите комунисти са карат в този ъгъл да си държат партиината книжка, затова са повече от един млрд скъсаняци.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Акъла :)))