Енчев – един столичанин по-малко

Половинката на Румънеца отива да живее в Банско
Обновена: 1 ное 2011 17:15 | 1 ное 2011 17:15,
32
Енчев – един столичанин по-малко
Снимка: Личен архив

Енчев, този път без Румънеца, реши да напусне столицата и да се установи в Банско. Той ще емигрира от София заедно със съпругата си Цвети и двамата си синове – Георги на 4 години и Александър на годинка и половина.

Семейството ще се настани в апартамент в местен хотел.

"Причините да се преместя в Банско са много. От една страна, искам семейството ми да живее различен, спокоен и природосъобразен начин на живот, какъвто за съжаление големият град не предлага на този етап. В Банско няма престъпност, няма наркотици и жрици по улиците. Единственото нещо, което децата могат да правят, е да спортуват, да учат и творят. От друга страна, със съпругата ми отдавна искаме да започнем някои нови бизнес проекти", обяви Енчев.

В бизнес плановете му е да открие най-големия детски развлекателен център в курортния град, суши бар, в който освен класическите варианти на суши за първи път в България ще се предлага суши с бански старец и кървавица.

Вижте още новини от музикалния свят в mp3.dnes.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Банскоенчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
0
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
И аз така се опитвах да мисля, за да съм толерантна, до онзи ден. Но след като болногледачка от провинцията обра до шушка умиращата ми майка (при положение, че й плащах като на адвокат, че и подаръци й правех) и цялата й облагодетелствана от кражбата рода се вдигна да лъже и маже, за да я пуснат от предварителния арест уверено заявявам: СЕЛЯНИН ЛИ Е, БЯГАЙ ПО-ДАЛЕЧ! ТОВА НЕ СА ХОРА! МАРШ ОБРАТНО В БЛАТОТО!!!
28
3
 
1
 
! Отговори
... преди 12 години
не е нужно да си от софия за да си културен и да спазваш обществените порядки. Аз лично познавам софиянци които са диви селяни в сравнение с мои познати от родния ми град Стара Загора. Не искам да обиждам софиянци, просто това че си роден в София не те прави по свестен човек от другите. Важно е възпитанието и характера ти, независимо от къде си.
27
2
 
8
 
! Отговори
и аз напускам преди 12 години
Не селянин напуска София, а софиянец напуска Селянията, в която се превърна София. Той е изрбал Банско, аз избирам Финландия.
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като гледам" съпротивата" в тая тема, си представям що провинция е нагазила София. Пълно с амбициозни,но лошо възпитани селянчета, които се правят на "юпита" в разни фирми-перачници и цял ден висят по форумите. Все пак радостно е, че има движение обратно към родните места,защото лошите кредити и стагнацията си казаха думата.Аз съм кореняк софиянец, щастливо облагодетелстван от реституцията. Все пак трябва да има относителна справедливост, нали?
25
4
 
4
 
! Отговори
do 21 преди 12 години
Ами така е- катуни и каруци из София. Аз затова и не гласувах за Фандъкова- защото виждам ,че няма никакво становище по този нетърпящ отлагане проблем. И политическа смелост да го реши веднъж завинаги.
24
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крайно време е селянията малко да се оттече от София. Който има земя, да я работи! Така ще се решат проблемите на страната, а не с претъпкани офиси и измислени дейности. Нищо лично.
23
5
 
4
 
! Отговори
Калоян преди 12 години
Няма страшно, София е на софиянците, идете и си я заградете, може и знамето на фамилията си да сложите на съответната територия. :)
22
9
 
9
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Добре, че сте вие, селяните, да ни УПРАВИТЕ. Заради вас бягаме от града си и централните улици все повече изглеждат сякаш се снима епизод от "Нощта на живите мъртви". Благодарим за УПРАВЯНЕТО, от все сърце
21
8
 
9
 
! Отговори
До 23 преди 12 години
Като гледам, дългото пребиваване на рода Ви в столицата не се е отразило плодотворно на умствения капацитет на последните му представители. Все си мисля че човек трябва да се представя с името си (и това, което стои зад него), а не с града си. Но ... който си няма име ... явно си има местоживеене. Не познавам все пак много хора станали известни с това че пра-дядо им се е родил в столица. Децата Ви като 6то поколение софиянци ще са още по високо в еволюционната стълбица на човечеството!!
20
15
 
7
 
! Отговори
до ВОЛФ !! преди 12 години
...ЯЯЯЯЯЯЯ СЕ ГРЪМНИ... ТИ ЩЕ НИ КАЖЕШ ,ЧЕ НЯМАЛО СОФИЯНЦИ ,селянчето му със селянчета...АМИ ИМА СОФИЯНЦИ ,ПРЕДСТАВИ СИ ,КОИТО СМЕ ТУК 4 -5 то ПОКОЛЕНИЕ ОТ НАЧАЛОТО НА 20 ти век ,а това ,че ти си дошъл в Соф 60-70 г. НЕ ТИ ДАВА ПРАВО ДА ГОВОРИШ,ЧЕ НЯМА СОФИЯНЦИ ОТ ПРЕДИ ТОВА ...!!!Впрочем всички ,които са в СОФИЯ от преди 10-20 години ,изооооооооооообщо да не си мислят ,че са такива ..!!!Бъдете здрави и по -спокойно ...ИСТИНСКИТЕ СОФИЯНЦИ СЕ ПОЗНАВАМЕ ,ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ЛИНИЯ ...!!!ЛЕКА НОЩ !!
19
6
 
24
 
! Отговори
Волф преди 12 години
Стига сте мрънкали-истинските софиянци се стопиха през 60-те и 70-години на миналия век!Преди 20 години почти нямаше кореняк столичани.Както казваше Тодор Колев-Ястребовски"Е,всички сме от село..."Комплекси,комплекси... Проблемът е,че освен финансова столица,София е един тъжен и мръсен град.
18
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 16Стига с тази провинция! В центъра на София се гледат кокошки по дворовете, а в града щъкат *** местни жители с каруци. Това е катун, не е столица.
17
26
 
24
 
! Отговори
Уточнение преди 12 години
Енчев никога не е бил столичанин, а мазен влах от Добрич.
16
3
 
15
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
A Добрич?Къде остана Той?
15
10
 
18
 
! Отговори
мислител преди 12 години
И тоя пич май е бил подлъган по време на имотния бум и за да не му стои празен непродаваемият апартамент, отива да си го засели.
14
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кореняк софиянците след освобождението са били 16 хиляди души. Сега София е милион и половина души. Тези 16 хиляди ако са оставяли след себе си по три деца средно на семейство досега да са станали най-много 100 хиляди. Това е оптимистичния вариант. Ако сметнем обаче две световни войни, една балканска, фашизъм и комунизъм и бомбардировка над София от американски и английски военни самолети, реално кореняк софиянците едва ли са повече от 20-30 хиляди души. Всичко останало е дошло от провинцията.
13
12
 
12
 
! Отговори
васко преди 12 години
Нищо ново , те истинските ,,столичани,, се прибират в петък , в Перник и околията .
12
8
 
30
 
! Отговори
Скиор преди 12 години
Банско ли?!?! В Банско могат да те пребият и наръгат в "центъра на града", има много такива случаи с туристи, някои от които чужденци! Банскалии са рядко *** парчета, заяждат се с туристите в кръчмите или дискотеката и търсят повод само да им кажеш нещо и да скочат на бой. Туризъм, ама по български...P.S. Можете да си намерите евтини ски и ски оборудване от Юлен, които го крадат по ваша поръчка и срещу скромна комисионна от гардероба на лифта...
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
... отдавна мисля и аз да го направя.
10
7
 
24
 
! Отговори
do spiro преди 12 години
хаха, ти отпреди 20 години ли отиде в София и се имаш за столичанин? бай-ганьовски комплекси