Бионсе: Работих и пожертвах много, за да стигна дотук

Певицата позира за новия брой на GQ по леопардови бикини
Обновена: 11 яну 2013 11:21 | 11 яну 2013 11:15,
25
Бионсе: Работих и пожертвах много, за да стигна дотук
Снимка: сп.GQ

Минаха 12 години, откакто Бионсе изпя с колежките си от „Destiny's Child" хита Bootylicious, в който се пее как една жена се чувства секси и какво прави, за да го постигне. В новия брой на сп. GQ майката на едногодишната Блу Айви показва, че тя още пръска сексапил без граници.

31-годишната съпруга на певеца и продуцент Джей Зи застава пред обектива на Тери Ричардсън, за да демонстрира знойното си тяло и палаво настроение.

Бионсе позира на корицата с леопардови изрязани бикини в червено и къс топ, който показва стегнатия ѝ корем. На другите кадри тя сменя бельото си с жълто, но целта му отново е да покаже максимално много от тялото на Би.

„Работих много по време на детството си, за да постигна целите си, за да може, когато стана на 30, да правя, каквото си искам. Постигнах го. Радвам се, че съм в тази позиция, но пожертвах много неща. Работех повече от всеки, когото познавам от музикалната индустрия. Така че просто си напомням, че заслужавам всичко това", казва сексапилната майка.

Откакто стана майка, певицата признава, че има нов смисъл в живота ѝ. „Обожавам работата си, но това е нещо повече. Имам нужда от него. Защото точно преди да родя, бе единственият период в живота ми, в който се чувствах изгубена", допълва Бионсе.

Звездата има дълга история на страниците на мъжкото списание. През февруари 2007 г. тя позира за британския брой на GQ. През септември 2008 г. тя краси германското издание, а през април 2009 г. испанското. Бионсе отново лъсва на страниците на медията в немския брой през февруари 2011.

Вижте секси снимките на звездата в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: БионсесексапилGQ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
nqkoi_si преди 11 години
Добро утро Злобари! Бионсе за сефте я чух '98-*** на една презаписвана поне 20 пъти касета и още тогава беше различна с останалите 3 пригласящи и. Тогава ми беше противна от трите, много ми пищеше и все тя пееше. Бях на 12 не разбирах особено от музика, но с годините тя се разви с годините и определено доказа, че може да пее, а освен така има хора до себе си, които знаят и как се правят пари. На кое и завиждате, че издава за сефте песни на 16? ...Или може би, заради 15 годишния и стаж? Жалки сте!
15
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 11 години
завистта е лошо нещо,хората тук в САЩ успяват благодарение на таланта си ,не сравнявайте Бионсе с балканските чалгарки...лесно е да говорите,че на някой ,който е успял вече му е било лесно да го направи,но само той си знае през какво е преминал,така че погледнете си живота,направете нещо,бъдете по -добри,живейте по-добре :))
14
1
 
1
 
! Отговори
Коч преди 11 години
До Нерез: Няма нищо са хвалене, просто дебела трътка, как е стигнала дотам си е нейна работа...
13
1
 
1
 
! Отговори
terry преди 11 години
***, нищо общо с музиката, продукт с много "Е"-та, крайно вреден и абсолютно безвкусен
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая колко е седяла по *** (работила) или без ...
11
0
 
1
 
! Отговори
ава преди 11 години
Имала късмет жената, работила е, постигнала е. Какво да каже - някой от вас би ли казал: Аз заслужвама да нямам пари или аз не заслужавам да имам пари. Такава й била съдбата. Да ги върне ли, защото според някой била еди си каква? Животът не винаги е справедлив, но в крайна сметка такъв е животът. Само не трябва да трупа злоба и завист.
10
0
 
1
 
! Отговори
Филип 31 преди 11 години
всички богаташи се оплкват като довици за к*рове все се смилят за жертви като, че ли...нан мен ми се струва, че искат съжеление..горкичкките, много пари имат и незнаят какво да ги правят и стават ***, като оноя шон пен и той се оплаквал, че нямал какво да прави..хахах горкият едва не се разплака
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво означава "да гласувате неправилно"? Ако искате да гласуваме "правилно", просто ни давайте право на 1 избор, колко му е. Това е тъпня, няма да се лъжем. Няма да спечелите от тази нова политика, само ще загубите.
8
1
 
1
 
! Отговори
16 Годишен Юноша преди 11 години
"Бионсе: Счупих много к*рове, за да стигна дотук" :D
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предпочитам новини за пърделника на Ким!
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кога една негърка си изхвърля ***?-На деветият месец.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо е бяла???
4
0
 
1
 
! Отговори
СС преди 11 години
Big Wet Butts
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чалгаджийка, но в световен мащаб.
2
1
 
0
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 11 години
Пожертвала си само компресията, нищо повече...
1
2
 
0
 
! Отговори
RABOTNIKA преди 11 години
tq 6to se izlaga nemoga da razbera kakva e tazi fal6iva novana?