Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж

Брадатата дама дебютира в елитно френско кабаре
31 окт 2014 13:48,
136
Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж
Снимка: Архив Reuters

Австрийскaтa певица травестит Кончита Вурст, победител в конкурса "Евровизия", направи дебюта си на сцената на прочутото кабаре "Крейзи хорс" в Париж, съобщи Франс прес.

Вурст ще бъде специален гост в представление на кабарето от 9 до 15 ноември.

Първият травестит, допуснат до сцената на построения през 1951 г. "храм на голия женски шик", взе участие в две от трите сцени на представлението по хореография Бианка Ли. Тя носеше сценични костюми, проектирани от Жан Пол Готие.

Представена като свободен творец, който с немалка доза хумор пренебрегва обществените норми, 25-годишната Вурст наследява като специален гост актрисата Клотилд Куро, кралицата на бурлеската Дита фон Тийз и певицата Ариел Домбал.

Травеститът с дълга коса и набола черна брада се появи на сцената в средата на шоуто. Като истинска кралица Кончита носеше златисто бюстие и дълга прозрачна пола. Травеститът изпълни песента "Rise like a Phoenix", с която спечели конкурса "Евровизия".

В краката й бяха 6 разголени танцьорки със замечтани погледи. Те бяха дегизирани с фалшиви бради като неговата, а това предизвика учудването и смехa на публиката.

След антракта Вурст се върна на сцената, за да изпълни друга песен. Този път травеститът бе облякъл къса рокля в златисто и сребристо и бе придружен от 6 танцьорки, които носеха златисти панталони и бяха с разголени гърди в духа на кабаретните шоута от 70-те години на миналия век.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Северна Корея не знаеш как е, затова недей да пишеш глупости. Иран е единствената страна в света, където държавата поема 100% разходите за смяна на пола на транссексуалните. Дори им сменят документа за раждане където е записан първоначалния пол. Хомосекуализма се счита за извращение и е наказуем, но в Иран всеки може да си смени пола без проблем ако не се чуства добре в тялото си. Това е било обещано от аятолах Хомейни още преди искямската революция и сега е в сила.
71
1
 
0
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Ami da..cennosti. Moje bi tova e tolerantnost kum razlichnite. Vse pak toi ne prechi s nishto nali? No vij vashite cennosti, da napiete dete, da mu dadete kola posle, ili da obrurnete poveche vnimanie na lyubovnicata si, otkolkoto na decata si.. vie ste po-dobri, vashite cennosti sa ..kudee kudee..
70
3
 
1
 
! Отговори
до 72 преди 9 години
Няма партия на педофилите - нито в парламент, нито в цяла Холандия, нито в цяла Европа!Имаше през 2010 такъв опит за партия, но не можа да събере нужните 500 подписа и беше от 3-*** членове (повтарям, словом ТРИМА членове), единият е бил в затвора за педофилия - трима луди!? Ако трябва да сравняваме, в Евразия лудите са много повече.Или дайте смислена критика или млъкнете!
69
1
 
0
 
! Отговори
До 90 и всички подоб преди 9 години
и що змяташ, че тва са ценностите на Европа?!!!!!!! Да не би ние да си нямаме Азис??? Руснаците и те си имаха един рус гей! Тези хора са приемани с насмешка бе! НАВСЯКЪДЕ!
68
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЦенностите са и равенство и толерантност.Ходи в иран и северна корея там ги бият.
67
2
 
0
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Tochno 7 komunista si krqkat edin na drug tuka :) A bradatiq pee, a mu e prez...wurst-a :D
66
0
 
2
 
! Отговори
жена преди 9 години
Това е толкова дама, колкото аз съм космонавт...
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хохохоххо еххххх че хубава еврогейска снимка - хахахахахахахха
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До HahahaТи кат си толкоз умен, що не си инсталираш кирилица от интернета или си мислиш, че така си западно-интересен?
63
0
 
7
 
! Отговори
до 83 преди 9 години
Според теб има разлика между жена с брада и мъж с рокля ли?! Все същото е - ОТВРАТ!!!
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати, аз влязох в страницата заради танцьорките, КЪДЕ ГИ ?
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До azaharТочно заради такива като теб,хората все повече харесват политиката на братска Русия--тя е адекватна и с нормални човешки ценности.И не ни жалей--ние имаме деца, които да се грижат за нас--невежите---за разлика от вас...........***.....
60
0
 
21
 
! Отговори
Есс преди 9 години
Евроатлантически ценности - жени с бради, обратни, педофили, зоофили - КРАСОТА!!!
59
4
 
1
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Muj, koito da izglejda kato jena ne e po-zle ot cqlo obshtestvo, koeto se samozatriva s ovchedushie. Na vuprosa, koi ima poveche cennosti..si otgovorete sami!
58
1
 
5
 
! Отговори
Истина е-до 72 преди 9 години
Истина е,че в холандия им партия на педофилите в парламента-намерете го в тубата,руснаците са правили интервюта с тези депутати.Истина е и за обучението в Германия на деца в хомосексоализъм--също го има в тубата....но от нас засега го крият--според тях--ние още НЕ сме "дорасли" за такива евро ценности....
57
0
 
17
 
! Отговори
ПОТРЕСЕН преди 9 години
Аз ли не съм добе та се възмущавам от тия *** от западнала европа или целия еврогейки съюз е изтрещял?! Това не е съюз, а секта на сатаната!!! Имам чувството 4е всичко пдоло, долно, мръсно и извратено се слага на пиедестал и всички около му са притискани и облъчвани да му се подчиняват и боготворят! Гейове, ***, кредити за богатите без да се върщат, глоби и санкции за бедните, войни, шантажи, шпиони, скандали, фалити, разтягане на локуми....отак4ена отка4ена работа...лудница!!!
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако е истина, че в Холандия педофилите си имат партия в парламента, почвам да си мисля, че деградацията и липсата на чувствителност при тях е в мнозинство, а не че са напреднали морално.
55
4
 
0
 
! Отговори
до 66 преди 9 години
"Всички знаеха, че не са лезбийки."Аааа не! Те после признаха! Години наред на руската публика и течаха лигите по лезбо-извращенията и хомо-пропагандата от руските сцени. Праведната православна славянска великоруска публика ХАХАХАХА, що така бе!??А иначе Кончита кога си е показвала гащичките?
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина отвратително , нямам думи , това вече е върхът !
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nqmam nisto protiv *asite, no neka da prawqt tova v spalnite si, a ne da demonstrirat na paradite s golite si zadnizi.