Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж

Брадатата дама дебютира в елитно френско кабаре
31 окт 2014 13:48,
136
Кончита Вурст пя с разголени танцьорки в Париж
Снимка: Архив Reuters

Австрийскaтa певица травестит Кончита Вурст, победител в конкурса "Евровизия", направи дебюта си на сцената на прочутото кабаре "Крейзи хорс" в Париж, съобщи Франс прес.

Вурст ще бъде специален гост в представление на кабарето от 9 до 15 ноември.

Първият травестит, допуснат до сцената на построения през 1951 г. "храм на голия женски шик", взе участие в две от трите сцени на представлението по хореография Бианка Ли. Тя носеше сценични костюми, проектирани от Жан Пол Готие.

Представена като свободен творец, който с немалка доза хумор пренебрегва обществените норми, 25-годишната Вурст наследява като специален гост актрисата Клотилд Куро, кралицата на бурлеската Дита фон Тийз и певицата Ариел Домбал.

Травеститът с дълга коса и набола черна брада се появи на сцената в средата на шоуто. Като истинска кралица Кончита носеше златисто бюстие и дълга прозрачна пола. Травеститът изпълни песента "Rise like a Phoenix", с която спечели конкурса "Евровизия".

В краката й бяха 6 разголени танцьорки със замечтани погледи. Те бяха дегизирани с фалшиви бради като неговата, а това предизвика учудването и смехa на публиката.

След антракта Вурст се върна на сцената, за да изпълни друга песен. Този път травеститът бе облякъл къса рокля в златисто и сребристо и бе придружен от 6 танцьорки, които носеха златисти панталони и бяха с разголени гърди в духа на кабаретните шоута от 70-те години на миналия век.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
14
 
! Отговори
hghghg преди 9 години
Що за простотия е това. Тоя ненормален грозник вместо да го скрият и забравят се продължава с това да бъде натрапван на хората по всякакви начини.
51
5
 
0
 
! Отговори
до 63 преди 9 години
Стига глупости, "на върха" са 2% от гейовете, останалите са напълно нелегални, даже пред приятелите си, да не се "изложат". Точно тая нелегалност води до нелегални нещта, затова политиката на ЕС е да ги изкара на светло, да се подобрят нещата за всички, не само за тях.
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
gnida......
49
5
 
2
 
! Отговори
до 56 преди 9 години
Както обясних, Кончита Вурст не е държаван политика, толерантността е държаван политика!"Инвалидите не са станали такива по собсвено желание"Гейовете също.И става дума, че дискриминацията на двете групи МНОГО СИ ПРИЛИЧА, затова Европа много държи на тези неща.Инвалид в трамвая: "къде си тръгнАл уееее?"Гей на парад: "къде си тръгнал уеееее?"Разбираш ме нали?При пушачите също става дума за насилие над другите - затова не се толерира.
48
3
 
0
 
! Отговори
до 49 преди 9 години
Виж, сатистически може да е вярно, че хомосексуалните извършват малко повече такива сексуални престъпления, но причината е точно че са изтикани на ръба на обществото. То е като ромите, които в техните мизерни гета естествено са по-престъпни.Точно затова западният свят върви към легализация на гей-браковете и други права - да ги извади "от ъгъла" и да ги нормализира - тогава "содомиите и педофилиите" им ще паднат до тези на хетеро-населението.
47
0
 
9
 
! Отговори
pfffffffffff преди 9 години
Много зле, ужас !
46
0
 
10
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Струва ми се ,че собствениците на този сайт са хомосексуалисти.Нищо лично,но непрекъснато на преден план се анонсират някакви истории за хомосексуалисти.Не съм против хомосексуалистите-техен си е живота да го живеят както желаят,но нека да не ни ги натрапват ежедневно.Не мисля,че подрастващото поколение трябва да бъде тероризирано по този начин!
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кончита Вурст е държаван политика. Иначе това недоразумение никога нямаше да спечели Евровизия. А инвалидите нямат нищо обшо с хомосексуалстите. Инвалидите не са станали такива по собсвено желание. А ти като толкова се замисляш, замисли се, че пушачите не изпозват дробовете си по предназначение и за това са дискриминирани жестоко, а ануса ако се използва за доставяне удоволсвия - това е ОК. Да си видял пушачи да правят smoke pride parade. Защо никой не защитава правата на пушачите?
44
0
 
15
 
! Отговори
Незнам,ама нещо... преди 9 години
Тия в Брюксел зорлем ще ме направят русофил--почти са успяли.
43
0
 
14
 
! Отговори
gogo преди 9 години
Евроценностите настъпват, дами и господа...
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОЖЕ,,,,,,ако това ни е бъдещето-като тоя --------по-добре затрий света.....
41
0
 
6
 
! Отговори
Ъц преди 9 години
Ако бабата имаше мъжки полови органи, като дядото, щеше да е дядо, а не баба! ))))))
40
1
 
0
 
! Отговори
до 42 преди 9 години
"ТАТУ не бяха държавна политика"И Кончита не държавна политика. Държавната политика е да се направи така, че Кончитите да не ги бият с камъни като в Сърбия и България (а и на запад има бая простаци) - нищо повече.Освен това това става дума за по-общ проблем - за МАЛЦИНСТВАТА, също примерно инвалиди, стари....В Германия възрастен човек като поиска да работи му свалят шапка, у нас му викат "пенсиооу къде си тръгнАл уееее????"Замисли се за свързаността на тези неща...
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чиновниците от ЕС са много ***. Спускат директиви по цяла европа колко пъти в седмицата да излезе Кончите Вурст на първа страница, колко пъти Путин и колко пъти дребния севернокорец, но не правят разлика между манталитета там и манталитеа тук. Там хората свикват и го приемат за нормално, тук показванетно на такива извращения има само обратен ефект.
38
0
 
0
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
A Ceca Mecata, pq u kruchmata. Pod neq podskachaha mazni usmivki na lokalni "biznesmeni"(razbiraite kmeto, gorskia ..) s vseizvestna slava na stabilni piachi! Prez potnite prozorci nadnichaha cigancheta, a Ivancho znaeshe veche kakuv shte stane kato porasne - gorski s lada Niva tuningovana specialno v garaja na Vankata ot Elin Pelin!
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Хомосексуални да - това не опасно или вредно (освен за твоя предубеден мозък), но содомия, педофилия и т.н. са насилие и нямат никакъв шанс да се толерират"Ти май се майтапиш. Хомосексуалистите мъже практикуват содомия, мъжеложство. В Гернания в училищата учат, че това е нормално. В Холандия в парламента има партия на педофилите, която се опитва чрез закон да легализира педофилията. Тези неща никога няма да се допуснат в Русия, там децата са добре защитени и това е немислимо.
36
2
 
7
 
! Отговори
ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ преди 9 години
е нашето ПРОКЛЯТИЕ
35
0
 
6
 
! Отговори
АААААААААААААААА преди 9 години
АААААААААааааааааааа тия отлепиха вече беееее....хората няма какво да ядът,възрасните ни баби и дядовци немогат зимата да преживеят....а тия са седнали това чудовище да ми хвалят...Само принципа на лопатата(у главата) ще ги оправи тия брюкселски извратеняци.....
34
1
 
7
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Дори не мога да си обясня, как има хора, които считат това за нормално и естествено
33
1
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 9 години
Хомосексуални да - това не опасно или вредно (освен за твоя предубеден мозък), но содомия, педофилия и т.н. са насилие и нямат никакъв шанс да се толерират - даже по-вероятно е в Русия да се допуснат, понеже там защитата от насилие е по-слаба, ЕС е по-развит институционално в това отношние.