Честит рожден ден, принц Джордж!

Синът на Уилям и Кейт става днес на две, британците ликуват
22 юли 2015 14:00,
33

Снимка: Reuters

Принц Джордж днес празнува втория си рожден ден, предаде Асошиейтед прес. Макар да е малко дете, Джордж създава впечатление, че е грижовен по-голям брат, който привлича като магнит камерите.

Нова официална снимка на Джордж - първото дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, бе публикувана от двореца Кенсингтън, за да се отбележи събитието. На нея се вижда, че Джордж е усмихнат и е носен на ръце от баща си.

Очаква се кралската двойка да отпразнува рождения му ден в провинциалната си резиденция Анмър хол на територията на кралското имение Сандрингам.

Джордж, който е трети поред в наследяването на престола, привлича медийното внимание от раждането си на 22 юли 2013 г.

Въпреки крехката си възраст, той вече се справя с медийния интерес - нещо, с което ще е свързана голяма част от живота му. Когато посети майка си и новородената си сестра принцеса Шарлот през май, той поиска с жестове от баща си да го вдигне на ръце, за да види събралите се извън болницата фотографи. Този миг, уловен от фотографите, предизивика почти същото внимание като онова, което обгръщаше бебето Шарлот. На снимките се вижда, че Джордж и Уилям носят сини пуловери.

Джордж открадна шоуто и на кръщенето на Шарлот. Той очарова събралите се за събитието тълпи, тъй като държеше за ръка баща си. Джордж бе заснет изправен на пръсти, за да хвърли поглед към сестра си в бебешката й количка след кръщенето. Официални снимки, публикувани от двореца, показват също Джордж в ролята на по-голям брат. На тях се вижда, че той целува сестра си по челото.

Известно е, че майка му Кейт определя модните тенденции, а сега става ясно, че Джордж вече е тръгнал по стъпките й. Британски медии пишат с възторг за "ефекта Джордж" - онова, което той носи, се разпродава за часове. Става въпрос за гащеризон, с който е облечен по време на една от първите си публични появи, и за обувки, които носи на благотворителен мач по поло. Малкото дете дори попадна в списъка с 50-те най-добре облечени мъже във Великобритания за 2015 г. на сп. "Джи Кю" заедно с дядо си принц Чарлз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: рожден денпринц джордж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
Сериозно?И к`во пра`им сега?
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майната му
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати и снобарите....
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За Леонора и София Испански- нищо.За Кристиян Датски- нищоЗа Джордж- всичко от зачеването и живота в утробата, до раждането, отбелязване на рожденни дни, родителски наказания, детски предпочитания... странно нали?
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След години британско оплюване на България и всичко българско, че даже и на румънско, антибългарските ни медии не пропуснаха първи да честитят на британския наследник. По света има и други монархии, но явно те не си плащат за да бъдат натрапвани кралските им наследници.
15
1
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Нали знаете, ние от клуба на ме.. , какво правим при такива "важни" новини. Така, че да не пропускаме тази епохална новина и да извършим подобаващото за такива случаи действие...
14
1
 
5
 
! Отговори
аз преди 8 години
голяма новина
13
0
 
13
 
! Отговори
ЧРД преди 8 години
на всички, които се казват Иван, Георги и Петър и днес имат РД - сигурен съм, че има хиляди
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По всички медии пишат постоянно за това противно кралско семейство. Не разбирам колонизаторите от посолството ли карат нашите медии или те са си толкова ***?! БГ народ го боли патока за тези хора. Котарака ми има рожден ден днес и ми е по-важно. Монархията мирише на вековен мухъл и прах,но след като в Англия им харесва да не ни занимават.
11
6
 
18
 
! Отговори
МВР преди 8 години
Призоваваме българските граждани да не изпадат в масова истерия с припадъци по случай епохалното събитие и да внимават със зарите, пиротехниката и употребата на алкохол тази вечер.
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както винаги днеса се направиха на по-британци и от британците.
9
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като гледам с какъв хъс, слугинаж и подмазвачество са вложени в тържественото заглавие и статията, май авторът ликува повече от самите британци. Мислите ли, че някой тук се вълнува до такава степен, че целият ден да мисли само за рожденния ден на принца?
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мнозина автори на конспиративните теории, това момченце както го наричат някои, е Антихристът посочен в Библията.
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хлапенцето е сладурче, както всички деца!
6
12
 
6
 
! Отговори
G.Belchev преди 8 години
Happy birthday prince George
5
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Детето ми след месец става на една година, да не забравите и него да го поздравите на първа страница. *** подмазвачите ви долни...
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като кралска фамилия са имали достъп до най-доброто и най-красивото и накрая да изглеждат толкова грозно с криви носове и уши, значи някой много е прекалил с кръвосмешението
3
5
 
10
 
! Отговори
ufjfg преди 8 години
Ако някой си мисли, че британците ликуват... значи е доста заблуден!
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
боли ме грездея за рожденникът
1
6
 
24
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Урааааа чудесна новина. Цяла година чакане и най-накрая дочакахме. Не мога да разбера защо днес не е почивен ден? Как да отпразнуваме РД на принца?