Кари Фишър или принцеса Лея е получила инфаркт

Актрисата е в интензивно отделение в болница в Лос Анджелис
Обновена: 24 дек 2016 11:22 | 24 дек 2016 08:45, Камелия Цветанова
14
Кари Фишър или принцеса Лея е получила инфаркт
Снимка: Reuters, архив

Актрисата от "Междузвездни войни" Кари Фишър получава лечение в интензивно отделение в болница в Лос Анджелис след преживян "медицински инцидент" по време на полет вчера, заяви снощи за Асошиейтед прес нейният брат.

Тод Фишър каза, че сестра му получава отлични грижи, но уточни, че не може да определи състоянието й. По-рано вчера бе казал, че тя е стабилизирана и е излязла от реанимацията, но в по-късно интервю призна, че много подробности за нейното състояние и какво го е причинило остават неизвестни.

60-годишната Фишър е получила животоспасяваща помощ от парамедици след кацането в Лос Анджелис на самолета, с който се връщала от Лондон. Според анонимни източници, цитирани от сайта за светски новини TMZ актрисата получила инфаркт и медик, който пътувал в самолета, й оказал първа помощ.

Според Тод Фишър голяма част от съобщенията за инцидента са спекулации.

"Трябва да чакаме и да бъдем търпеливи. Самите ние разполагаме с толкова малко информация", казал той за АП.

Говорител на пожарната потвърди, че парамедици са оказали животоспасяваща помощ на пациент със сърдечен арест в безсъзнание на международното летище на Лос Анджелис вчера и са транспортирали лицето до близка болница, но не идентифицира пациента.

Фишър е нещо като потомка на кралска династия в Холивуд, отбелязва агенцията - родителите й са актрисата Деби Рейнолдс и покойният певец Еди Фишър.

Ролята й на принцеса Лея от 1977 г. я изстрелва към славата. Връща се към сагата отново в продължението"Силата се събужда" миналата година и в планирания осми епизод. Тя е също писателка и сценаристка, известна с откровените разкази за борбата си с психичното биполярно разстройство и пристрастеността към медикаменти, кокаин и алкохол. Почти автобиографичната й книга "Пощенски картички от ръба" ("Поздрави от Холивуд", Postcards From the Edge) бе филмирана през 1987 г. с участието на Шърли Маклейн и Мерил Стрийп. Фишър трансформира в книга и моноспектакъла "Мечтаната чашка" (Wishful Drinking), игран на Бродуей и заснет като документален филм за HBO. Със злаполучния полет от Лондон тя се връщала от турнето, с което напоследък рекламира най-новата си книга с мемоари The Princess Diarist" (Проинцесата, пишеща дневник - заглавието на английски звучи почти като "Дневниците на принцесата"), в която разкрива аферата с екранния си партньор Харисън Форд по време на снимките на "Междузвездните войни" през 1976 г., за която призна за първи път през ноември пред сп. "Пийпъл".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
филм преди 7 години
Postcards from the Edge не се преведжда буквално, а като Поздрави от Холивуд (видео, 1999 г., на Мей Стар)
9
5
 
11
 
! Отговори
Язека преди 7 години
Само че вече не е принцеса, отдавна се присъедини към тъмната страна с дрогата и алкохола.
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В последната серия събитията дойдоха на изходна позиция някъде преди епизод 4...Кръгът май се затвори и 8-*** серия не виждам откъде ще започне.
7
2
 
21
 
! Отговори
САС преди 7 години
Актрисата Кари Фишер, изиграла ролята на принцеса Лея е получила инфаркт.Толкова ли беше трудно това да напишете в заглавието?
6
1
 
9
 
! Отговори
до 3 "санитар&q преди 7 години
"Сърдечен арест" означава спиране на сърцето. Това е утвърден термин. Не се учудвай. За да спасят жената, парамидиците са й правили кардиореанимация( сърдечен масаж и обдишване).П.П.В България му викат" глътна си езика". Веднага скачат двама- трима и почва дърпане на езика на нещастника. Веднъж на един строителен обект бяха откъснали езика на човечеца с клещи.
5
1
 
14
 
! Отговори
Darth Vader Кючек преди 7 години
Доста младолика ми се видя във последният филм за 60 годишна. Да се възстановява по-бързо и да се връща на снимачната площадка, че нямам търпение да излезе Rogue Two и да разбера какво ще правят с откраднатите планове на Звездта на Смъртта.
4
9
 
7
 
! Отговори
Dart преди 7 години
Гледала е последния филм и е вдигнала кръвното.
3
5
 
4
 
! Отговори
санитар преди 7 години
"Сърдечен арест"!?!
2
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Принцеса на 60, натам ще върви, към инфаркти.
1
0
 
48
 
! Отговори
R2D2 преди 7 години
Силата ще бъде с нея.Завинаги!