Никол Потуралски проговори след раздялата с Брад Пит

Ето какво написа тя
5 ное 2020 20:45, Ивета Иванова
13
Никол Потуралски проговори след раздялата с Брад Пит
Снимка: БГНЕС

Никол Потуралски наруши мълчанието си, след като се разбра, че тя и Брад Пит са скъсали.

Новината за раздялата се появи миналата седмица. Актьорът и 27-годишната моделка разкриха, че са заедно през август, но се говори, че връзката им е започнала още в края на 2019 г.
 
От "Page Six" пишат, че всичко между тях е приключило. Източник на изданието посочва, че връзката им никога не е била чак толкова сериозна и и Брад и Никол се разделили преди известно време.
 
Сега манекенката публикува няколко снимки, на които лежи в леглото и написа: "Стой там още малко".
 
Последователите ѝ веднага започнаха да се чудят какво значат тези думи и някои отправиха негативни коментари към Никол.
 
Припомняме, че преди дни тя беше забелязана да излиза от ресторант в Германия, заедно със съпруга си Роланд Мари. Говореше се, че Никол и Роланд са разделени, но още не са се развели официално. Някои източници пък твърдяха, че бракът им е "отворен".
 
"Или може би те двамата са наистина много добри хора и все още се обичат един друг, като приятели, и още са заедно заради детето си. Това не ги прави лоши хора. Може би Брад също е фокусиран над съдебните процеси и с Никол планират да се съберат по-нататък. Просто защото тя е била забелязана със своя съпруг, не значи, че те живеят заедно като съпруг и съпруга. И двамата са отворени към това да намерят любов, защото ги е грижа един за друг. Може би Брад и Никол са много влюбени. Никой от вас не знае фактите. Оставете ги да са щастливи. Има толкова лоши неща, които казвате на това момиче, за да я пречупите. И ако те са скъсали, може да е защото тя не може да понесе всички тези ужасни коментари, които постоянно получава", написала последователка на моделката под снимките от леглото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След още 10 години тази измислена моделка ако продължава така, може да си направи старчески дом от бивши съпрузи и бивши любовници, където да им сменя памперсите!!!
9
3
 
0
 
! Отговори
gergi преди 3 години
До Анонимен11Много точно. Брад е изкуфял комунист
8
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Този пич ми е набор. Аз прекрасно го разбирам но останалите възрасти едва ли! -:) И 2 мата с него знаем прекрасно,че няма какво да научим от една 25 годишна п...а! -:) Тя има какво да научи разбира се! Разликата в годините е от значение деца!Не говоря за секса! Един активен сексуално мъж не го бърка една 26 годишна млада жена! Той може да си я има сексуално но мисълта и усещането че се е само сексуално и че не е на неговото ниво си го знае само той!Това не се обяснява ако Не се усети! Опита!-:)
7
3
 
21
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Eбахти и статията...хахахаха :))) Какво общо има написаното със заглавието е загадка, която само Ивета Иванова може да разтълкува
6
17
 
7
 
! Отговори
Пф преди 3 години
Гнусни старци. Оставете младите момичета намира 😒
5
5
 
19
 
! Отговори
SS преди 3 години
Абе Брат нали и пръсна потурите ,стига и толкоз...
4
1
 
7
 
! Отговори
Брат е брат преди 3 години
Последния абзац е просто ненужен! Брат Пит е мега якото *** на моето време. :)Просто фен
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брад ,одъртяваш брат !
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки има право на личен избор и начин на живот...
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никол ли е на снимката?