След смъртта на Денис Теофиков: Бил на антидепресанти, оказвали му натиск?

Полицията работи по няколко версии за случая
94

Полицията работи по няколко версии след смъртта на 21-годишния поп-фолк изпълнител Денис Теофиков.

Израснал в семейство на певица и китарист, той стъпва на музикалната сцена едва 13-годишен. По онова време е ученик в музикалното училище "Любомир Пипков" в София.

Още по темата
Талантът му не остава незабелязан и подписва договор с голяма музикална компания. Следват дуети с известни изпълнители, които бързо го налагат в музикалния бранш, разказва Bulgaria ON AIR.

Кариерата му се развива главоломно, за да прекъсне трагично при неизяснени обстоятелства. Сигналът за инцидента е подаден минути преди 7:00 в неделя. Пристигналите полицейски служители констатират смъртта, без да установят следи от насилие. Трагичният случай провокира вълна от реакции в социалните мрежи.

Приятели на Денис оспорват слуховете за употреба на наркотици, но потвърждават, че Денис е ползвал антидепресанти.

"Тръгнахме от версия на самоубийство, нещастен случай, убийство... Сега се оказва, че той от дни наред е имал проблеми с депресии, оказван му е натиск от продуценти", заяви светският журналист Патриция Кирилова.

Тя допълни, че се надява и обществото да обърне внимание и хора, изпаднали в неговото състояние, да получат помощ от близките си най-вече.

А в социалните мрежи музиканти и приятели на Денис припомниха съвместни моменти. Работата на разследващите по случая продължава.

Вижте повече в репортажа на Петър Антонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Денис Теофиков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 41...Антидепресантите са ужасни, не работят, лекуват само симптоми докато имат сумати нежелани реакции. Според СЗО антидепресантите се нареждат като клас А наркотици..От антидепресанти до антидепресанти има огромна разлика. Те работят много индивидуално и не са за вечно ползване. Помогнали са на много хора които са искали да си помогнат сами като в случая антидепресантите са им били един обикновен инструмент. Няма хапче което да работи на 100%, също така, лечението с ракия не помага
35
6
 
20
 
! Отговори
з преди 2 години
злобни хора има много тук, ужасни сте
34
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Родителите да започнат да общуват с децата си, иначе ще следват още такива трагедии.
33
8
 
16
 
! Отговори
Аллена преди 2 години
Тази зима ще е Армагедон. Не се шегувам.
32
36
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НА ВСИЧКИ ТУК ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ВЪВЕДЕНИЯ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ ОТ РАДЕВ Е ОТГОВОРЕН ЗА СМЪРТТА МУ НА 100% И ИЗОБЩО НЯМА ДА Е САМО ТОЙ ЖЕРТВА НА РАДЕВИЗМА
31
13
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ДОКАЗАНО Е, ЧЕ ТРОМБОЗИТЕ В МОЗЪКА МОЖЕ ДА ДОВЕДАТ ДО ВЛОШАВАНЕ НА ПСИХИЧНОТО ЗДРАВЕ ИЗРАЗЯВАЩО СЕ В ИЗНЕРВЕНОСТ, АГРЕСИЯ, ТРЕВОЖНОСТ И ДРУГИ В ЗАВИСИМОСТ КЪДЕ ТОЧНО СЕ ПОЗИЦИОНИРА ТРОМБА !
30
58
 
13
 
! Отговори
Христо преди 2 години
He ни интересуват драмите на поредният не..щаст.ник. Да е учил за програмист ако е искал да постигне нещо в живота. Певачки под път и над път.
29
4
 
12
 
! Отговори
хари потър преди 2 години
До xaxsasбвПишете, че познавате доста самоубили се. Не е нормално това, потърсете помощ и то не в интернет. Най добре лекар и не се шегувам, нито се подигравам.
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, миналата година, през м. октомври, е преживял тежка катастрафа на пътя Бяла-Русе. Не е много сигурно обаче кой е бил зад волана - самият Денис или шофьорът му.
27
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото по-депресиран е бил човек преди ваксината, толкова по-агресивен става след това.
26
29
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО! ЕДИН КУП ОБЕКТИ ЩЕ ИМ ПАДНЕ ОБОРОТА ЗАРАДИ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ! ЩЕ ПОСЛЕДВАТ УВОЛНЕНИЯ И САМОУБИЙСТВА! РАДЕВИЗЪМ
25
4
 
33
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Толкова ли няма химически анализ на кръвта, за да се установи каква химия го е убила????
24
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казват че ваксината лекува депресии която просто се трансформира в лека агресия.
23
42
 
30
 
! Отговори
Ццц преди 2 години
В Словения имаше починало момиче на 20 год. след ваксинация. Наистина сякаш има връзка с въвеждането на задължителната ваксинация. Сещам се също, че имаше доста хора особено в Русия, които се хвърляха от прозорците на високи етажи. Дали е случайно?
22
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки мрази фолка, но като умре чалгар и всички се стичат оди да разписват. Явно естествената смърт за момента най-добре се справя с чалгата. Иначе до колкото знам, много снайперисти обичат да гледат чалга през оптиката си.
21
0
 
20
 
! Отговори
123 преди 2 години
на 21 с чудесна кариера... доста кофти
20
25
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте ни занимавали с чалгаджии. Стига!
19
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без подкрепа от близките депресирания е обречен...Ако и жена е замесена ясно...Те убиват всичко хубаво.
18
1
 
17
 
! Отговори
Анджек преди 2 години
Антидепресанти/успокоителни/болкоуспокояващи + алкохол се нарича барбитурати, някои комбинации са доста опасни, абе тръгнал ли е по тая пързалка тръдно се връщаш в нормалния свят.
17
3
 
38
 
! Отговори
Бррр преди 2 години
Явно не е имало на кого да сподели терзанията си, без значение истински или просто така ги е усещал. Не е имало компетентен и истински обичащ го човек до него. Съжалявам. Но много самоубийства идват от Несподеляне на душевните страдания!!