След смъртта на Денис Теофиков: Бил на антидепресанти, оказвали му натиск?

Полицията работи по няколко версии за случая
94

Полицията работи по няколко версии след смъртта на 21-годишния поп-фолк изпълнител Денис Теофиков.

Израснал в семейство на певица и китарист, той стъпва на музикалната сцена едва 13-годишен. По онова време е ученик в музикалното училище "Любомир Пипков" в София.

Още по темата
Талантът му не остава незабелязан и подписва договор с голяма музикална компания. Следват дуети с известни изпълнители, които бързо го налагат в музикалния бранш, разказва Bulgaria ON AIR.

Кариерата му се развива главоломно, за да прекъсне трагично при неизяснени обстоятелства. Сигналът за инцидента е подаден минути преди 7:00 в неделя. Пристигналите полицейски служители констатират смъртта, без да установят следи от насилие. Трагичният случай провокира вълна от реакции в социалните мрежи.

Приятели на Денис оспорват слуховете за употреба на наркотици, но потвърждават, че Денис е ползвал антидепресанти.

"Тръгнахме от версия на самоубийство, нещастен случай, убийство... Сега се оказва, че той от дни наред е имал проблеми с депресии, оказван му е натиск от продуценти", заяви светският журналист Патриция Кирилова.

Тя допълни, че се надява и обществото да обърне внимание и хора, изпаднали в неговото състояние, да получат помощ от близките си най-вече.

А в социалните мрежи музиканти и приятели на Денис припомниха съвместни моменти. Работата на разследващите по случая продължава.

Вижте повече в репортажа на Петър Антонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Денис Теофиков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
28
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
РАДЕВ ГО ЛИКВИДИРА! ЗАРАДИ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ ГО ПРИНУДИЛИ ДА СЕ ВАКСИНИРА И ТО С ЕДНОДОЗОВАТА НА ТОКСИК И ТОКСИК ВАКСИНА ОТ КОЕТО МУ СЕ ПАРАЛИЗИРАЛА ЕДНАТА РЪКА И ПОЛОВИНАТА ЛИЦЕ ОЩЕ НА ДРУГИЯ ДЕН СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО И МУ ОСТАВАЛО САМО ДА СЕ УБИЕ!
15
4
 
38
 
! Отговори
Ццц преди 2 години
Тук ролята на близките е най- важна!!! Антидепресантите са просто несполучлив заместител на Липсващата Любов! Всъщност е бил много чувствително дете! / за мен е дете/.
14
17
 
6
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Ако ме лекува такава като психиатърката от радевия комитет - със сигурност по- добре е да се самоубия!
13
1
 
21
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
Аз пък четох, че скочил от седмия етаж.....
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хората дават милиони за да са живи, други за да живеят по дълго, а трети просто се предават, защото са нестабилни и слаби, изглежда приятелите и роднините са от значение, само, ако се включат в диалог да ти помогнат и да те напътят
11
2
 
23
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
Тези Антидепресанти всъщност са му действали като Депресанти!!!! Е така почина и дъщерята на Желю! БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ НАУКАТА МЕДИЦИНА!
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
имаш само един уникален живот, който няма да получиш втори път, не пропилявай шанса си да си го изживееш, един път е, живей, само слабия се отказва от дадеността която е веднъж
9
5
 
2
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Това което изтече от МВР - Самокатострофирал в Мантинела .Лека му пръст на Певеца . МВР не трябва да разследва дали е бил пиян или дрогиран - не са убити Невинни Хора в катастрофата .
8
17
 
28
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
Ако решите да се самоубивате не забравяйте, че не живеете за никой освен за себе си и никой няма да се впечатли от постъпката Ви. Има велики личности, любимци на милиони, самоубили се и тъгата по тях секва до година-две. Познавам доста самоубили се и дори на опело масово хората, макар и тайничко, се чудят "аз наистина ли се опитвам да тъжа и да оценя живота на някой, който сам не го е оценил" Мир на праха му, но самоубийството е висша форма на егоцентризъм. Уйде коньо у реката.
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** смешния *** :D тва милениалите за нищо не стават.
6
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не слушам чалга, разбрах, че е такъв изпълнител, лошо няма, това му харесвало, това умеел, жалкото е, че е красиво дете, и в присъствието по данните от новините на двама човека (лица), как се е допуснало, и що за приятели е имал които да не поговорят с него, изглежда главната им тема е била наркотиците, за да се допусна такава трагедия
5
1
 
43
 
! Отговори
Кк преди 2 години
Ако цялата тази мързелива папла4 от продуценти,импресориота,пиари,псевдопевци,светски журналисти,се впрегне да работи нещо,държавата ни ще процъфти за две години.А сега само дилърите на дрога печелят от тях.
4
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спорта и най вече бойните спортове са за каляване на психиката а не създават нация от мутри и биячи,както мислят някои които са бягали от часовете по физическо в даскалото..
3
3
 
28
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Жалко за момчето.Дрогата убива.
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този балконинг...стана известен...Спортистки, музиканти..
1
5
 
36
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Животът е за силните! Бог да го прости!