След смъртта на Денис Теофиков: Бил на антидепресанти, оказвали му натиск?

Полицията работи по няколко версии за случая
94

Полицията работи по няколко версии след смъртта на 21-годишния поп-фолк изпълнител Денис Теофиков.

Израснал в семейство на певица и китарист, той стъпва на музикалната сцена едва 13-годишен. По онова време е ученик в музикалното училище "Любомир Пипков" в София.

Още по темата
Талантът му не остава незабелязан и подписва договор с голяма музикална компания. Следват дуети с известни изпълнители, които бързо го налагат в музикалния бранш, разказва Bulgaria ON AIR.

Кариерата му се развива главоломно, за да прекъсне трагично при неизяснени обстоятелства. Сигналът за инцидента е подаден минути преди 7:00 в неделя. Пристигналите полицейски служители констатират смъртта, без да установят следи от насилие. Трагичният случай провокира вълна от реакции в социалните мрежи.

Приятели на Денис оспорват слуховете за употреба на наркотици, но потвърждават, че Денис е ползвал антидепресанти.

"Тръгнахме от версия на самоубийство, нещастен случай, убийство... Сега се оказва, че той от дни наред е имал проблеми с депресии, оказван му е натиск от продуценти", заяви светският журналист Патриция Кирилова.

Тя допълни, че се надява и обществото да обърне внимание и хора, изпаднали в неговото състояние, да получат помощ от близките си най-вече.

А в социалните мрежи музиканти и приятели на Денис припомниха съвместни моменти. Работата на разследващите по случая продължава.

Вижте повече в репортажа на Петър Антонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Денис Теофиков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в едно от стихотворенията си великият ДАМЯН ДАМЯНОВ е писал много пъти можеш да искаш да умреш но един път се раждаш на този свят ХОРА ценете живота той ни е даден от бога и то само веднъж
55
47
 
12
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Защо трябва да ни пука за некъв пропаднал наркоман?
54
36
 
2
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
До 33 Правилно! Виж ме мен на 24г и имам няколко имота карам скъпа кола имам опашка от жени пред къщата ми ходя на почивки където си поискам и така си живея
53
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В ЛЮБОВТА ИМА ЖИВОТ! ВСЯКА СМЪРТ Е ЖИВОТ НО В ДУХОВНИЯ СВЯТ .ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА. ЗА ДУШАТА СМЪРТТА Е ПРЕКРАСНА - ДЪНОВ !
52
25
 
7
 
! Отговори
Жъстин Бибата преди 2 години
Сигурно е гласувал за Бойко
51
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да е пиел антидепресанти, значи проблема не е бил от вчера или онзи ден.
50
3
 
27
 
! Отговори
3 преди 2 години
една камара станаха психиатри и психолози.... Малко са истинските разбирачи в тая сфера.От опит ви го казвам
49
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И вас като ви чипират, и вие ще скочите в матрицата.
48
4
 
22
 
! Отговори
Стрес преди 2 години
Не е нормално толкова много стрес на толкова млада възраст. От 13 годишен на сцената, дошло му е много. Не е това начина. Жалко
47
1
 
22
 
! Отговори
Ццц преди 2 години
Антидепресантите всъщност не работят и доли са противопоказни при норкозависими или наскоро приключили. Отказът е много, много труден. Пазете се!
46
9
 
26
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
За пръв път чувам за тази звезда със ...главоломно развиваща се кариера.
45
3
 
21
 
! Отговори
До 33 преди 2 години
Че то и програмистите сте вече над път под път братле..
44
4
 
16
 
! Отговори
Ццц преди 2 години
Дори само отказът от амфетки може да те доведе до самоубийство. Амфетамините, психостимулантите, даже и марихуаната, унищожават психиката без проблем! В Чалгария - бол!!!
43
8
 
23
 
! Отговори
Ozzy преди 2 години
Кой па е тоя? Не съм го чувал.
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До xaxsasбв - Никой не се самоубива, за да ти е тъжно на теб,бе главанак. По-ограничен си от финансовите възможности на беге пенсионер ...
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Спорта и най вече бойните спортове са за каляване на психиката а не създават нация от мутри и биячи,както мислят някои които са бягали от часовете по физическо в даскалото." - Кажи го на батките, дето бяха от даскало, за да правя кофички и по 1000 лицеви, а цял събота и неделя си чупиха ръцете по крушите ... И кво станаха - автомонтьори, биячи и охрани ... НАЦИЯ БАТЕЕЕЕ
40
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Тук ролята на близките е най- важна!!! Антидепресантите са просто несполучлив заместител на Липсващата Любов!" - Поредна "булгарщинка" ...
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 47 - Запазвали се мисли, чувства и преживявания (м аааа му стара, сложи една запетя, бе!), но след две изречения, директо си противоречиш. Аман от цялата ви ню ейдж помия ...
38
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименДобре казано. Близо сте. Същият разум ..да.Но на друго ниво-духовно.Смърт няма - умира само тялото.Духът душата и духовното тяло съзнанието са безсмъртни.Запазват се мисли чувста преживявания.А и душата си избира ксама план за живота тяло родители и според кармата й от предишен живот.В АСТРАЛНИЯ СВЯТ ВИЖДА И ЧУВА НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ.Хората не помнят защото им се изтрива от съзнанието когато се прераждат.Светъл път.
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
младежа трябваше някой да му каже, че живота продължава, а той сам се лишава от него, и вероятно вече го знае от отвъдното "ако изобщо там съществува същия разум"