Хора от "Откраднат живот": Не сме подписвали писмото за Диана Димитрова

Казаха ни, че се подписваме за неутралитет
Обновена: 31 мар 2023 16:21 | 31 мар 2023 14:50, Стела Стоянова
78
Хора от "Откраднат живот": Не сме подписвали писмото за Диана Димитрова
Снимка БГНЕС

Хора от екипа на „Откраднат живот“ отричат в социалните медии да са подписали писмо от името на продуцента „Дрийм тийм“, в което се твърди, че никой от тях не е видял актрисата Диана Димитрова пребита. Повечето от тях твърдят, че от продуцентската къща са им се обадили с молба да спазват неутралтет в спора между Димитрова и Юлиан Вергов, и да се подпишат за това. Някои от тях вече искат да оттеглят подписите си.

„Казвам се Даниел Емарт, сет дресър в сериала. Името ми е използвано без мое знание  публикувано в медиите без съгласието ми. Обадиха ми се, че правят списък на екипа да спазваме неутралитет, не е ставало дума за писмо до медиите и настоявам името ми да се махне от онзи списък“, пише в една от публикациите в социалните медии.

„Предполагам, че колегите ми са били манипулирани да запазят работнте си места“, пише Йоана Попова, гардеробиер.
Дилян Иванов, асиистент камера, също се подписва под твърдението, че не е виждал подобно писмо и са му се обадили само с молба за наутралитет.“Желая името ми да бъде премахнато от този списък“ ,пише той.

Припомняме, преди дни продуцентите на сериала „Откраднат живот“ разпространиха писмо, в което част от цитираните по-горе хора се бяха подписали под твърдението, че не са виждали актрисата Диана Димитрова пребита от актьора Юлиан Вергов. Първият, който оповести това, бе реквизиторът Михаил Чехларов. Сагата се точи от месеци, след като Димитрова обвини Вергов в побой. Прокуратурата постанови, че няма доказателства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: Диана Димитрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
2
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Вергов е ударил на 100%. Крие се като мишка зад продуценти и изфабрикувани писма.Страшна схема. Гнусно е да накарате едно хора да се подпишат и после да ги изпляскате пред медиите под текст, с който те не са съгласни.На фона и на наркомана Бахаров и драмите в народния театъртова ли сте актьорите? Бой, наркотици, лъжи и сръбска музика!
58
2
 
3
 
! Отговори
Съдията Дред преди 1 година
МНОГО .. ама много странно е поведението на "бияча" Вергов .... НЯМА НИТО ЕДНА ЖЕНА ПРЕДИ "ПОБОЯ" НАД ДИМИТРОВА 5 Г. ПО-РАНО И СЛЕД ТОВА КОЯТО ДА СЕ Е ОПЛАКАЛА ЧЕ ЮЛИЯН ВЕРГОВ И Е УДАРИЛ ДОРИ ШАМАРЧЕ ИЛИ Я Е ПОГЛЕДНАЛ ЛОШО...... Оказва се че Дианчето е ЕДИНСТВЕНАТА жертва на "бияча на жени" ... женомразеца ... насилника... лошия мачо... Юлиян Вергов .Баааго и чудото ..... Обикновенно след такова "признание" и други жертви намират кураж да посочат насилника си ... В ТОЗИ СЛУЧАЙ НЯМА НИТО ЕДНА...
57
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Айде стига, вече ни писна от ѝдиана и от ѝвергов! Престанете вече с тези блудкави статии!
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази хистерична защо не си седни на задните части и се кротни, ами разиграва още етюди. Една зряла жена не би разиграла такива циркове пред цяла България. Чесала си калинката 5г. и сега се сетила за възмездие. Скривай се вече и не се излагай повече, че ни писна.
55
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не виждам доказателства само някакви снимки които всеки може да изфабрикува. Ако не лъжеше щеше да си трае и да заведе дело и да го спечели, но тя предпочита да вдига шум и така да се опита да настройва хората на нейна страна защото няма доказателства. Иска да съсипе нечия кариера с тази публичност това й е целта.
54
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи Диана Димитрова НЕ лъже. А господинът "голяма звезда" е бияч на жени. Голямата й грешка обаче е, че не казала на момента, а е мълчала толкова години. И понеже в публичното пространство вече излязоха доста лъжкини, заели позицията на жертва - Амбър Хърд, Меган Маркъл, хората вече не вярват на никого, който сигнализира, че е претърпял насилие или злоупотреба.
53
5
 
1
 
! Отговори
opis преди 1 година
До АнонименБИТА е, а преди това e"v"ana! замина кариерата на вергов, макар и недоказано,прави кофти впечатление! Никоя женка няма да иска да играе с него, да не вземе да я ошамари!
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До DO ВИЕ НАРЕД ЛИ СТЕ -Ами нормален човек не може да сипе такива лъжи пред цяла България !
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цирка е пълен! Как може да обръщаме внимание на едни лъжи!? Апелирам повече да не ни занимават с лъжци,имаме си предостатъчно!
50
0
 
9
 
! Отговори
Лекар преди 1 година
До Анонимен "Първа стъпка -вади се медицинско от Съдебен лекар максимално бързо..."E,сега е смогнала да напише във...ФЕЙСБУК! А там,където е синьо задължително трябва да е и подуто...,под грима си личат бръчки, а не оток от ударено.
49
1
 
16
 
! Отговори
4.... преди 1 година
Бита или не, това е имало значение ПРЕДИ 5 години.... От тогава до сега какво е правила " пребитата" ? Прикривала е един побойник и му е помагала с мълчанието си да избегне правосъдието.... ? Ако наистина иска възмездие защо вместо в полицията първо се оплаква в медиите като в началото категорично отказа да съобщи името му та се наложи полиция да я вика за разпит та а дано спомене името на насилника си... Страх я било.. уплашена била... Ако е така полицията може да и даде защита а не Фейсбук.
48
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първа стъпка -вади се медицинско от Съдебен лекар максимално бързо / в границите на часове след случката / Втора стъпка се завежада Частно Накаказателно дело като срока определен от Съда е до 6 месеца след издадения документ от Съдебен лекар !
47
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подла нация са българите и това е! Ще правят колегите й подписка да пазят неутралитет, да се прикрие едно злодеяние и един актьор побойник да остане в тайна, но няма да направят подписка в подкрепа на жената, която е пребил....и това са уж интелигентни, ерудирани хора!! Думи нямам, думиии!
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като яде уууя не рева ,като ядеш шамари ревеш пред цяла България .Ама тука не сме щатите да минават подобни номера
45
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Класика, един зъл тиранин вилнее, а останалите го пазят. В българия си обичаме мъчителите и това е.
44
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Чудно,не се е сетила да подаде сигнал срещу насилника,но се сетила да се снима.А кога се е снимала и по каква причина,само тя си знае." Сетила се е да се снима,или сега ( на снимката ) е използвала доста грим!? ПРЕПОРЪКА:Да си отвори салон за красота! КАК НЕ Я Е СРАМ да се излага пред цяла България!?
43
0
 
10
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 1 година
Абе ква е тая драма? Прилича на промоционална кампания за нова марка прах за пране. Или фирма за потребителски заеми...
42
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спала заради кариерата, мълчала заради кариерата, след 5 години дава на съд заради кариерата. Постига големи успехи в кариерата!
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво го спорите...удряна или не, това се доказва преди пет години след личен преглед при лекар и последваща експертиза. И да оставим това и да е имало такова нещо, щом няма нишо счупено /а, ако е имала щеше да има епикриза от болница/ тогава е лека телесна и прокуратурата и полицията не се занимават. Води се частен характер дело. Сам си подаваш иск в съда и си посочваш доказателствата. Ясно е, че не го е направила. И трето, за лека телесна давностния срок е изтекъл, така че пак не става.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко зъба и са избити и колко кокали потрошени? На това се казва пребит човек а с този размазан грим не хваща декиш.

Спонсорирани публикации