Звездните раздели на годината

Някои знаменитости шокираха феновете
28 дек 2023 23:20, Ивета Иванова
1
Звездните раздели на годината
Снимка: БГНЕС

2023 година е към своя край. Тя беше напрегната за част от световните звезди и през последните 12 месеца се случиха някои наистина шокиращи звездни раздели. Ето кои са те, според американския "Cosmopolitan".

Марая Кери и Брайън Танака
 
Двамата бяха заедно от 2016 г. Певицата и творческият директор са скъсали към края на годината. Брайън не придружаваше Марая на коледното ѝ турне, което започна в средата на ноември, а и се говори, че не е бил с нея на почивка в Аспън за Коледа. Според слуховете, 40-годишният мъж искал деца, а Кери не била на тази вълна. Тя има 12-годишни близначки Марокан и Монро от бившия си съпруг Ник Кенън.

Кендъл Дженър и Бед Бъни
 
Моделката и рапърът започнаха връзката си през февруари. През ноември се появиха слухове, че са се разделили, а през декември това бе потвърдено. "Кендъл и Бед Бъни се занимават със собствените си неща напоследък и нещата бавно започнаха да се провалят между тях. И двамата знаеха, когато се впускаха в това, че това вероятно няма да е връзка, която да продължи завинаги и това беше взаимно разбрано още от самото начало. Те имат луди и заети графици и знаят, че все още са млади, и имат още много какво да изживеят индивидуално, преди да се задомят", споделя източник на "ETOnline".

Карди Би и Офсет
 
Рапърката и рапърът започнаха връзката си през 2017 г., още тогава сключиха и брак. Те имат дъщеря Кълчър на 5 г. и син Уейв на 2 г. През декември Карди потвърди в Instagram, че е необвързана. През 2020 г. певицата беше подала документи за развод, но после се отказа от това. Имаше слухове, че рапърът ѝ е изневерил.

Софи Търнър и Джо Джонас
 
Тази раздяла шокира всички. Актрисата и певецът започнаха връзката си през 2016 г., а през май 2019 г. сключиха брак. Те имат дъщеря Уила, която се роди през юли 2020 г. и дъщеря Делфин, която се роди през юли 2022 г. През септември стана ясно, че звездите са се разделили. Говори се, че Джо чул нещо от камера в жилището им, от което не останал доволен и това преляло чашата. Тогава той решил да се раздели със Софи. Актрисата вече има ново гадже - от края на октомври тя е с британския аристократ Перегрин Пиърсън.

Пийт Дейвидсън и Чейс Суи Уондърс
 
Комикът и актрисата започнаха романтичните си отношения през декември 2022 г. През август стана ясно, че са скъсали. "Той отново е необвързан. Той излиза навън, занимава се със своите дейности и се справя много добре", коментира източник на "People" за Пийт.
 
Бритни Спиърс и Сам Асгари
 
Това също изненада феновете. Певицата и личният треньор сключиха брак през юни 2022 г., но през август 2023 г. стана ясно, че се развеждат. Звездите бяха заедно от 2016 г. Според слухове, Бритни често избухвала и дори насинила окото на Сам. Охраната често се намесвала в скандалите им. Имаше слухове, че изпълнителката дори е изневерила на съпруга си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари