Фики Стораро си чати, докато вози сина си без колан на предната седалка

Детето е едва на 6 години
11 мар 2024 14:00, Нели Христова
88
Фики Стораро си чати, докато вози сина си без колан на предната седалка
Снимка: TikTok

Видео, на което се вижда как попфолк певецът Фики вози 6-годишния си син на предната седалка без колан и чати на телефона си, докато шофира в София, стана известно в социалните мрежи.

Според българското законодателство децата се возят в специално предназначени за тях столчета спрямо възрастта им, а на предната седалка могат да седнат чак след 12-годишна възраст.

Брат му, Емрах, също никак не си поплюва. Той сам се похвали в социалните мрежи, че фучи с мощен Мерцедес с над 200 км в час.

От видео публикувано в Инстаграм се вижда как Емрах натиска здраво педала, видимо по "Околовръстното шосе".

Младият изпълнител не за първи път гази показно закона. Като същински рецидивист Емрах често се хвали в социалните мрежи с колите на фамилия Стораро и обича да демонстрира скандалните си изцепки, за да покаже колко мощни са те. Покрай страстта си по мощните возила, певецът редовно мери конски сили с други автомобили на пътя.

Въпреки че многократно са пускани в социалките видеа с изцепките на Емрах на пътя, до сега нито една институция не е взела необходимите мерки.

@user928374863 @bTV Новините @NOVA #фики #смях #излагация #ужас #ауди #българия ♬ Sports Car Sounds: Modern Car, Pt. 1 - Mark Wayne

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
32
 
! Отговори
Стоко преди 2 месеца
Не правете пp0стите хора известни
46
1
 
23
 
! Отговори
Дааа, преди 2 месеца
пази Боже сляпо да прогледа!
45
1
 
27
 
! Отговори
Те кюнците преди 2 месеца
са много интегрирани. Спазват правилата, законите и особено чистотата. И са изключително образовани. А, тоя бклк освен за маане по главата за друго не става.
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Анонимен 42 - принципите са много хубаво нещо, но глобяването става според закона, а не на базата на субективни принципи. В случая, законът съвсем не се препокрива с писанията Ви.
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До YoY тоя па поредния морален съдник, който си мисли, че е най-правия от всички. Точно твоето мислене е прекусрсор на нацизма и фашизма.
42
2
 
11
 
! Отговори
реалист преди 2 месеца
това е просто поредния, който е над закона... това че е сеганин няма никакво значение.. навсякъде се виждат джигити, карайки и разглеждайки телефончето..
41
2
 
8
 
! Отговори
И в Германия е така преди 2 месеца
И в Германия последната година стана така... Всеки ден виждам дори още по-фрапантни случаи - някои гледат видеа, концерти и т.н. Онзи ден един на волана си на един светофар беше плеснал лаптопа и нещо си работеше.
40
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По принцип трябва да бъде глобен този, който е разпространил клипа, защото това е личното пространство на Фикрет. Даже и детето му снимал. Подобни доказателства са неприемливи пред съда, защото са събрани противо законно. Имат си камери от МВР,те трябва да го хванат
39
3
 
2
 
! Отговори
Гашо преди 2 месеца
Днес сте особенно "продуктивни", с мега новините :) :) :)
38
1
 
4
 
! Отговори
Певец, С ДАРБА преди 2 месеца
Ами, цяла да е БЪЛГАРИЯТА НИ. Тази на ОБИКНОВЕНИТЕ И ИСТИНСИКТЕ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ. ПОЛИТИЦИТЕ СИ ИМАТ ДРУГА ДЪРЖАВА. Да си ходят в нея, ако знаят къде им е. А пък, с г-жа ГЛОРИЯ СИ Я ИМАМЕ ЕДНАТА ВЯРА.
37
1
 
4
 
! Отговори
ТРЕТА СВЕТОВНА Е преди 2 месеца
Туези от ДПС пак си нямат нито имена, нито пък лични карти. Той им ги смени другарят им от БКП от ПРАВЕЦ. Дори и Бойко Борисов му помагаше. ТАКА СА НЕЩАТА С БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ. Както и с тези от ДПС. Те не стават за нищо, освен да си изибарт почетни, а пък, после да си ги убиват.
36
1
 
5
 
! Отговори
Olena преди 2 месеца
Естествения подбор на природата ще го научи другия път,че така не бива. А и какво да се очаква от м...ал
35
1
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 2 месеца
Той Бойксо Борисов си я е взелмомата от Крушовене. Радев може и ИлиянаЙОТОВА ДА СИ Я Е ВЗЕЛ. Това са си техни проблеми. Моята не е нито от там, нито пък вицепрезидентка. Дори и гласува на изборите им. А пък, на тях, все ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ СА ВИНОВНИ. Просто нещата не са така, както те си ги мислят. КОГАТО ИМ СВЪРШАТ ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИИТЕ, те си ги връркат дупетата, което наричат РОТАЦИЯ. ЧЕСТИТА ДА ИМ Е.
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А кое е това фики ?
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Фикрет Тунчер Фикрет и Емрах Тунчер Фикрет - синовете на Тунчер Фикрет Али. Тия се срамуват от имената си ли?!
32
1
 
1
 
! Отговори
Милионер преди 2 месеца
Ако, г-жа ГЛОРИЯ МИ ПОИСКА, ЗАЩО ПЪК ДА НЕ Я Й ИЗПЕЯ. С нея си ги обичаме ТЕЗИ НАШЕНСКИТЕ НИ И НАРОДНИТЕ. Не политиците, А ПЕСНИТЕ НИ. Ако пък, съвсем случайно, тя ги пее по-добре от мен, ЩЕ Я ПОЧЕРПЯ. Но,искам да ми каже името.
31
1
 
9
 
! Отговори
димо преди 2 месеца
както казва народа,,Хубава работа ,ама ци......$kа !!!
30
1
 
1
 
! Отговори
ПЕВЕЦ ОТ ИНЖЕНЕРИТЕ преди 2 месеца
Една вяра си я имаме с г-жа ГЛОРИЯ. Нито тя се плаши от мен, нито пък аз от нея. НО ПЪК, КОГАТО СИ ГИ ЗАПЕЕМ другине ще ни СЛУШАТ. Дори и да са политици и тепните ЛИДЕРИ. Те даси правят избори и правителства. А пък, аз с нея, ще я пеем ТАЗИ ЗА БЕЛИТЕ НИ МАНАСТИРИТЕ. ЦЯЛА ДА Е, ГЛОРИЬО. Но пък, на тази за ИМАЛА МАЙКАТА, само аз ще я пея.
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
СлянDурите в действие. Не знам защо се пише за такъв тип хора. Те са толкова ниско в обществената йерархия. Независимо от неистовия и нелогичен журналистически стремеж да обърне вниманието на хората към тях.
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АзДори да не гръмне еърбег, а само при по-силни спирачки ще разбие предното стъкло с черепа си...