Фики Стораро си чати, докато вози сина си без колан на предната седалка

Детето е едва на 6 години
11 мар 2024 14:00, Нели Христова
88
Фики Стораро си чати, докато вози сина си без колан на предната седалка
Снимка: TikTok

Видео, на което се вижда как попфолк певецът Фики вози 6-годишния си син на предната седалка без колан и чати на телефона си, докато шофира в София, стана известно в социалните мрежи.

Според българското законодателство децата се возят в специално предназначени за тях столчета спрямо възрастта им, а на предната седалка могат да седнат чак след 12-годишна възраст.

Брат му, Емрах, също никак не си поплюва. Той сам се похвали в социалните мрежи, че фучи с мощен Мерцедес с над 200 км в час.

От видео публикувано в Инстаграм се вижда как Емрах натиска здраво педала, видимо по "Околовръстното шосе".

Младият изпълнител не за първи път гази показно закона. Като същински рецидивист Емрах често се хвали в социалните мрежи с колите на фамилия Стораро и обича да демонстрира скандалните си изцепки, за да покаже колко мощни са те. Покрай страстта си по мощните возила, певецът редовно мери конски сили с други автомобили на пътя.

Въпреки че многократно са пускани в социалките видеа с изцепките на Емрах на пътя, до сега нито една институция не е взела необходимите мерки.

@user928374863 @bTV Новините @NOVA #фики #смях #излагация #ужас #ауди #българия ♬ Sports Car Sounds: Modern Car, Pt. 1 - Mark Wayne

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Ако гръмне air bag-а главата на това дете ще подскача като пинг-понг топче из цялата кола, тогава обаче единственият невинен ще е безотговорният татко с рисуваната брада
26
3
 
4
 
! Отговори
YoY преди 2 месеца
До БългаринToчно това мислене ни е довело до положението в което е територията ни, защото ако я имаше държавата нямаше как да си правите каквото си искате!!!Не, не трябва да се толерира, нито дори да се позволява такова мислене, че всеки може да си прави каквото си иска! Според Вас всеки в Б-я който спазва законите е балък, нали? Не ми отговаряйте, въпроса ми беше риторичен!
25
2
 
3
 
! Отговори
РАДИОВЪЗЕЛ, 42 820 преди 2 месеца
Тези от Дондуков 1 и 2 не са си платили електроенергиите. Дори и сметките за парното не са си платили. Тя, политиката не става само с говорене и избори. Дори и счетожводителки си нямат. Само военни и генерали, които ис имат пистолети. Да си ги вземат и само с по 1 патрон да се гръмнат. ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯТА НИ ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. БИХА ДЕЦАТА НИ И ГИ ВЛАЧИХА КАТО ТРУПОВЕ ПРЕЗ 2020. БЪЛГАРИТЕ ПОМНИМ, КАКТО И БЪЛГАРКИТЕ.
24
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Направихте неприятни хора от етноса богати и известни с вашите 50 кинта вход в чалготеката, после с вашите пари по вашата глава...
23
3
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
ШОФЬОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯТА НИ СА МИ ПРИЯТЕЛИ. Има неща, които не се купуват. ДОРИ И С ПАРИ. ТЕ ДОРИ И НЕ МИ ИСКАТ. ДОРИ И ДА ЗНАЯТ, че съм един от НАЙ-БОГАТИТЕ БЪЛГАРИТЕ. ТЕ СЪЩО СА. С ТАКИВА ХОРА, АБИСВОНЕИ, ЧЕСТНИ И ИСТИНСКИ, живея от над 27 г. зА РАЗЛИКА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ НИ. ТЕ СДАСИ ГИ ПРАВЯТ СГЛОБКИТЕ, коалициите и РАЗГЛОБКИТЕ. НИЕ СМЕ СИ Дружбенци. А и си ги ХАРЕСВАМЕ ПЕСНИТЕ НА ВЛАДИ МАРКОВ.
22
1
 
11
 
! Отговори
Ели преди 2 месеца
Тези *** нямат място в градовете...
21
1
 
1
 
! Отговори
До Баба Пена преди 2 месеца
До баба ПенаФикретТанчер Фикрет
20
2
 
1
 
! Отговори
ИКОНОМИСТ преди 2 месеца
Те са се хванали за колан, понеже той е от партията му ГЕРБ. Тази на мутрата от БАНКЯ. Той е бил лидер на партията му и на Тодор Живков от ПРАВЕЦ. Дори и цветя на паметника му е поднасял. ЧЕСТИТА 2024 НА ТЕЗИ ОТ ГЕРБ, които ще му връщат ЗАЕМИТЕ. Специаолните поздрави са за управителя им на БНБ. А и, никой не им казва, сбогом ***.
19
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Плюете по него ама в кръчмата му лепите стотачки и го викате на сватби и банкети...
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Информационно затъмнение за брат му Емрах който лети с 200 км на околомръсното, защо още не са го изгонили от онова тъпо шоу?
17
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хора убиват и излизат с условни, вие за колан сте се хванали...
16
3
 
2
 
! Отговори
ПЕВЕЧ, ОТ НАРОДНИТЕ преди 2 месеца
За такива като него си има МР, полиция, а дори и жандармерия. Аз не ксъм от тях. Така са нещата с *** като него, Славито им от Учин дол и на този от БАНКЯ. Те отдавна са в историята на БЪЛГАРИЯТА НИ. Ами, тя си е нашата и родната ИЗОБЩО НЕ Е ТЯХНАТА НА ПОМАЦИТЕ И ТУРЦИТЕ.
15
1
 
16
 
! Отговори
СС преди 2 месеца
Австралопитеци ,какво ни занимавате ,а на тях - реклама...
14
1
 
9
 
! Отговори
Категория ЗВЕЗДИ преди 2 месеца
.. преместете новината в категория КРИМИ! Сложили я в ЗВЕЗДИ наще умници... Боже Господи!
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПPИMAT
12
1
 
14
 
! Отговори
ВЕДНАГА ЗАТВОР преди 2 месеца
Заради такива "тарикати", за които законите нямат значение, сме на това дередже.
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
'Според българското законодателство децата се возят в специално предназначени за тях столчета' -- а според българското законодателство наказание ще има ли ?
10
1
 
11
 
! Отговори
няма страшно преди 2 месеца
един-два пъти като клъвне от таблото при внезапно спиране и сам ще си сложи колана.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Половин България стана Чалгария,та ако го арестуват ще има да се възмущават,че закачат идолите им. В такава Цигаландия сме се превърнали,че такива ромей като този са днешните любимци на народа. Не дъното ами на километри под дъното копаем
8
3
 
5
 
! Отговори
124 преди 2 месеца
Ама на шофьорът, който е заснел Фики, също, трябва да му се издаде акт...