Защо козунаците й са скъпи? Обяснението на Линда

Жената на Петков обясни защо ги продава по 60 лв. килото
402
Защо козунаците й са скъпи? Обяснението на Линда
Снимка: БГНЕС/Фейсбук

Линда Петкова, съпруга на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, влезе в обяснителен режим защо са й скъпи козунаците. Както е известно, килограмът в нейната пекарна върви по 60 лв. килото.

Ето какво сподели тя в социалните мрежи:

"За поредна година, всяка домакиня, пекарна или хлебозавод, предлагат на своите приятели и клиенти вкусни козунаци! Това прави и екипът на Амели, но не само вкусни, а и уникални! Защо уникални? Защото са единствените 100% безглутенови козунаци в България!

Защо нашите козунаци са, може би, по-скъпи от другите?

Не е защото искаме да забогатеем от пенсионери или хора с глутенова непоносимост, а просто, защото искаме да предложим това, което бихме поднесли и на децата ни! В нашата кухня се работи единствено и САМО без глутен!

Като всяка една сладкарница или пекарна и ние от Амели имаме сметки за разплащане или така наречните разходи!

Разходи за ток, за вода, парно, наем, за ПОС терминал, банка, WiFi, заплати, данъци, застраховки, входна такса, счетоводител ….. и т.н!

Освен математическите сметки, всяка година правим експерименти, които отнемат прекалено много време, за да могат безглутеновите козунаци да станат, както трябва. Защото всяка партида брашно е различна, и защото всяка година излизат нови и интересни хранителни продукти на пазара!

Да нашите козунаци не са на конци, не са така пухкави и така меки, но за сметка на това са без глутен и много по-вкусни!

Задайте си въпроса, ако направите козунак по традиционна рецепта, с всичките тънки моменти и изхабени продукти, които са нужни за направата му, с часовете прекарани в кухнята,за колко лева бихте го продали ? За 2,50 лв. за 5 лв. За 10 лв."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Още по темата: козунациЛинда Петкова
Още от Звезди
Рита Ора и Никол Шерцингер връщат на мода молива за устни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
337
0
 
2
 
! Отговори
ЛИНДА преди 1 седмица
КАТО НЯМА ХЛЯБ ЯЖТЕ ..КОЗУНАЦИ !!!
336
2
 
3
 
! Отговори
Съпруг преди 1 седмица
Амииии, трудно се издържа такъв съпруг, на който бръмбарите в главата са повече от мозъчните му клетки.
335
1
 
5
 
! Отговори
Ути преди 1 седмица
Козунаците на тази овца са скъпи,защото в столицата е пълно със сноби, прости хорица, еснафи, загубеняци, нагаждачи, мърлячи и какво ли още не ! На *** народ - скъпи козунаци !
334
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
да бе Кирето къде се е скрило, та една дума в защите на Линда не изрече. Пак ли е се закосматкал с косатката
333
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ot няколко дена с/у тази светла жена който не е отворил, той не е написал някава гадост с/у нея, Въпросът е: Киро изоставил ли я или тяелегантно му е била шута. Тук пишещите явно си личат че пишат с/у нея, но използват кировщините
332
1
 
4
 
! Отговори
Борче с вратовръзка преди 1 седмица
Две нови софиянки си говорили : Купих козунак за 50 лв. килото !-Минала си се аз намерих за 60лв. килото.
331
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защото в София е пълно с кухоглави. Има твърден много хора, на които потребностите им са низши, а доходите висши. Поради извратеността на обществото.
330
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая ми омръзна. Смотайте я!!!
329
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Точно за такива дами на които надценката не отговаря на цената на вложените продукти (които са 10 лв. макс) нужно данък надценка, примерно 80% в този случай от 50-те и лева директно в дбоба.
328
1
 
16
 
! Отговори
Николай II преди 1 седмица
Междудругото, един от начините да се перат пари е да се продава скъпа стока само на документи. Отчиташ големи обороти, плащат данъци и ето ти чисти пари изкарани с "тежък труд".
327
1
 
7
 
! Отговори
Още едно преди 1 седмица
Доказателство, че Про100 Киро не краде. Семейството му изнемогва и са принудени да продават козунаци с бял пълнеж. Които са много полезни. Но не и за децата. Няма друго обяснение за цената им. Вярно е заради брашното.
326
0
 
13
 
! Отговори
Николай II преди 1 седмица
А бе хора, някой да ви е опрял пистолет на слепоочието и да ви кара да купите козунак от 60 лв. Или пък да купите/пак с пистолет на слепоочието/ череши за 40 лв./кг. "Дерат кожи с тия цени" пишат журналята. Защо коментирате цени, които не сте длъжни да плащате. От глад ли умирате? Тогава не яжте козунаците от 60 лв., а яжте пасти.
325
3
 
4
 
! Отговори
Драма преди 1 седмица
Само драма да се прави. Има поне още 5-6 пекарни в София, в които цената на козунака е около 60 лв. ХлебарЗлатен клас и тн
324
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
60кинта козунак? Тия перат мръсните дребни пари на пеперастутките
323
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
кутия с 6 различни и много добри безглутенови вегатариански кейка са на цен 20 паунда в yumbles във Великобритания, където 20 паунда се изкарват за час и половина в най-лошия случай! Търгаши сте. Безобразни търгаши. Отидете да продавате безглутенова пица в Италия за 200 евро или безглутенов чийзкейк във Великобритания за 20 паунда парчето - ще ви смачкат за няколко часа, особено пък жена на политик. Бахтинаглата.
322
3
 
18
 
! Отговори
Коцето преди 1 седмица
Да не са поръсени с колумбийска пудра захар ?
321
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кировеца още трае. Дали па он не е докарал фалшиво брашно, *** захар и космати орехи у шешкерачийницата на Елена2
320
2
 
17
 
! Отговори
Не е луд тоя дет преди 1 седмица
продава козунаци по 60, а тоя дет ги купува.
319
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
БРАШНА БЕЗ ГЛУТЕН:: МИКС 1КГ(ОРИЗ,ТАПИОКА,КАРТОФ,ЕЛДА,РОЖКОВ)-10,25ЛВ; ЗА ХЛЯБ И ПИЦА1КГ(ЦАРЕВИЦА,ОРИЗ)-9,89ЛВ; МИКС ЗА ХЛЯБ0,9КГ(ПРОСО,КИНОА,ПРОТЕИН-ГРАХ,ФИБРИ!-35ЛВ; БАДЕМОВО1КГ -22ЛВ; КОКОСОВО0,4КГ-5,85(1КГ-14,63ЛВ). ВЪОБЩЕ В ИНТЕРНЕТ ИМА МНОГО БРАШНА И ЦЕНИ...И ДОСТА ПО-ВИСОКИ ОТ ТЕЗИ НА ПШЕНИЧНОТО!!!
318
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
трябва да плаща за белото на простю, за парапетите а освен това и да гледа три извънбрачни деца милата. да и помогнем. ПС: да хване добичетята от НСО да месят... бел....козунак.