IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заради недостиг на слънчоглед: Производители на олио у нас масово затварят цеховете си


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

45
DO 46
преди 2 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 2
Затова има класово разделение на обществото. Личи си ти от кои си. Остави работническата класа да си хапва пържените филии и мекиците. Не че има лошо в тях, разбира се, ама не и всеки ден да се яде нещо подобно с 0 хранителна стойност. Те няма да те разберат, защото не са ти на нивото. Но ти тях ги разбираш, защото си много повече.
отговор Сигнализирай
44
до 43
преди 2 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
Мислиш ли, че ще ми накриви някой капата, както се казва, като ми злобее и се прави на интересен. Знам какво да ям, спортуваме редовно вкъщи, идеално изглеждаме и аз, и жената, и децата. Опитвам се да обясня, че олио рядко ядем, даже не се сещам последно за какво използвах, уви, те се дразнят. Нямат култура на хранене. И не само на хранене. То са липса на базово поведение в обществото, адекватни ценности, финансова култура и какво ли не.
отговор Сигнализирай
43
анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 3
Имам аспержи на двора. Така и не се научих да ги ям след топлинна обработка. Харесват ми единствено да ги дъвча прясно откъснати, изсмуквам сърцевината и изплювам обвивката.
отговор Сигнализирай
42
Do 37
преди 2 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
Преди време обяснявах на един такъв за аспержите. БългарЯта са масово толкова прости, че не знаят по царско време как сме били пръв производител на аспержи. Викат "баба ти само аспержи и авокадо е яла". Ами яла е, не е неграмотна бабичка от БКП ТКЗС-арка.
отговор Сигнализирай
41
анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 1
На сляп по рождение няма как да обясниш какво е жълто. Това виждам в коментарите. Един интелигентен човек обяснява какво яде и защо не използва олио, менюто му направо по учебник, ама бива наплют. А от чисто уважение към чуждата култура нещата се казват с истинските им имена. Гуанчале не е сланина. Както и пастата Парпаделе не е макарони. Ама на злобен българин трудно да обясниш. Оскотял тотално беден и със снишена глава. Тъжна картинка. Но не всички сме такова. Олио и ние не ядем почти.
отговор Сигнализирай
40
анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 1
Имат материал, работят, нямат не работят! Какво ъолкова.погтледнете им складовете пращят, чакат гадовете за високи цени.,,
отговор Сигнализирай
39
анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 5
Не знам, аз олио не ползвам и да изчезне съвсем все ми е тая. Нали има зехтин и куп други олиа
отговор Сигнализирай
38
анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 1
Викам си как няма как да няма спор за храна тука, направо с пуканките влизам. Един написал как един от символите на Италия- Пекорино до Романо било за плебеи. Майко мила що за хора има...
отговор Сигнализирай
37
DO 37
преди 2 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 1
Бате, да те взимаме в Мастършеф, лигите ми потекоха :)))
отговор Сигнализирай
36
До 29
преди 2 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 5
И кой ти е казал, че съм богат, не знам. Богат за мен е човек с над 1м доход на месец. Аз не съм такъв. Заможен- да. Богат- не. А ти си си просто беден заядливец. Главата си залагам, че за храна давам по-малко от неуките консуматори на олио и хапвам само качествени неща, защото знам откъде да ги набавя. Прочее, за утре бързи тортили със скариди за децата. Зелена салатка и чери доматпета. Е не са домашни, да. Само тортилите са. Сортирани аспержи в зехтин и чесън И ц, олио пак няма никъде...
отговор Сигнализирай
Новини