IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Българският гъши дроб завладя пазара в Белгия


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

19
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 20 Не харесвам 3
Г-жа или Г-ца *** Василева вие подигравате ли се Българския народ или по добре казано с 7 Милиона българи , първо RTL е германска ТВ и няма нищо общо с Белгия , второ статията ви пак за пореден път е копирана от сайта на Дойче веле на български от 18.12.2012 година , питам ви аз не ви ли е срам да лъжете
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 9 Не харесвам 5
"Телевизията уточнява, че 80 на сто от продавания по света френски гъши дроб всъщност е български, но е изкупен и преетикетиран във Франция."Типично поведение на колониална държава- приписва си всички заслуги. Естествено при първата проблемна пратка ще се дистанцират и ще сочат нас.
отговор Сигнализирай
17
Пешо*
преди 8 години
Харесвам 19 Не харесвам 4
Този "деликатес" е хапка след хапка садизъм. Няма как да ядеш такава болка и да си останеш здрав. Махнете ги французите, те и жаби ядат...
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 26 Не харесвам 5
Гъските се угояват с тръба в гърлото се впръсква храна докато се подуе стомаха и от преяждане. След седмица две се получава цироза, черния дроб се уголемява до 10 пъти - това е прословутия деликатес гъши дроб - foie gras, в ютюб има ужасяващи клипове как се произвежда. Но "веганите" протестират срещу клането на прасета за Коледа, за гишия дроб никой нито дума...
отговор Сигнализирай
15
Цонко
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 3
Последното изречение кърти мивки,като превеждате нещо гледайте да има смисъл гъшият дроб във Франция е със статут на национална икона ,не си измисляйте глупости само за да ви четат мили и непосветени хора.Вместо това вие просвещавайте но само с истина.
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Аз с тая цироза и уголемен черен дроб.. да взема да резна малко за износ, че вече бъбрек продадох.
отговор Сигнализирай
13
Сп??нс до 11
преди 8 години
Харесвам 10 Не харесвам 4
В Испания си купувам сирене от лидъла , около 5-6? килограма и жалкото е че толкова хубаво е почти невъзможно да намеря когато си ходя в Бг. , разликата е че по европата хората произвеждат и КАЧЕСТВЕНИ продукти , особено такива ,които са характерни за определен географски район.
отговор Сигнализирай
12
!?
преди 8 години
Харесвам 16 Не харесвам 5
Колко зле трябва да си за да ядеш раково убразувание , преди време разправяха за тея гъски ,че им провокират някаква реакция за да им расте дробът , та се отвратих.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 24 Не харесвам 4
100 % от гръцкото саламурено сирене е произведено в България. Изнасят го в тенеции, режат на бучки и пакетират в найлон. Испания е зарита с гръцко балкарско сирене. Произвежда се в с. Катунци и района.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 23 Не харесвам 3
Гъските живеели във ферми - хубаво, ама я да уточним: там на гъските им връзват главите да са изпънати и им тъпчат храна в гушата колко може. Така се прави тоя деликатес - на който му харесва, да яде.
отговор Сигнализирай
Новини